Cautare

12 de rezultate pentru "victorita colta" (3.32 secunde)
Victorita Colta, solista de muzica populara, si sotul ei, Gavrila Colta, sunt prezenti zilele acestea la targul de produse traditionale organizat in Parcul Cismigiu.
Victorita Colta, solista de muzica populara, si sotul ei, Gavrila Colta, din Bistrita-Nasaud, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Interviu realizat de Octavian Curpas (Phoenix, Arizona) Poeta si prozatoarea Victorita Dutu debuteaza in august 2003, cu placheta de versuri "Spatii".
Victorita Dutu a expus la Sanremo, in timpul festivalului, la Galeria "La Bonbonnire" in perioada 12-17 februarie 2013. ... Acesta este specificul lui, cu aceasta traim si cu asta mergem in lume", ne-a spus Victorita Dutu. Victorita Dutu s-a nascut in august 1971.
Reli Daniela Voicu, Rodica Voicu, Victorita Dutu, Cristina Oprea, Liviu Cioaba si Lidia Ardeleanu. ... http://www.unioncont.ro Victorita Dutu
A fost aceasta expozitie momentul unei dualitati - pe de o parte poeta, pe de alta parte pictorita Victorita Dutu - sau a marcat momentul unei simbioze intre cele doua arte pe care le practici?
Reli Daniela Voicu Rodica Voicu Victorita Dutu Cristina Oprea Liviu Cioaba Lidia Ardeleanu Vernisajul va fi joi, 25 aprilie, de la ora 17:00 la 19:00. ... http://www.unioncont.ro Victorita Dutu Bucuresti va multumesc [email protected] 0740.27.99.08 infomatii suplimentare:
Nu inteleg de ce noi suntem trecuti separat si nimeni nu are un raspuns pentru aceasta problemaā€¯, a declarat Victorita Rusu, de profesie avocat.
La Londra, va avea loc pe 28 februarie Sezatoarea Martisorului, cu Nicolae Voiculet, Livia Constantinescu si Victorita Dutu. Din programul acestui eveniment:
CSM Cluj-Napoca (Sandra Miclaus Vivoschi, Kata Korponay, Diana Anamaria Muntean, Andreea Diana Blindu) 04:01,89 3. CSU Pitesti (Alexandra Dobrin, Adelina Elena Buzdugan, Ana Maria Adela Prioteasa, Victorita Alexa Bogdaneci) 04:02,10
http://www.centrul-tinerimea-romana.ro langa Teatrul Bulandra, Izvor Victorita Dutu va invita sa vizitati picturile expuse - un clik mai jos Galeria de arta -Victoria Dutu http://victoritadutupicturidevanzare.wordpress.com De asemenea va invita sa vizitati si expozitie permanenta Picturile pot fi vizionate zilnic la sediul firmei "Unioncont", Strada Alexandru Moruzzi Voievod,Nr.
Impreuna cu copiii nostri, fiecare din prima casatorie, Sorin, fiul Angelei, Monica si Victorita, fetele mele, traim intr-o armonie perfecta", povestea Victor Surdu.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com