Cautare

15 de rezultate pentru "vidu" (3.36 secunde)
Anamaria Vidu participa la targul de cristale din curtea Institului National de Geologie, cu ocazia Floriilor. ... Si cuarturile mari cu ametist si cele cu citrin sunt la mare cautare, ne-a spus Anamaria Vidu.
Anamaria Vidu a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Anamaria Vidu participa la targul de cristale din curtea Institului National de Geologie, in acest week-end. ... Si cuarturile mari cu ametist si cele cu citrin sunt la mare cautare, ne-a spus Anamaria Vidu.
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati in domeniu, precum: ... Urmatoarea editie la care Anamaria Vidu va participa va fi intre 14 - 16 XII 2012.
Anamaria Vidu a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Anamaria Vidu participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Anamaria Vidu a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Am adus noutati:
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati in domeniu, precum:
Am adus pandantive, brose de Martior, pomisori multicolori cu toate pietrele, pomul vietii, de protectie, ingerasi, inimiare, bijuterii de chihlimbar, turmalina neagra, shungit, cranii de ametist, la 20 RON, 90 RON si 140 RON, cupru nativ, shatukit, serepentin, dioptaz din Congo, figurine din steatit, coliere din turmalina, ametist si cuart roz, intre 80 RON - 500 RON, ne-a spus Anamaria Vidu care participa la targul de cristale si bijuterii de cristale din curtea Muzeului National de Gelogie.
Anamaria Vidu a venit la targul de cristale din curtea Muzeului National de Geologie carneol, bratari de copii din ametist si aventurin, figurine din steatit cu diverse animalute si pasari, bratari din cuart roz, din lapis lazuli, chihlimbar ambra si oua din carneol.Urmatorul targ de cristale este intre 30 iulie si 1 august 2021.
Anamaria Vidu si Vali Panduru au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie. ... "Voi pleca in Brazilia si in Franta, de unde voi aduce marfa noua!", ne-a spus Anamaria Vidu.
Inedite au fost si colierele din cristale create de Anamaria Vidu, care detine aceasta firma impreuna cu parintii ei.
Personal, urmaresc cu ingrijorare cifrele care arata ca mai mult de jumatate dintre certificatele ISO din Romania sunt emise de firme de apartament, declara Alexandru Vidu, CEO Bureau Veritas Romania.
Anamaria Vidu si Vali Panduru participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com