Cautare

1015 de rezultate pentru "zz top" (4.18 secunde)
Incepand de luni, ora 12:00, benzina Premium fara plumb 10 ppm costa 3,75 lei/litru, benzina Top Premium fara plumb 99+ costa 4,08 lei/litru, iar sortimentele OMV Carrera 95 si OMV Carrera 100 sunt comercializate cu 3,85 lei/litru si respectiv 4,48 lei/litru.
Astfel, benzina Premium fara plumb 10 ppm este 3,72 lei/litru, benzina Top Premium fara plumb 99+ este 4,09 lei/litru, iar sortimentele OMV Carrera 95 si OMV Carrera 100 costa 3,86 lei si respectiv 4,49 lei/litru.
Astfel, motorina Top Euro Diesel 5-Top Nordic Diesel costa 3,73 lei/litru, OMV Sprint Diesel - 3,78 lei/litru, Euro Diesel 5 - 3,57 lei/litru, iar OMV Alpin Diesel - 4,06 lei/litru.
Familia Prigoana a obtinut profit (333.337 de lei) si cu Taraf TV, societatea care opereaza televiziunea, Real Top Media TV SRL, avand o cifra de afaceri de 2,7 milioane de lei.
Acesta este un top al celor mai scumpe hoteluri de lux din lume: ... Locul doi in top este ocupat de hotelul Four Seasons, din New York.
ASTRA Asigurari se pozitioneaza in top 4 al companiilor de asigrar la asigurari generale si este una dintre companiile cele mai capitalizate din piata autohtona, avand un capital social in suma de 55 mil.
Asta poate ca stiai deja, pentru ca Key People exista deja de un an (de-asta sunt deja prezenti, cum spuneam, cateva mii de oameni de afaceri de top). ... Key People este locul unde gasesti cu usurinta aproape orice specialist de top din business-ul romanesc.
Compania petroliera OMV Petrom a anuntat ca, incepand de vineri, pretul de referinta pentru benzina a crescut cu 6 bani/litru, iar cel pentru motorina cu 3 bani/litru, ca urmare a evolutiei cotatiilor internationale la produsele petroliere.Astfel, benzina Premium fara plumb 10 ppm va costa 4,08 lei/litru, Top Premium fara plumb 99+ va fi 4,45 lei/litru, OMV Carrera 95 - 4,22 lei/litru, iar OMV Carrera 100 va fi 4,85 lei/litru.In ceea ce priveste motorina, Top Nordic Diesel va fi 4,01 lei/litru, OMV Sprint Diesel - 4,05 lei/litru, Euro Diesel 5 va costa 3,84 lei/litru, iar pentru un litru de OMV Alpin Diesel se va plati 4,34 lei.
Peste 100.000 de persoane fizice din Romania sunt in procedura de executare silita pentru ca nu si-au platit ratele si exista o banca din Top 5 care are 20.000 de cereri de executare silita, a declarat miercuri avocatul Gheorghe Piperea, specialist in insolventa si faliment.
Astfel, de azi inainte benzina Premium fara plumb 10 ppm va costa 4,41 lei/litru, Top Premium fara plumb 99+ va fi 4,78 lei/litru, pentru un litru de OMV Carrera 95 se va plati 4,55 lei, iar pentru OMV Carrera 100 - 5,18 lei.
Mai multe banci de top au gasit metode noi de a le diminua dobanzile clientilor la creditele de nevoi personale: ... Bancile de top mizeaza pe garantiile materiale.
Din top in top A doua generatie, lansata in 2006, a continuat cu succes traditia instaurata de primul X5 - a fi in topul celor mai vandute modele SUV si a pastra totodata nealterata "placerea de a conduce" tipica marcii bavareze.
Totusi, tara noastra a ramas in top 10 state cu cea mai mare probabilitate de incetare de plati, potrivit indicatorilor calculati de analistii companiei de monitorizare a pietei financiare Credit Market Analysis (CMA), citat de evz.ro.
Totusi, ramanem in top 10 state cu cea mai mare probabilitate de incetare de plati, potrivit indicatorilor calculati de analistii companiei de monitorizare a pietei financiare Credit Market Analysis (CMA), citat de evz.ro.
companii precum Popeci Utilaj Greu, Domarcons, Gecorom, Softronic, Top Gel, Serpico, Sud Oil - firme a caror plecare din Dolj (din punct de vedere a impozitelor) afecteaza Fiscul, pentru ca obligatiile de plata se vor achita la nivel central.
Actuala generatie a modelului compact Audi A3, care se apropie, cu pasi repezi, de finalul carierei, va fi completata, la inceputul anului viitor, cu versiunea de top RS3, scrie evz.ro.
Oriflame Romania este una dintre companiile de top cu vanzare directa din Romania si detine o cota de 5% din piata de cosmetice. Oriflame Romania este situata in Top 15 tari din grupul Oriflame si reprezinta de mult timp un real succes pentru Oriflame International.
Astfel, la OMV Petrom , benzina Premium fara plumb 95 costa 5,21 lei/ litru, iar Top Premium fara plumb 99+ are un pret de 5,59 lei/ litru.
Exporturile de top, din punct de vedere al valorii, au fost realizate de marile companii din judet, cu precadere de cele din industrie. ... Urmeaza in top Heineken Romania, care aduce din Serbia cutiile de bere, si Electroputere, care aduce sarma de cupru pentru bobinaj din Turcia, Serbia si Elvetia.
Potrivit anuntului de atunci, portofoliul Intact Publishing ar trebui sa includa Jurnalul National, Saptamana Financiara, Fin.ro, Felicia, Good Food, Top Gear si Focus, dar nu si Gazeta Sporturilor.
google-analytics.com