Cautare

1015 de rezultate pentru "zz top" (3.39 secunde)
Universitatea Spiru Haret, plasata pe primul loc in topul UniRank UniRank a publicat, recent, un top 80 cu cele mai importante institutii de invatamant superior de stat si particulare din Romania.
Cu exceptia lui Becali, caruia nu i-as intelege cresterea intr-un top serios, lasand la o parte popularitatea de care se bucura in randul romanilor, ceilalti sunt oarecum pe pozitiile pe care le "merita".
- Daca ar fi sa alcatuiesti un top al cantaretilor romani si straini, pe cine ai plasa in el? ... Ascult muzica buna, in special The Rasmus, Coldplay, Armin van Buren si Lady Gaga (acesta este un top al artistilor din afara).
- Daca ar fi sa alcatuiesti un top al cantaretilor romani si straini, pe cine ai plasa in el? ... Ascult muzica buna, in special The Rasmus, Coldplay, Armin van Buren si Lady Gaga (acesta este un top al artistilor din afara).
De asemenea, el, cu siguranta, a dovedit ca orasul Voluntari a devenit dintr-o comuna un oras in toata puterea cuvantului si este in top 10 orase din Romania care au stiut sa atraga fonduri europene, ceea ce este o mare realizare, avand in vedere ca avem peste 3000 de unitati administrativ-teritoriale in Romania.
Benzina TOP Premium 99+ se va comercializa la un pret de 3,86 de lei pe litru. Motorina TOP Euro Diesel 4 va costa 3,47 de lei litrul, iar motorina Euro Diesel 4 se va vinde cu 3,42 de lei pe litru.
In cazul motorinelor, cea mai mare crestere se inregistreaza in cazul Top Euro Diesel 4 / Top Nordic Diesel, respectiv cu 10 bani pe litru, pana la 3,51 lei pe litru.
Potrivit noilor preturi practicate de Petrom un litru de benzina ECO Premium 95 va costa 3,97 lei, unul de Premium fara plumb 95 - 3,94 lei, Top Premium fara Plumb 99+ - 4,27 lei, OMV Carrera 95 - 4,04 lei si OMV Carrera 100 - 4,67 lei.
Astfel, benzina Premium fara plumb 95 va costa 2,83 lei/litru, iar Top Premium fara plumb 99+ va putea fi achizitionata cu 3,16 lei/litru.
Astfel, benzina Premium fara plumb va costa 3,74 de lei pe litru, iar benzina Top Premium fara plumb 99+ va ajunge la 4,07 lei/litru, potrivit unui comunicat al companiei.
oar 3 cotidiene in top 10 In top 10 publicatii dupa veniturile din publicitate la rate-card inregistrate in 2010, figureaza doar trei cotidiene generaliste.
Sport.ro prezinta TOP 10 cele mai frumoase prietene ale fotbalistilor! ... Cea mai frumoasa prietena a unui fotbalist, ocupanta locului 1 in Top, este Natalia Velez (prietena lui Radamel Falcao).
Orice top al categoriei sexy sport incepe sau contine nume ca Sharapova sau Ivanovici, dar lumea sportului feminin este mult mai mare. ... Un nume nou intrat in top este Allison Stoke, saritoare cu prajina.
Acest document a fost clasat drept Top Secret si continutul sau ascuns de OMS si de ICNIRP (International Commission on non-Ionizing Radiation Protection).
Poate va aduceti aminte ca in (cartea mea) 'OZN Top Secret' (titlul versiunii romane n.n.) am dezvaluit pentru prima data existenta unitatii 'top secret' de cercetare OZN aflata atunci la RAF Rudloe Manor (acum e in alta parte)", deci nu in biroul pe care-l condusese Pope.
Dar desi avea o autorizare de securitate Top Secret si puterea unei citatii din partea Comisiei de Credite al Senatului, nu a putut penetra aceste proiecte, care erau controlate de o echipa care era stapana tuturor proiectelor negre.
Asa cum scrie Jon Austin, barbatul, al carui nume nu a fost inca dezvaluit, sustine ca poseda autorizatia compartimentala de securitate TS SBI/ESI NATO/SIOP si o autorizatie pentru documente Top Secret pentru a lucra cu informatii exceptional de sensibile, inclusiv in cadrul NATO.
Organizatia Judeteana a PSD Gorj si-a facut publice sumele din conturile pe care le detine, precum si datoriile pe care le are catre diversi furnizori si prestatori de servicii, in top fiind SC ARC SA Targu Carbunesti, reprezentata de Clement Mocanu, valoarea debitului fiind de 2,2 miliarde de lei vechi.
In privinta oligarhilor PD, Geoana a evitat sa faca nominalizari, dar a indicat pentru identificare democratii din Top 100 al averilor din Romania. "Deschideti Top 100 averi si veti vedea oameni cu averi cumulate de peste 1 miliard de euro, facute din politica.
Ea a precizat si ca, intr-un top al partidelor cu greutate pe scena politica locala, PD s-ar afla pe ultimul loc.
google-analytics.com