Cautare

1164 de rezultate pentru "vlad oprea" (3.77 secunde)
Liberalii doljeni au ajuns la concluzia ca Mario Ovidiu Oprea, presedintele organizatiei locale, este de vina pentru rezultatul umilitor obtinut de filiala la alegerile europarlamentare si se pregatesc sa il "debarce" din functie.
Unul dintre pretextele majore care va fi invocat, potrivit unor surse pesediste, este mult comentatul nou partid de stanga, pe care il pregatesc Gabriel Oprea si alti fosti membri ai PSD, grupati neconstitutional in acest moment sub forma de independenti, in parlament.
Initiat odata cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe ultima turnanta imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, recunoscut oficial de Tribunalul Bucuresti pe 20 aprilie, UNPR se lanseaza public, sambata, in Piata Revolutiei, de Ziua Muncii, melodia aleasa ca imn oficial fiind "Noi suntem romani".
Mihaela Popa a intrat in conflict cu senatorul Dumitru Oprea, care, initial, a fost aprobat de filiala drept candidat la Primaria Iasi, dar, ulterior, Popa a anuntat ca se vor face sondaje de opinie.
Domnul Oprea a fost colegul nostru si nu a fost niciodata un secret ca a fost colegul nostru Presedintele PSD, Victor Ponta, desemnat premier, a declarat, sambata, la Bistrita, intrebat despre sustinerea Guvernului de catre UNPR, anuntata de catre Gabriel Oprea:
Gabriel Oprea, calul Traian (Autor: ... Acum stau si ma intreb daca va ramane una dintre enigmele istoriei si prezenta lui Gabriel Oprea in guvern? ... Intre invectivele revarsate de Basescu asupra liderului PSD si cele venite din directia oamenilor lui Oprea nu era vreo diferenta.
Pentru cei care cred ca neica nimeni Gabriel Oprea il va trada pe Victor Ponta (Autor: ... Politicieni, analisti, jurnalisti, toti spun ca Gabriel Oprea il va trada pe Victor Ponta pentru a-i aduce la guvernare pe liberali. Hai, sa vedem cine e Gabriel Oprea si ce reprezinta UNPR?
- Este mult "deci ca atare", dar si legea este complicata Nicolae-Vlad Popa: ... Nicolae-Vlad Popa: ... Eu sustin amendamentul si sunt nevoit sa-l contrazic pe domnul senator Nicolae-Vlad Popa ca traim intr-o tara saraca, se fura de peste 2000 de ani din tara asta si nu s-a terminat. ... Nicolae-Vlad Popa:
In cel mai scurt timp, viceprimarul Adrian Vlad isi va intra in drepturi, iar Stefan Galbau isi va strange jucariile si va pleca acasa din Primaria Navodari, sunt de parere social-democratii.
Grupul Evenimentul Romanesc, ai carui actionari sunt jurnalistii Ion Cristoiu si Vlad Pufu, a cumparat Editura Eminescu de la scriitoarea Silvia Cinca. Tranzactia a fost parafata saptamana trecuta, de catre fostul proprietar, scriitoarea Silvia Cinca, si de directorul general al Grupului Evenimentul Romanesc, jurnalistul Vlad Pufu.
Procurorii DNA urmeaza sa verifice daca persoanele despre care Munaf sustine ca au avut strinse legaturi cu Omar Hayssam, printre care Viorel Hrebenciuc, Gabriel Oprea si Ion Vasile, au comis sau nu fapte de coruptie sau asimilate acesteia.
Consilierul premierului si totodata presedinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, istoricul Marius Oprea (foto), a afirmat in revista a€žApropoa€œ ca fostul presedinte al RomA¢niei, Ion Iliescu, are o mare problema:
Presedintele PNL Dolj, Mario Ovidiu Oprea, caruia colegii ii pregateau eliberarea din functie saptamana trecuta, a ramas in fruntea organizatiei locale in urma intrunirii de ieri a comitetului national executiv al partidului de la Bucuresti.
Corneliu Grosu, senator PSD de Mures, a anuntat vineri ca demisioneaza din PSD, pentru a se alatura grupului parlamentarilor independenti condus de deputatul-general Gabriel Oprea, demis din PSD in anul 2009.
Acestea sunt beneficiile pe care parlamentarii din PSD si PNL le-au primit de la PD-L pentru a parasi, instigati securistic din umbra, partidele pe listele carora au fost alesi si a se alatura grupului generalului-dezertor Oprea, aflat in slujba lui Traian Basescu, cel care l-a recompensat cu stele fara numar pe umar si cu o functie de ministru.
Oprea:
Oprea si UNPR, doua catastrofe comice Nu imi dau inca seama care dintre cele doua entitati imi este mai simpatica, in simtul apocaliptic pe care mi-l trezesc ambele.
Asa cum anticipam in cadrul articolului publicat in editia de ieri a cotidianului "Replica", dedicat rambursarilor ilegale de TVA de la Administratia Finantelor Publice Constanta, care au avut loc la sfarsitul anului 2002 si inceputul celui urmator, ancheta penala, precum si procedura de prindere si aducere in fata justitiei a principalului autor al tunului de aproape 6 milioane de euro dat asupra banilor publici - Emil Oprea - nu a inregistrat nici un progres de mai mult de trei ani.
Numai ca fie un subaltern devotat lui Maior, fie altul din parohia lui Gabriel Oprea, ori din ambele parti, a sifonat catre presa documentele conservate care au acoperit partea ,,tiganeasca" a cazului fratilor Basescu.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 16 septembrie 2009, o moneda din aur, o moneda din argint si o moneda din tombac cuprat dedicate domnitorului Vlad Tepes cu ocazia aniversarii a 550 de ani de la prima atestare documentara a orasului Bucuresti de catre acesta, la 20 septembrie 1459.
google-analytics.com