Cautare

594 de rezultate pentru "vlad" (3.08 secunde)
intrucat Mihai Vlad si-a exprimat dorinta de a fi mentinut in functia pe care o detine, iar marcel Sampetru si George Balan sunt in asteptarea unei oferte de ocupare a unor posturi de conducere in interiorul Ministerului Public (Parchetul General si alte Parchete), au convenit sa uzeze de informatiile la care Mihai Vlad are acces datorita functiei detinute (sef Serviciul Informatii Ilfov).
Neurochirurgul Vlad Ciurea: ... Creierul sufera si daca avem un mic dejun agitat, daca mancam pe drum sau vorbind la telefon, daca il supunem unui efort continuu, fara sa-i dam nimic in schimb, a spus neurochirurgul Vlad Ciurea.
la Vlad Tepes agricultorii primesc o subventie pe suprafata mai mica cu 30 de euro/ha/an. ... Reproducem articolul citat mai sus, cu mentiunea ca primarul comunei Vlad Tepes, Constantin Mihalache, precizeaza ca in situatia descrisa se afla de fapt 3 comune din judetul Calarasi:
• 22 sep 2009 - Premierul desemnat al Republicii Moldova, Vlad Filat, include Bucurestiul pe agenda primelor sale vizite oficiale in strainatate.
Se fac circuite de o ora cu vaporasul "Vlad Tepes" (35 lei/pers.), cu un popas de 20 de minute pentru vizitarea Manastirii Snagov.
In cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019, Anca Vlad, desemnata Cea mai puternica femeie din afaceri din Romania Cele mai influente si de succes femei din diverse domenii de activitate au fost premiate in cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019, o manifestare care recunoaste ambitia si meritele celor mai puternice doamne din tara noastra.
- Este mult "deci ca atare", dar si legea este complicata Nicolae-Vlad Popa: ... Nicolae-Vlad Popa: ... Eu sustin amendamentul si sunt nevoit sa-l contrazic pe domnul senator Nicolae-Vlad Popa ca traim intr-o tara saraca, se fura de peste 2000 de ani din tara asta si nu s-a terminat. ... Nicolae-Vlad Popa:
In cel mai scurt timp, viceprimarul Adrian Vlad isi va intra in drepturi, iar Stefan Galbau isi va strange jucariile si va pleca acasa din Primaria Navodari, sunt de parere social-democratii.
Grupul Evenimentul Romanesc, ai carui actionari sunt jurnalistii Ion Cristoiu si Vlad Pufu, a cumparat Editura Eminescu de la scriitoarea Silvia Cinca. Tranzactia a fost parafata saptamana trecuta, de catre fostul proprietar, scriitoarea Silvia Cinca, si de directorul general al Grupului Evenimentul Romanesc, jurnalistul Vlad Pufu.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 16 septembrie 2009, o moneda din aur, o moneda din argint si o moneda din tombac cuprat dedicate domnitorului Vlad Tepes cu ocazia aniversarii a 550 de ani de la prima atestare documentara a orasului Bucuresti de catre acesta, la 20 septembrie 1459.
Functionarii care au executat ordinul primarului Solomon au aratat ca SC Reparatii Vlad Serv SNC nu mai avea contract de inchiriere cu municipalitatea de aproape un an si ca patronul firmei, Ion Vlad, a fost somat in mai multe randuri sa-si dezafecteze constructia provizorie.
Biroul Electoral Central (BEC) a transmis Tribunalului Bucuresti o scrisoare in care semnaleaza nereguli in activitatea Biroului Electoral al Municipiului Bucuresti (BEM) si in care cere "intr-o formulare eleganta" inlocuirea magistratilor de la BEM, a anuntat reprezentantul PC in BEC, Vlad Hogea.
RTV.net - Deputatul Vlad Cosma s-a intalnit marti cu Ollie Rehn, vicepresedintele Comisiei Europene Parlamentarul USL de Prahova, Vlad Cosma, membru al Comisiei de Buget, Finante, Banci din cadrul Camerei Deputatilor a reprezentat Romania la intalnirea presedintilor comisiilor de finante care a avut loc marti la Dublin, Irlanda, tara ce detine in prezent, presedintia Consiliului European.
Daca in sezonul trecut doar Alexandre Cardoso valora 1.000.000 de euro, in decembrie 2011, alti trei panduri, Vlad Chiriches, Mihai Pintilii si Ousmane Viera, au atins sau depasit aceasta cifra.
Fundasul Stelei este la un pas de un transfer la AC Milan, Pandurii Targu Jiu urmand sa primeasca 20 la suta din suma pe care o va incasa gruparea din Ghencea Transferul lui Vlad Chiriches la Steaua, realizat in iarna trecuta, ii poate aduce si acum bani echipei Pandurii Targu Jiu, fundasul central fiind foarte aproape de o mutare la AC Milan.
Dupa acest episod, conservatorii au mai dat de inteles ca ar fi gasit o alta persoana dispusa sa candideze pentru fotoliul de primar - omul de afaceri Dorel Vlad.
Europarlamentarul PDL Nicolae Vlad Popa a declarat, joi, ca decizia Comisiei juridice a Camerei in cazul lui Adrian Nastase a produs consternare in randul politicienilor de la Strasbourg si ar putea activa clauza de salvgardare pe justitie.
Adi Despot, Tudor Chirila, Moise Guran, Lucian Mandruta, Laura Stefan, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Erwin Albu, Marian Munteanu, politistul Godina, Alin Dinca, Vlad Petreanu, Nicusor Dan, Florin Chilian intr-un articol de astazi dimineata (n.a.
ITUC Motru apartine omului de afaceri Cristinel Ducu, un apropiat al fostului prefect de Gorj, Toni Grebla • In timp ce salariatii isi cer lefurile restante, sefii din minerit incaseaza lunar peste 20.000.000 de lei, pentru o Dacie inchiriata la ITUC Motru • Fostul lider de sindicat Mihai Vlad a declarat ca protestele vor inceta numai cind muncitorii isi vor incasa drepturile salariale Angajatii SC ITUC INDUSTRII Motru au intrat in greva pentru ca de aproape cinci luni nu si-au mai primit salariile.
Europarlamentarul PD-L Nicolae Vlad Popa a adresat Comisiei Europene o serie de intrebari scrise privind competentele institutiilor UE in materie penala si conditiile ce ar trebui intrunite, din punctul de vedere al Comisiei, pentru ca elaborarea normelor juridice europene de drept penal material si procedural sa se justifice, se precizeaza intr-un comunicat de presa al acestui europarlamentar roman.
google-analytics.com