Cautare

4451 de rezultate pentru "zepa mircea" (3.33 secunde)
Omul de afaceri a declarat, in primul interviu dupa alegerile prezidentiale, ca a crezut ca Mircea Geoana poate fi un presedinte excelent, dar a negat faptul ca el a intors rezultatul turului 2, fiind la baza succesului prezidentiabilului sustinut de PD-L.
Mircea Geoana face tot posibilul sa "stinga" isteria flacacii violet care a pus pe jar intreaga scena politica. ... Eu nu am vorbit de asa ceva si nu cred", a spus, astazi, Mircea Geoana.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, inainte de a intra la sedinta BPN, ca nu stie de intalnirea de la Snagov, la care au participat Viorel Hrebenciuc si Mircea Geoana, apreciind totodata ca astfel de intalniri nu trebuie sa se substituie structurilor de partid.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a trimis astazi un comunicat referitor la starea de incompatibilitate a lui Mircea Dinescu intre functia pe care acesta o detine in cadru Consiliului National de Studiere a Arhivelor Securitatii (CNSAS) si afacerile din domeniul agriculturii.
'Victor Ponta a anuntat, ieri, ca va candida la presedintia PSD, dupa ce Adrian Nastase s-a retras din competitia cu Mircea Geoana.
PSD se afla intr-un real pericol de sciziune datorita prapastiei create intre "clica lui Mircea Geoana" si filialele din teritoriu, gratie "lasitatii generalizate" care este omiprezenta in partid dar, nu in ultimul rand, si din pricina edilului Marian Vanghelie, care a ajuns sa pozeze in purtator de cuvant al formatiunii, sustine fostul strateg al pesedistilor, clujeanul Vasile Dancu, instrainat acum de PSD.
'Senatorii PD-L insista in demersul de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, desi sansele sunt zero. ... Pe baza acestora, democrat liberalii vor sa faca o sesizare catre Biroul Permanent prin care sa-l revoce pe Mircea Geoana.
Grupul independentilor din Senat cere sanctionarea lui Mircea Geoana pe motiv ca nu respecta regulamentul. ... Mircea Geoana nu scapa de amenintari.
Candidatul PDL in colegiul 19, Teo Trandafir, a declarat ca povestea prieteniei sale cu Mircea Badea este una "absolut senzationala care merita scrisa", adaugand ca daca acesta o va ataca vreodata, va fi pentru ca i-a dat motive.
Biroul Permanent National al PSD a decis luni ca, timp de 6 luni, presedintele Senatului, Mircea Geoana, sa nu mai aiba pozitii publice contrare partidului si, daca nu va respecta aceasta decizie, va fi exclus din PSD, a anuntat presedintele social-democratilor, Victor Ponta.
Victor Ponta recunoaste ca nu a mai vorbit cu Mircea Geoana de un an.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a discutat cu oficiali francezi, in cursul vizitei sale la Paris, despre crearea in Senat a unui Forum Constitutional, care sa vina cu propuneri privind reforma Constitutiei si care sa reuneasca specialisti si reprezentanti ai parlamentelor din statele UE, informeaza Mediafax.
Dizidenta lui Mircea Geoana in PSD Cronica Romana publica articolul "Opozitia, macinata de orgolii si nemultumiri", pe care il puteti citi in continuare. ... Asta este varianta lui Mircea Geoana. ... Mircea Geoana a incercat sa organizeze dizidenta fata de actuala conducere a Partidului Social Democrat.
Presedintele Senatului Romaniei, Mircea Geoana, a declarat ca Romania este singura tara europeana care nu are un cadru bine definit in ceea ce priveste reglementarea arhitecturii institutionale pe tematici europene intre Executiv si Legislativ, fapt ce dauneaza procesului de decizie al autoritatilor romanesti.
Mircea Geoana: ... Mircea Geoana:: ... Mircea Geoana:: ... Mircea Geoana:: ... Mircea Geoana:: A fost o explicatie care nu m-a convins si cred ca nu a convins pe nimeni.
Iliescu are o problema cu orice alt lider PSD in afara de el insusi Presedintele Senatului, Mircea Geoana, declara, intr-un interviu pentru agentia MEDIAFAX, ca presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, are o problema in a accepta orice alt lider al partidului in afara de el insusi, fiind vorba despre "rautate adunata in timp".
"Mircea Geoana a fost o arma a actualei puteri" Din functia de presedinte al Senatului, Mircea Geoana a fost o arma a actualei puteri si un garant al "jocurilor" PNL, senatorul facand de mult nota discordanta cu PSD, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Orbit de antipatia fata de Mircea Geoana, Victor Ponta nu mai tine cont de sensibilitatile filialelor teritoriale, de increngatura de interese care s-a creat de-a lungul anilor in partid, scoate bata si da cu ea in ce-i pica-n fata.
De cine depinde excluderea lui Mircea Geoana ? ... Si nici reactia lui Mircea Geoana nu a fost deloc surprinzatoare. ... Chiar si Liviu Dragnea spunea aseara ca pentru un PSD si implicit USL puternic, si-ar dori sa existe o impacare intre conducerea PSD si Mircea Geoana.
Cristian Tudor Popescu, despre excluderea lui Mircea Geoana din PSD Cristian Tudor Popescu a vorbit, in cadrul editiei de luni a emisiunii "Sinteza Zilei", despre excluderea lui Mircea Geoana din PSD. Jurnalistul este de parere ca presedintele Senatului, Mircea Geoana, nu a dorit niciun moment sa schimbe PSD-ul.
google-analytics.com