Cautare

9607 de rezultate pentru "viata mea" (3.23 secunde)
Asigurarile de viata, respectiv asigurarile bunurilor cu care s-a girat, în cazul creditelor, va scapa mostenitorii de datorii bancare.
Salvarea mea a fost un profesor, Ionel Bandrabur, care fusese asistentul lui Lucian Blaga. ... - In viata mea, toate schimbarile mari au venit din intamplare. ... unul la Cluj, la facultate, ca asistent, si unul la "Viata Studenteasca", post de redactor.
Ma si vedeam cum voi fi cea mai zen femeie din lume, cum pe spatele meu va sta gravat cu litere mari cuvantul echilibru, cum voi zambi detasat in orice clipa la nazbatiile copilului, cum fericirea va fi cuvantul de ordine in viata mea.
Deci un mod de viata echilibrat. ... Deci, cati dintre voi reusiti sa duceti un mod de viata echilibrat, fara tigari, alcool, mancare fara grasimi, cu plimbari in aer liber si fara sa va enervati in trafic / pe copii / soti / amanti / parinti/ la job si din diverse alte motive?
a ajuns la 52 de kilograme datorita unui stil de viata sanatos, dar si a sportului sustinut de un antrenor, Stelian, datorita caruia si alte vedete din show-biz au invins in lupta cu kilogramele.
A privi din perspective diferite o anumita situatie de viata este dificil pentru e. ... Prezinta un comportament repetitiv in viata de zi cu zi, fiind foarte predictibili in rutina zilnica, ceea ce ii impiedica sa interactioneze social.
Si, mai mult, le vrem pe viata si traim de doua ori mai mult decat traiam acum 100 de ani.
- Multe persoane sunt interesate sa afle cum decurge o zi din viata unui antrenor. Cine este Mihai Dragomir in viata de zi cu zi? ... Mesajul meu catre toti este sa inceapa un program de miscare si de viata sanatoasa cat mai curand!
Imi este teama ca imi voi pierde locul de munca sau un anumit statut social, pe plan profesional sau in viata personala, si nu pot face fata acestui lucru. ... Viata imi reaminteste sa imi ascult vocea interioara, nevoile si dorintele mele.
Consider ca nu este o meserie, e un mod de viata, un destin. ... Familia joaca in viata mea rolul principal. ... stii, nu am suficient timp ca sa......bla bla bla ar spune fiica-mea.
Viata m-a binecuvantat cu o familie de aur intr-un oras paradisiac - Campulung Muscel, ce miroase a munte si vesnicie.
A fost incantat de o povestire de-a mea si a sugerat sa iesim impreuna in oras cu prietenele noastre. ... Ca atare, ea a sugerat ca prietena sa, al carei nume era Gertrude Blugerman, sa fie partenera mea, numai in scopul de a-si da cu parerea in privinta lui Goldberger.
Numarul casei determina in mare masura natura evenimentelor care au loc in viata noastra, atat in camin, cat si in afara acestuia. ... Este foarte important sa alegi casa in concordanta cu telurile tale si cu ceea ce doresti sa obtii de la viata.
Site-ul estiri.ro iti prezinta in exclusivitate povestea autoarei cartii care da speranta tuturor celor care credeau pierduta lupta cu kilogramele in plus.Dieta-Minune nu e un titlu pe care l-am ales intamplator pentru carte si pentru a intitula acest stil de viata.
Cea mai noua carte semnata de Mihai Dragomir Viata Altfel, Viata are totul dar intr-o alta ordine ” a fost lansata cu succes si la Brasov, in prezenta unui public numeros, miercuri 28 martie 2018, in cadrul unitatii de invatamant Prems.
Pentru ca viata de cuplu sa nu aiba de suferit, fie din cauza ca au asteptari mult prea mari de la partener fie ca isi dau seama ca sunt nefericiti.
O realitate care nu ne place dar, chiar si asa, ea continua sa existe si sa ne marcheze existenta, sa ne pandeasca dupa colt, sa ne ameninte in situatii in care viata nu isi mai poate desfasura prezentul continuu de pana la acel moment, sa existe paralel cu viata noastra si sa ii ia locul odata ce viata, din diverse motive (varsta, boala, accident etc.) nu mai detine resurse sa continue.
Duceam o viata extraordinara, aveam carti, citeam mult si aveam un contact deosebit cu pacientii. ... Acum sunt iarasi in Romania dar nu mai are rost, la varsta mea, sa plec.
- Familia mea pe linie materna, inclusiv mama mea, a fost pseudo-exterminata intelectual de regimul comunist instaurat in 1947. ... Profesorul Duvell era de parere ca orice copil ar trebui sa aiba doua sanse in viata " o data, sa-si aleaga parintii si a doua, sa-si poate alege profesorii.
in incercarea mea de a regasi acea aroma inconfundabila a painii negre proaspat scoasa din cuptor, acea paine pe care numai tata, morar de meserie, reusea sa o faca. ... in incercarea mea de a regasi, in chipuri si priviri, acea sfintenie si intelepciune pe care le degaja doar mama.
google-analytics.com