Cautare

9607 de rezultate pentru "viata mea" (2.98 secunde)
Accepta perioadele dificile din viata ta Uneori cele mai dificile perioade sunt binecuvantari deghizate. Lasa-te stramtorat de viata. ... Vor exista perioade in viata ta in care toate instinctele interioare te indeamna sa faci ceva, ceva ce depaseste puterea de perceptie a logicii si a ratiunii.
Ca si in cazul femeilor lesbiene, exista barbati homosexuali care nu isi constientizeaza orientarea sexuala pana la o varsta matura sau care si-o reprima si incearca sa duca o viata normala, casatorindu-se cu o femeie.
Gigi Becali a fost prezent, marti, la Tribunalul Constanta, unde a declarat ca multumeste magistratilor ca l-au condamnat pentru ca perioada de detentie a fost cea mai folositoare din viata sa.
Respectiva asociatie s-a constituit din dorinta de a oferii servicii sociale comunitatii bucurestene, ajutand astfel oamenii doritori de evolutie spirituala si mentala, sa beneficieze de suport specializat, in anumite situatii din viata. ... - Cu drag voi impartasi cu tine, cate ceva din activitatea mea profesionala si civica.
Viata evolueaza, oamenii cresc si se schimba, psihologia evolueaza si societatea se transforma. ... Atunci cand se intampla si sustinatorul tau financiar va pleca, viata ta va reveni la ceea ce era inainte.
Profesorul de fizica imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta (Autor: ... El imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta, iar eu invatam bine pentru teza ca sa trec anul.
Am fost tot timpul alaturi de prima mea sotie, am iubit-o si ne-a despartit numai moartea", spune Crin Antonescu.
Este o incompatibilitate asemanatoare cu aceea dintre o femeie si barbatul ales, si ca in ciuda tuturor eforturilor uneori esti pusa in situatia de a alege alt drum in viata.
Anul 2002 a prilejuit intalnirea mea cu America, mai precis cu New York-ul. ... Exista momente in viata cand esti pus in situatia de a opta intre diverse variante si este foarte important sa stii ce sa alegi, iar alegerea facuta sa fie cea corecta.
Sunt bucuroasa pentru ca sunt asa cum sunt si ma simt bine in pielea mea. ... Eram prea dezvoltata pentru varsta mea, aratam la 7 ani ca de 9 - 10 ani. ... In viata de zi cu zi sunt multumita ca sunt sanatoasa.
Talasemia majora este o boala genetica hematologica grava, care se poate trata eficace in zilele noastre si poate asigura bolnavilor o viata relativ normala. Tratamentul talasemiei dureaza toata viata si se face cu transfuzii de sange si cu medicamente chelatoare de fier.
- Cand mi-am zidit casa pentru viata lunga si linistita, ei au rasturnat-o si m-au izgonit afara. ... asmute-i si mai mult impotriva mea, ca fuga mea spre Tine sa fie fara intoarcere; ca sa se rupa nadejdea mea in oameni ca panza de paianjen;
Scurta lui viata a fost o poezie de la un capat la altul. ... Ionescu, cu adanca durere in suflet, anunta incetarea din viata a scumpului lui cumnat, Popescu.
Multa lume crede ca e vorba de viata si de moarte si uneori e. Doar ca de si mai multe ori e vorba de CE fel de viata. ... Doar ca, vedeti, in viata e vorba despre ce e bine pentru tine. ... In viata e prea putin vorba despre bani.
Copilaria mea a fost neasemuit de frumoasa, complet lipsita de griji, cum ar trebui, de altfel, intr-o lume ideala, sa se intample cu oricare dintre copiii lumii.
Miercuri, 22 mai, ora 20:00, la Sun Sensations Beach Club (Sun Plaza), Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", va lansa "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania.
Soacra-mea e chiar simpatica si gateste bine. ... Bun, trecand insa peste descrierea acestor detalii care in aceste zile ma fac fericita - pe fi-su nu tot timpul, ca soacra-mea are un acut simt al solidaritatii feminine - s-au dus socrii mei la plaja.
Virginia Katz Sinopsis Bill Condon, castigator al Premiului Academiei (pentru Gods And Monsters), pune sub microscop viata lui Alfred Kinsey, omul care a ajuns sa descopere cele mai bine pazite secrete ale natiunii. ... Moare in 1965, temandu-se ca munca sa de-o viata intreaga n-a fost decat un esec.
Autorul continua subliniind ca cercetarea recenta chimica si biologica sugereaza ca viata extraterestra poate exista peste tot in jurul nostru si chiar in interiorul organismelor umane.
Asigurarile de viata, respectiv asigurarile bunurilor cu care s-a girat, în cazul creditelor, va scapa mostenitorii de datorii bancare.
google-analytics.com