Cautare

595 de rezultate pentru "vlad" (2.73 secunde)
Pe de alta parte, fostul ministru Vlad Voiculescu a scris pe facebook ca Dragnea, daca va conduce tara asa cum intelege sistemul sanitar, ar putea transforma Romania din Gradina Maicii Domnului in ograda in care a intarcat mutu' iapa.
Prezentatoarea TV si sotul ei, Cosmin Stoian, se afla de sase luni in Italia cu fiul lor, Vlad, care a fost diagnosticat cu cancer, in luna mai.
Bogdan Vlad, 25 ani, militar angajat cu contract, Ploiesti: ... Daniela Vlad, 19 ani, eleva, Ploiesti: "Pentru mine e prima data cand vin la mare, dar ceea ce am intalnit aici nu ma prea atrage sa vin si a doua oara.
Adrian Vlad Casunean, liderul PSD Covasna, a declarat ieri ca sustine punctul de vedere al organizatiilor judetene PNL si PD, care au anuntat ca, in cazul in care Guvernul va numi prefect maghiar in judet, va da in judecata statul roman pentru incalcarea drepturilor omului.
Liberalul Nicolae Vlad Popa, membru al comisiei, a explicat ca acest amendament este necesar din perspectiva unei tot mai intense participari a parlamentarilor romani la lucrarile forurilor europene.
Mana dreapta a lui Chiliman, Vlad Moisescu, a motivat halucinant decizia lui Chiliman prin faptul ca Olteanu nu a participat la sedintele filialei in 2008.
Noul cuplu este format acum din Andrei Chiliman si Vlad Moisescu. ... Conform DCNews, la conducerea platformei politice care urmeaza sa se lanseze se vor afla Andrei Chiliman si Vlad Moisescu, precum si unii dintre locotenentii lor.
Liberalul Nicolae Vlad Popa a declarat ieri ca va initia un proiect legislativ care sa reglementeze modul de desfasurare a interogatoriilor. ... Acesta a fost anchetat aproximativ 18 ore, situatie de neacceptat in opinia lui Nicolae Vlad Popa.
Astfel, vor fi observatori deputatii Mona Musca, Mircea Cosea, Raluca Turcan, Ovidiu Silaghi, Tiberiu Barbuletiu si senatorii Adrian Cioroianu si Nicolae Vlad Popa, iar supleant deputatul Adina Valean.
Tariceanu a mai cerut un vot de incredere Senatorul PNL Nicolae Vlad-Popa a declarat ieri, la Senat, ca, in intalnirea cu parlamentarii liberali, premierul Calin Popescu-Tariceanu a afirmat ca va cere vot de incredere liberalilor in Delegatia Permanenta (DP), convocata ieri-seara.
Senatorul PNL Nicolae Vlad Popa a anuntat la finalul sedintei Comisiei ca va cere discutarea in CNC al Coalitiei a modului in care a votat senatorul PC.
Senatorii Corina Cretu (PSD) si Nicolae Vlad Popa (PNL) si-au luat inima in dinti si au cerut ieri in plen mai multi bani pentru sejururile de la Strasbourg si Bruxelles.
Vicepresedintele PSD Bucuresti, Codrin ßtefanescu (foto), si liderul TSD Bucuresti, Vlad Dumitrescu, cunoscuti ca apropiati ai presedintelui autosuspendat Dan Ioan Popescu, au fost exclusi joi seara din partid.
Giulia Anghelescu a vorbit despre despartirea de Vlad Huidu, pentru prima oara, si a povestit pe blogul personal despre cea mai grea perioada din viata ei. ... Giulia Anghelescu a vorbit despre despartirea de Vlad Huidu, sotul ei si barbatul care i-a doruit doi copii.
ramane in istorie ca cea mai scelerata si cinica comportare a tiranului, gata sa porneasca impotriva propriului popor, aducandu-le de altfel critici generarilor Vasile Milea, Tudor Postelnicu si Iulian Vlad deoarece nu au executate ordinele sale de a trage in demonstranti:
Senatorul PNL de Brasov, Nicolae Vlad Popa, semnatar al apelului lui Flutur, declarase ca in cazul in care premierul Tariceanu il va inlatura din functie pe actualul ministru al Agriculturii, el si ceilalti parlamentari liberali care il sustin pe Flutur vor vota in Parlament impotriva tuturor proiectelor de lege ale Guvernului, incepand cu legea bugetului de stat pe 2007.
Ion Stanescu il va inlocui pe Vlad Hogea, care a demisionat din PRM. ... Liberalii l-au inlocuit pe senatorul Nicolae Vlad Popa, care a aderat la platforma liberala, cu Gheorghe Serbu.
Senatorul PLD Nicolae Vlad Popa l-a acuzat ieri pe presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, ca "induce in eroare opinia publica", prin declaratiile acestuia potrivit carora senatorii care au cerut constituirea in grup independent doresc sa obtina functii.
Senatorul PLD Nicolae Vlad Popa a anuntat ieri ca va da in judecata AVAS si firma Flavus SRL, in momentul in care se va parafa contractul de cumparare a platformei "Tractorul".
PSD si PRM, cu ajutorul PNL, incearca sa boicoteze adoptarea legii votului uninominal, considera liberal-democratul Nicolae Vlad Popa.
google-analytics.com