Cautare

9607 de rezultate pentru "viata mea" (5.34 secunde)
el reduce fericirea la fondul dionisiac al existentei, in care Fiinta este viata, iar viata este vointa de putere cu consecintele sale imediate: ... Ideea aceasta mi se pare cea mai apropiata de conceptia mea.
Dana Savuica traieste o frumoasa poveste de dragoste Nu e vorba de refacut viata. Viata e a mea si viața continua. Nu e o chestie de a reface viața, ci de a-ți reface prioritatile in viata. Eu sunt foarte ok, pentru ca ma bucur de viata.
Natura mea este facuta din ras,zambet si voie buna,asa am fost desenat si asa vreau sa va amintiti de mine. Viata este un mare dar, nu trebuie sa ne fie teama, viata trebuie traita.
Toata viata mi-am dorit un astfel de loc, imaginandu-mi ca-l pot gasi doar in Italia, si iata-l aici, la Balcic. ... Si avusei senzatia stranie de a-l fi cautat toata viata si de a-l fi gasit in sfarsit.
Inainte de a cumpara o casa, un teren, inainte de a te marita, inainte de a te duce la un job nou, sunt nenumarate schimbarile din viata noastra care ar avea nevoie sa fie facute cu ajutorul unui specialist fengshui.
Televiziunea, muzica, teatrul, sportul, descoperit oamenii din jur, scrisul, desenul, de fapt tot ce tine de viata. ... Cred ca viata e pasiunea mea. ... Poate ca usurinta cu care ma imprietenesc cu lumea, poate miscarile rapide pe care le fac uneori, poate pasiunea mea pentru umorul absurd.
Vorbesc despre viata, despre viata de zi cu zi, despre realitate. Catalin este un tanar fotograf foarte talentat, din Calarasi, care si-a gasit drumul in viata.
Vor ramane sa-si continuie viata in dimensiunea 3D, conform programului cu care au venit. ... Toate sufletele au fost asistate in fiecare viata prin care au trecut, indiferent daca ele au fost sau nu constiente de prezenta acestor indrumatori.
Fotografia a aparut acum un secol si jumatate, ca urmare a dorintei omului de a retine din nenumaratele evenimente ce-i marcheaza viata pe cele mai importante.
Kinsey - O poveste despre schimbarea mentalitatilor (Continuare) Ca si Condon, Neeson s-a intalnit cu cativa dintre colegii lui Kinsey, sperand ca astfel sa inteleaga mai bine gestica acestui om, manierismele sale din viata de zi cu zi.
Hawkins poate fi aplicat oricand in viata cotidiana. ... - Traversarea unei crize de viata ne face mai umani, mai plini de compasiune, mai toleranti si mai intelegatori cu noi insine si cu ceilalti.
Acele animale care sunt conduse in viata exclusiv de hormoni. ... Ea, femeie care toata viata a fost liantul familiei, a incercat sa fie sprijin pentru sot, copil si toti cei ce aveau nevoie de un umar pe care sa planga, de un ajutor moral.
Echilibrul dintre viata profesionala si cea personala este o tema sensibila, careia i se acorda tot mai putina importanta. Statisticile spun ca petrecem la serviciu circa o treime din viata, timp in care colegii ne sunt mai mereu prin preajma.
- Sportul pentru mine a insemnat, inseamna si va insemna VIATA! ... Un adevarat Maestru al artelor martiale care venea intr-adevar cu o abordare noua pe piata, fapt ce a constituit pentru mine o initiativa pentru viata si pentru mai departe.
Intelepciunea unui om dupa o viata traita in vremurile noastre. ... Timpul in care v-ati bucurat de viata pe pamant si de bunurile pe care le-ati agonisit cu atata truda se va sfarsi.
Noutatea este faptul ca, daca bebelusii sunt diagnosticati si tratati la timp, pot duce o viata normala dupa aceste interventii. ... Mare parte dintre malformatiile cardiace permit refacerea, iar copiii diagnosticati si operati la timp pot avea o viata normala.
Daca o femeie intruneste acestea 11 calitati, niciodata nu o lasati sa plece Nu doar odata in viata se intampla sa intalnim femeia care dupa parerea noastra este aleasa vietii.
despre viata, s-ar putea spune ca abia in aceasta perioada, cat timp Saturn trece prin casa IX, descoperiti unde va aflati in aceasta lume, vi se releva directia spre care mergeti si in sfarsit va opriti asupra unei singure filosofii de viata, pe care o acceptati definitiv.
despre viata, s-ar putea spune ca abia in aceasta perioada, cat timp Saturn trece prin casa IX, descoperiti unde va aflati in aceasta lume, vi se releva directia spre care mergeti si in sfarsit va opriti asupra unei singure filosofii de viata, pe care o acceptati definitiv.
Se spune ca adevarata viata a unui scriitor incepe dupa moarte, in cazul in care este ceva viu in opera sa.
google-analytics.com