Cautare

33 de rezultate pentru "yasar kemal kurt" (3.38 secunde)
Explicatia o gasim in biografia lui Mustafa Kemal Ataturk care a avut o cariera militara exceptionala si care este figura paternala nationala pentru toti turcii. ... Profesorii sai l-au botezat KEMAL adica perfectiune, iar in anul 1938 si-a luat si apelativul de ATATURK care inseamna parintele turcilor.
xxx Mustafa Kemal Ataturk (1881-1938) a fost militar si politician, fondatorul Turciei moderne si primul presedinte al Republicii Turcia.
"Un mare succes pentru Romania" Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) considera ca finalizarea privatizarii BCR este un mare succes pentru Romania, a declarat marti Kurt Geiger, director in cadrul BERD, cu prilejul anuntarii noului actionar majoritar al BCR.
Edilul Medgidiei, Marian Iordache, nu a ezitat sa prezinte oaspetilor principalele oportunitati de afaceri din zona, impactul pozitiv pe care il va avea pe plan economic si social realizarea Parcului Industrial Medgidia, precum si necesitatea demararii lucrarilor de constructie a noului campus al Colegiului National Kemal Ataturk, obiectiv care va fi edificat prin contributia financiara comuna a guvernelor din cele doua tari:
Alexandra Cruceru) Sevil Shhaideh, propusa de Liviu Dragnea pentru functia de premier al Romaniei, este stranepoata renumitului istoric Kemal Karpat, o somitate mondiala in problemele Orientului si, tocmai de aceea, a fost consultant a doi presedinti ai SUA:
Octavian ANDRONIC) Mai putin de un secol le-a trebuit urmasilor lui Kemal Ataturk ca sa renunte la mostenire si sa purceada la restaurarea sultanatului Otoman.
Cursa dintre Erdogan si Kemal Kemal Kilicdaroglu este una stansa. Sondajele prevad o prezenta record la vot in acest an.
"Nu poti impiedica oamenii sa se indatoreze peste masura printr-o lege", a spus raportorul Parlamentului European, Kurt Lechner (Germania, PPE-DE), raspunzand temerilor unor persoane in legatura cu urmarile creditului simplificat. ... Kurt Kuchner crede insa ca directiva ar putea insemna costuri suplimentare si mai multa birocratie.
Asocierea Volkswagen, unul dintre principalii furnizori de solutii de mobilitate in Romania, cu maratonul este una cat se poate de naturala, declara Kurt Leitner, director general Porsche Romania si participant la editiile anterioare ale Maratonului si Semimaratonului Bucuresti.
Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Ludacris Bridges, Helen Mirren, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Scott Eastwood, alaturi de Kurt Russell si Charlize Theron Regia:
Cand eram mai mici, nu stiam noi de kurt?s kalacs in varianta in care se vinde el azi la toate targurile de tara, ci stiam varianta mini a acestui cozonac - tulnicul, pe care il gaseam la chioscul cu produse de patisserie din curtea scolii.
Kut Russell si Goldie Hawn Kurt Russell, 61 ani, si Goldie Hawn, 66 ani au reusit performanta de a ramane impreuna timp de 29 de ani.
DE asemenea, si locuitorii din Valu lui Traian de pe strazile Crimeea, Kemal Ataturc, Calea Dobrogei, Transilvaniei, Adamclisi, Basarabi, Caisilor, C.
Dupa cucerirea turca a servit drept moschee alti 482 de ani, iar dupa anul 1935 a devenit muzeu la initiativa marelui reformator turc Mustafa Kemal Ataturk.
Mustafa Kemal sau Ataturk - asa cum i-a spus propaganda. Prin tot ceea ce face actualul presedinte al Turciei demonteaza masinaria gandita si pusa in functiune de Ataturk si de cei care s-au aflat in spatele sau.
000 mp detinuti in Ovidiu, firma constanteana de transport pasageri "Golden Light" SRL, administrata de Kemal Caliskan, care va trebui sa renunte la 2.
Suspiciunile Opozitiei din Turcia ca AK ar putea ameninta ordinea secularista a tarii impusa de Mustafa Kemal insusi au fost duse in fata Curtii Constitutionale alaturi de cererea de scoatere in afara legii.
In cursul zilei de luni 10 august 2010, Primarul General Sorin Oprescu a depus o coroana de flori la mausoleul lui Mustafa Kemal Ataturk, fondatorul si primul presedinte al Republicii Turcia.
Dezvoltarea retelei a fost continuata de fondatorul Turciei moderne, Mustafa Kemal Ataturk, dar intretinerea sa a fost neglijata ulterior, cand situatia economica a tarii s-a deteriorat.
Erdogan risca sa piarda puterea in alegerile prezidentiale si parlamentare care vor avea loc duminica. Dar cine este omul care are cele mai mari sanse sa-l invinga pe presedintele turc, aflat la putere de 20 de ani?
google-analytics.com