Cautare

871 de rezultate pentru "vizionare film poker" (3.52 secunde)
Va invitam la o prima vizionare a filmului Bilet de Iertare - scurtmetrajul care marcheaza debutul regizoral al Alinei Șerban & Singura la nunta mea - lungmetraj - selectie la Festivalul International de Film de la Cannes 2018 - Program ACID - premiu Best Film - Cinedays European Film Festival - premiu Best Actress - Festivalul International du Film de Femmes de Sale.
Conform acesteia, el ar fi fost in posesia unui film real al autopsiei, dar acesta era atat de deteriorat incat, pentru a fi difuzat, a trebuit sa fie recreat.
Toamna aceasta aduce o noua editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est, singurul festival autohton dedicat exclusiv filmului de animatie.
Ca intr-o capitala culturala europeana efervescenta ce se doreste a fi, Bucurestiul isi asalteaza de cativa ani buni contribuabilii cu oferte din ce in ce mai tentante si variate, de la festivaluri internationale de film, teatru, moda, muzica, dans pana la foarte interesante platforme culturale din diferite sfere de creatie.
Design-ul modern, spatiul intim, materialele de calitate si personalul amabil sunt ingredientele care transforma Grand VIP Studios in locul perfect pentru o vizionare de film cu adevarat unica.
Cred ca din film iti dai seama ca intre ei era o legatura extrem de puternica, si ca insemnau enorm unul pentru celalalt. ... Este pur si simplu acolo, si este perfect pentru acest film.
Cele mai bune si cele mai asteptate filme de animatie pentru copii vin in fiecare an la Minimest, sectiunea speciala dedicata celor mici a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est.
A fost un private screening doar pentru distribuitori, agenti de film, oameni din industria filmului si bineinteles distributia, actorii care au jucat in "D’ORA" si care sunt la Londra.
Cinefilii se vor putea bucura anul acesta de cea de-a treia editie a Chitilia Film Fest, care a avut mare succes la cele doua editii anterioare si incepe acum din nou preselectiile!
La Chitila Film Fest, Robin a urmarit-o de pe scena Corina a incins atmosfera duminica seara la cea de-a treia editie a festivalului Chitila Film Fest! ... Cantareata a fost insotita la Chitila Film Fest de cel mai infocat fan al sau, baietelul ei - Robin.
Ioana Calin) Trei zile de proiectii de film cu intrare libera sunt programate la Calarasi, intre 3 si 5 iulie, cand are loc cea de-a saptea editie a festivalului Tenaris CineLatino.
In perioada 23 iulie - 18 august, in fiecare seara, de marti pana duminica, incepand cu ora 21:30, Asociatia Culturala Metropolis ii invita pe bucuresteni la proiectii de film in aer liber.
Cea de-a treia editie Chitila Film Fest va avea loc in perioada 30 august - 1 septembrie 2013. ... Chitila Film Fest este o competitie nationala de filme documentare si scurtmetraje de fictiune si animatie, dedicata regizorilor romani.
Anul acesta a participat la Festivalul de Film de la Cannes ca producator de filme Actrita si regizoarea Delia Antal nu a ratat nici anul acesta noua editie a Festivalului de Film de la Cannes, mai ales ca a participat cu un scop precis.
Renumitul actor american Adrien Brody a sosit ininin premiera in Romania pentru a participa la evenimentul de lansare a noului sau film, Bullet Head. ... Capcana mortala au fost prezente vedete din cinematografie si televiziune, critici de film, bloggeri, oameni de business si jurnalisti.
10 lucruri nestiute despre Morometii 2, cel mai asteptat film romanesc, dezvaluite de regizorul sau Morometii 2 este, fara indoiala, cel mai asteptat film romanesc in acest moment, care va ajunge pe marile ecrane de la noi in toamna acestui an.
Acid Rain castiga Trofeul Animest 2019 Acid Rain, o calatorie psihedelica poloneza in regia lui Tomek Popakul, castiga Trofeul Animest la cea de-a 14-a editie a Festivalului International de Film de Animatie.
"Exact ca la poker, s-a facut deschiderea" Presedintele Traian Basescu a purtat discutii si negocieri de mai multe zile cu liderii PSD privind nominalizarea lui George Maior, au declarat pentru Mediafax surse din interiorul PSD.
A fost o etapa a vietii lui in care, spune el, a invatat filozofia raului, un joc de poker, dincolo de care se afla slujbele unor oameni.
cel mai bun film - drama, cel mai bun actor in rol principal, cea mai buna actrita in rol secundar Distributie: ... - Unul dintre pericolele cu care te confrunti atunci cand faci un film biografic este legat de tendinta dramei personale de a coplesi realizarile personajului, observa Condon.
google-analytics.com