Cautare

4228 de rezultate pentru "ziua portilor deschise" (3.06 secunde)
Deschise pana la ora 24 24 decembrie: Deschise pana la ora 19 25 decembrie: ... Deschise intre orele 10-18 2. ... Deschise pana la ora 24 31 decembrie: Deschise pana la ora 19 01 ianuarie: ... Deschise intre orele 10-18 Magazine LOCO 1. ... Deschise pana la ora 22 24 decembrie:
Senatul a aprobat instituirea Zilei portilor deschise la muzee, case memoriale si colectii publice. ... Plenul Senatului a aprobat luni, cu 94 de voturi "pentru", un vot "impotriva" si 3 abtineri, instituirea Zilei portilor deschise la muzee, case memoriale si colectii publice.
Presedintele Traian Basescu a facut, vineri, o baie de multime la Upetrom, cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la infiintarea uzinei, invitandu-i pe muncitori, duminica, la Cotroceni, la Ziua portilor deschise.
Si chiar daca de o jumatate de ora este Paste, azi este si 1 Mai, Ziua internationala a Muncii! ... Ziua solidaritatii celor ce muncesc!
Motorul de cautare online Google sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii, incepand de vineri, 7 Martie 2014, printr-un logo interactiv, care include o inregistrare in care femei de diferite rase si nationalitati transmit "La multi ani!" persoanelor de sex feminin din intreaga lume.
ce se sarbatoreste pe 1 mai si de ce este aceasta data Ziua Muncii? Google isi modifica in fiecare an logoul pentru a sarbatori Ziua Internationala a Muncii, marcata pe 1 Mai in mai multe tari din lume, printre care si Romania.
Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Dolj si Gruparea Mobila de Jandarmi Craiova au organizat ieri, intre orele 10.00 si12.00, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Romane, la sediul Inspectoratului, "Ziua Portilor Deschise".
Fortele Navale Romane organizeaza, sambata, "Ziua Portilor Deschise" in porturile militare Constanta, Mangalia, Braila si Tulcea. Cu acest prilej, constantenii si turistii pot vizita navele militare si expozitia de tehnica militara de marina.
Ziua portilor deschise a inceput prin prezentarea noilor colectii, printre care o inedita Industrial Collection, cu piese de mobilier si accesorii avand un design inspirat din elementele industriale de la inceputul sec.
"Daca spui Topoloveni, te gandesti la magiun!" Intr-o atmosfera pitoreasca a avut loc joi, 11 septembrie, Ziua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun de Prune, Sonimpex Topoloveni.
Ziua Internationala a Copilului. ... "Ministerul Afacerilor Interne va invita sambata, 1 iunie 2013, intre orele 09.00- 13.00, la cea de-a cincea editie a "Zilei Portilor Deschise pentru Copii" la M.A.I., eveniment organizat cu prilejul Zilei Internationale a Copilului, pentru cei mici si nu numai.
Acesta este motivul pentru care va avea loc ZIUA PORTILOR DESCHISE la Fabrica de Magiun Topoloveni, pe 12 septembrie, la ora 12.00, ocazie cu care cei care vor participa vor fi printre primii degustatori ai primei sarje de Magiun de Topoloveni BIO, produsa integral din prune proaspete certificate BIO.
Ziua Armatei Romaniei La 25 octombrie, este sarbatorita Ziua Armatei Romane. ... In ziua de 17 septembrie 1996, Armata Romaniei a pierdut primul militar in teatrele de operatii de dupa 1990.
Ce mall-uri sunt DESCHISE in Capitala pe 1 Ianuarie 2017 In prima zi a anului viitor majoritatea magazinelor, dar si a centrelor comerciale vor fi inchise, exceptie vor face centrele comerciale AFI Cotroceni, Bucuresti Mall si Plaza Romania, cateva hipermarketuri, dar si cinematografele, care vor functiona dupa un program special, potrivit informatiilor centralizate de News.ro de la retaileri si de la proprietarii centrelor comerciale din Romania.
Senatul Romaniei a decis amanarea evenimentului "Zilele Portilor Deschise la Senat", ce urma sa aiba loc in zilele de 28 si 29 mai.
Campania "Zilele portilor deschise" la Top Gel este programata intre 14-31 mai, dar organizatorii au spus ca este posibil sa reia vizitarea fabricii, datorita succesului mare pe care initiativa l-a avut inca de la inceput.
in ziua a treia a ciclului menstrual, cu doua zile inainte de ovulatie sau in ziua ovulatiei si la sapte zile dupa ovulatie. Daca ziua a treia a ciclului menstrual cade la sfarsit de saptamana, atunci analizele se pot face in zilele 2-5 ale ciclului menstrual.
Ziua in care nu trebuie sa te certi cu nimeni. ... Podgorenii respecta ziua de Constantin Graur in ideea ca, daca vor munci, graurii le vor distruge strugurii.
Ziua Unirii - 24 ianuarie, Festivalul Indragostitilor, Festivalul Marin Sorescu, Ziua Basarabiei, Sarbatori Pascale, Ziua Europei, Ziua Internationala a Copilului, Ziua Imnului si Drapelului National, Zilele Municipiului Craiova, Ziua Nationala a Romaniei, 22 Decembrie, manifestari dedicate sarbatorilor de iarna", se arata in nota de fundamentare.
Show spectaculos de Ziua Marinei, in Portul Constanta. Presedintele Iohannis vine pentru prima data la festivitate 3.000 de militari si peste 40 de nave participa luni la Ziua Marinei in Portul Constanta. ... Si presedintele Klaus Iohannis participa luni, la Constanta, la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei Romane.
google-analytics.com