Cautare

1164 de rezultate pentru "vlad oprea" (3.99 secunde)
La dezbaterea motiunii PSD "Guvernanti, opriti umilirea pensionarilor si militarilor romani", senatorul Valer Marian a avut o interventie intitulata "Opreste-te, domnule Oprea!
Sau poate ca, din contra, exista un interes atat de mare incat rezolvarea interimatului care nu lasa IPJ Constanta sa-si linisteasca apele nu isi mai gaseste rezolvarea… Pe de alta parte, desi adus din Bucuresti pentru o perioada de timp determinata, inspectorul sef Sorin Oprea va ramane la conducerea IPJ Constanta mai mult decat se astepta.
Ion Cristoiu) Celor care nu m-au urmarit marti seara, la B1Tv, pronuntandu-ma despre textele postate pe Facebook de Carmen Gigina, mama politistului Gigina, reactie la decizia Senatului de a nu-i ridica imunitatea lui Gabriel Oprea, ceruta de DNA, le pun la dispozitie textul.
Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Oprea, a semnat, luni, cererea de suspendare a pensiei militare si a returnat la bugetul de stat suma de 924.017.462 lei vechi, in conformitate cu prevederile ordonantei de urgenta din 30 decembrie 2008.
Unii lideri ai PSD, printre care Marian Vanghelie, Liviu Dragnea si Viorel Hrebenciuc, intentioneaza sa ceara, luni, in Biroul Permanent National, retragerea sprijinului politic pentru ministrul de Interne, Gabriel Oprea, au declarat pentru Mediafax surse din partid.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, precizeaza pe blogul personal ca decizia lui Gabriel Oprea de a demisiona din functie a fost binevenita, desi precizarile sale, exprimate cu aceasta ocazie, au fost neavenite.
Mario Oprea, care in prezent lupta pentru conducerea filialei PNL Dolj, se bucura de o crestere frumoasa a veniturilor sale.
Traian Basescu a semnat, ieri, inaintarea in grad sau acordarea de grade mai multor cadre militare din MApN, printre acestea numarandu-se Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2 si parlamentarii PSD Gabriel Oprea si Anghel Iordanescu.
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de inaintare in grad a generalilor Anghel Iordanescu, Neculai Ontanu si Gabriel Oprea, fosti PSD, dupa ce acestia si-au declarat public sprijinul pentru el la alegerile prezidentiale. ... Gabriel Oprea a avut si el o ascensiune fulminanta.
Dupa pierderea competitiei interne din PSD, senatorul Cristian Diaconescu se afiliaza grupului de parlamentari independenti, a declarat generalul Gabriel Oprea, liderul coordonator al grupului supranumit "vagonul-restaurant Oprea".
Intrebat daca a fost deranjat de pozitia exprimata de ministrul Apararii, Gabriel Oprea, Marko a afirmat ca este decizia lui ce atitudine adopta fata de respectarea majoritatii.
Istoricul Marius Oprea afirma, intr-un interviu acordat pentru Romania Libera, ca nu exista nici un domeniu care sa nu fie afectat de influenta "sistemului", adica de vechea retea extrem de eficienta a fostilor activisti si securisti, "continuata astazi" de odraslele lor.
"Gabriel Oprea a amenintat-o pe Roberta Anastase. ... Oamenii din partidul generalului-ministru Gabriel Oprea vor sa ocupe functii din viitoarea sesiune legislativa in conducerile Camerei Deputatilor si Senatului si sa obtina presedintia a cel putin doua comisii din forul legislativ.
In ciuda faptului ca detine pozitii cheie in Guvern, in Parlament si chiar in administratia publica, asa-zisul partid de stransura al domnlui Gabriel Oprea nu izbuteste in niciun chip sa atraga de partea sa mai mult de 1 la suta dintre cetatenii Romaniei.
Gabriel Oprea: UNPR va da un vot de incredere Guvernului Ponta Fostul ministru al Apararii, Gabriel Oprea, a declarat, vineri seara, intr-o interventie telefonica la un post TV, ca UNPR a votat intotdeauna pentru stabilitate, deci va vota Guvernul Ponta.
Gabriel Oprea - "18.550 sectii de votare in tara si 294 in strainatate.
Balamaua indispensabilului Oprea scartaie!
Senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea a fost acuzat ieri de fostul presedinte PNL al organizatiei Seaca de Câmp, Marcel Barbu, actual membru al PLD, ca i-a sugerat sa dea mita pentru a fi angajat într-un post de la Agentia de Plati si Interventii în Agricultura (APIA), condusa de liberalul Silviu Dragancea.
In luna septembrie a anului trecut, Razvan Oprea, actorul Teatrului National, cunoscut publicului si datorita rolului sau din serialul Atletico Textila de la ProTV a apelat la implantul de par pentru refacerea liniei frontale prin metoda FUE.
Laura Vizireanu Sursa foto Facebook UPDATE ORA 19.13 Un elicopter cu echipe de salvatori din Bucuresti se indreapta spre locul accidentului aviatic din judetul Constanta, vicepremierul Gabriel Oprea solicitand, totodata, interventia de urgenta a scafandrilor militari din cadrul Ministerului Apararii Nationale pentru a participa la misiunea de cautare, scrie Mediafax.
google-analytics.com