Cautare

9607 de rezultate pentru "viata mea" (6.16 secunde)
Foarte multi oameni isi idealizeaza relatiile, locul de munca sau viata de zi cu zi, desi in sinea lor sunt deprimati si nefericiti. ... Atunci cand iti apare aceasta felina cu blana neagra in vis, poate sa simbolizeze o femeie din viata reala care se amesteca in viata ta amorioasa.
La sarbatorirea a 81 de ani, Ion Iliescu si-a impartasit joi gandurile cu care a intrat in cel de-a noualea deceniu de viata, vorbindu-le celor prezenti la aniversarea sa despre secretul vietii echilibrate, despre afectiunea fata de sotia sa, Nina, si despre regrete.
Asigurarile de viata si cele la credite au si ele scaderi dramatice. ... Asigurarile de viata s-au mentinut in trendul de crestere - 24,1% fata de asigurarile generale.
Astfel isi incepe cea de-a treia carte Viata Altfel,Viata are totul, dar intr-o alta ordine, autorul Mihai Dragomir.
Jane Fonda - Al treilea act din piesa de teatru a vietii In timpul acestei generatii, speranta de viata a crescut cu 30 de ani - iar acesti ani nu reprezinta cazuri exceptionale sau patologii. La TEDxWomen, Jane Fonda se intreaba cum percepem aceasta etapa noua din viata noastra.
Si din pacate, exista si multe femei a caror experienta de viata contine si un astfel de episod neplacut.
Nathalie Cabrol, care conduce vanatoarea dupa viata extraterestra la Institutul SETI din California, a declarat pentru MailOnline: ... - Daca exista o viata inteligenta, ea stie deja ca suntem aici.
Desi, pentru prima oara in viata mea postdecembrista, nu mai urmaresc campania electorala cu deosebita atentie, multumindu-ma doar sa arunc un ochi la mersul confruntarii, asemenea unei gospodine care se ocupa cu altceva in bucatarie cat timp oala cu ciorba isi vede de treaba ei pe aragaz, am acceptat sa fiu secund la interviurile luate de moderator lui Traian Basescu, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.
- Dar ce, dom'le, viata mea a fost doar un sir baban de gagici? ... - Nici eu nu as fi vrut sa vorbesc, daca cineva m-ar fi intrebat despre prima mea sotie pe care am lasat-o la Dolhasca, imi ofera el un raspuns care-i convine.
- Nu stiu ce am facut in dupa amiaza aceea pana la cina, dupa care a urmat noaptea in care am visat capitolul Frica din romanul Clipa, pe care aveam sa-l scriu sapte ani mai tarziu si care a dominat viata mea si biografia mea chiar si in cele mai sigure, de bazalt, clipe ale victoriilor mele sociale, intr-o lume in care aceste victorii s-au patit de catre toti greu, foarte greu, scrie Dinu Sararu in noul volum.
De 5 ani, de cand fac stand-up, tot spun povesti din viata mea. ADEVARURI din viata mea. ... Parerea mea, spune Alex.
- Marea mea slabiciune o reprezinta dulcele. ... O perioada, am zis sa nu existe dulce in viata mea. ... Toti erau nevoiti sa se ascunda, nimeni sa nu manance in fata mea.
Prin punerea mea sub acuzare se incearca schimbarea Guvernului ACTUALIZARE 11.10.
Ucenic inflacarat - da, inca inflacarat la varsta mea!
Este o rubrica in care vei regasi franturi din propria viata cu alte nume si alte decoruri, dar cu trairi despre care vei putea spune:
Poti sa faci de toate-n viata, dar fa-le la timpul lor, spune un cantec celebru din folclorul romanesc. ... Una din trei femei au probleme de infertilitate, iar cauzele care duc la aceasta afectiune sunt diverse si tin de regimul de viata pe care il adopta reprezentantele sexului frumos.
- Cardio Mix este si un stil de viata. ... Foarte putini sunt cei care ‘’renunta’’ la partea de miscare ( program fitness ) a conceptului , dar raman fideli in continuare si aplica principiile de viata sanatoasa si metodele invatate in timpul celor 4 saptamani de concurs.
Ma gandesc ca in ultima luna a campaniei electorale, timpul este foarte scurt si prefer sa ma intalnesc cu cetatenii, sa vorbesc cu cetatenii, sa fac ceva pozitiv decat sa ies in mass-media, in dezbateri, cu contracandidati care, dupa parerea mea, nu au nici o sansa de izbanda.
In ceea ce priveste responsabilitatea mea actuala de secretar de stat pentru Culte, povestea este mai lunga.
Ai experimentat in viata?
google-analytics.com