Cautare

9607 de rezultate pentru "viata mea" (3.99 secunde)
- Asta nu e floarea mea! ... Sa ramana pura toata viata, asa i-a spus. ... - Vad, ii zice, ca n-ai inteles iubirea mea.
Adica a durat o ora si jumatate acomodarea mea cu sistemul medical britanic. ... Stiam ca este interesant sa ramai intr-un sistem de genul acesta, doar ca ajungi sa gandesti ca viata isi pierde din savoare, isi aminteste neurochirurgul momentul in care a decis sa revina in tara.
(https://www.facebook.com/anamariaferentzofficial/?hc_ref=ARQLLQQzm089kD4_GqCTcrV3T2SWPHMR9kuZeZtXmaJuSt9Az_u7Z0CPeJMddIvj27Y&pnref=story.unseen-section) De ziua mea pentru Ana! ... De obicei eu eram cea care sarbatoream si organizam cu mare drag ziua de nastere a celor din viata mea: familie sau prieteni, mai putin ziua mea de nastere.
Am auzit de atatea ori ca moartea face parte din viata, doar ma trag dintr-o familie de preoti, dar, va rog, va rog sa ma iertati ca nu pot, nu vreau sa invat aceasta lectie!
Moartea abstracta Cineva ma plange, cu vizibila nedumerire, neputincios imi a-mi gasi o scuza, pentru retragerea mea in vaile natale. ... Un repros, care revine obsesiv, e legat de absenta mea din nu stiu ce dezbateri televizate unde curajul meu de a gandi fara lacat si botnita s-ar face simtit.
De ziua mea pentru Ana! ... De obicei eu eram cea care sarbatoream si organizam cu mare drag ziua de nastere a celor din viata mea: familie sau prieteni, mai putin ziua mea de nastere.
- Mereu am avut grija de mine, am fost atenta la imaginea mea, iar vara in general slabesc foarte mult, acum am 53 de kg.
Am ajuns la o varsta la care amintirile se distileaza si raman cele care conteaza cel mai mult, cele despre momentele care mi-au schimbat viata, intr-o directie sau alta.
Dupa doua luni de antrenament pot spune ca rezistenta mea la efort a crescut considerabil ca urmare a programului in trepte initiat de mihai.
Faptul ca el nu mai trebuie sa stea in reanimare si ca i se recomanda sa inceapa un program de recuperare inseamna ca viata lui, in prezent, nu mai este in pericol si ca, din punctul de vedere al functiilor vitale, este echilibrat:
Dar, educatia mea este sobra, educatia mea este de om serios si de educatia mea tine ca niciodata sa nu ma apuc de ceva si sa nu duc la bun sfarsit.
Insa, dincolo de scarba mea, un concurs de imprejurari care contine prostia unora, ticalosia altora si indiferenta celor mai multi a facut sa devii presedinte al tarii mele.
"Nu am de gand sa legitimez prin participarea mea la aceasta competitie o competitie in care nu cred. ... "Singura mea dorinta este ca partidul sa nu se desire, sa avem intelepciunea necesara pentru a ne recalibra mesajul", a mai spus Nastase.
"Imi este indiferent, pana acum eu unul nu am avut decat functia de presedinte al organizatiei de Bucuresti si pot sa am orice functie, ca functia mea se numeste Marian Vanghelie, si in partid, si pe strada, si la primarie, si peste tot", a mai spus liderul PSD Bucuresti.
"Am cerut directorului general al APDRP sa ia de urgenta cateva masuri de ameliorare a functionarii Directiei de Control Antifrauda din cadrul agentiei, care, in opinia mea, impreuna cu Directia de Audit, ar fi trebuit sa se autosesizeze si sa nu asteptam un audit al CE pentru a clarifica anumite aspecte care trebuiau clarificate de conducere.
Concursul "Cum am grija de casa mea?" a fost lansat ca parte integranta a campaniei "Casa mea e UNIQA", avand ca scop principal informarea copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani despre riscurile la care este expusa propria lor casa in caz de incendiu, explozie, furtuna, trasnet, grindina, cutremur, inundatie sau furt.
Da‘ de la Lasca, de la Cuca Macaii, cum vin procesele verbale computerizat, iubita mea? ... Cum, iubita mea? ... Transmit, nu mama, la Statistica se transmite din localitatile unde nu exista sistem computerizat, chestiile astea se transmit, iubita mea, cu porces-verbal de mana, prin telefon.
Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", lanseaza "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania album pe care il va prezenta si joi, 23 mai, in Hard Rock Cafe.
Parintii mei au venit de la Craiova pentru mine, pentru a petrece impreuna, a fost si fratele meu si prietena mea.
Draga Redactie, Asa se zicea pe vremea mea. ... Sau Draga mea Carte cu fete sau fite, in fine, zic asa dupa ce m-am consultat cu fiica mea - adica ce inseamna, cum s-ar traduce Facebook.
google-analytics.com