Cautare

9604 de rezultate pentru "viata mea" (3.52 secunde)
Si uite asa pe timpul regimului comunist eu am prajit pentru nomenclatura toate cafelele rare care, l-a sugestia mea, au fost importate.
Poate ca n-am avut ceea ce au avut toti copiii, dar copilaria mea a fost frumoasa. ... Inainte era mai interesanta viata cand iti lipseau anumite lucruri. ... Cezar, fiul meu de trei ani, e foarte atasat de mine, dar si de sotia mea, Rodica.
In biografia mea scrie ca m-am nascut la Bazargic, in anul 1938, pe 19 mai. ... De la mama mea. ... Meseria mea a inceput la Tehnoimport, dupa terminarea facultatii. ... Asta a fost adevarata mea universitate. ... Adu-ti amine de perioada cea mai pura din viata unui baiat si a unei fete.
Ce inseamna de fapt expresia biblica Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. ... Borcea Stefan) - Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. ... Prin versetul, Eu sunt Calea, Adevarul si Viata Mantuitorul ne invata sa-l urmam si sa implinim in viata sa de zi cu zi invatatura sa.
Adevarul este ca pisicile se maturizeaza foarte repede in prima perioada de viata, atingand echivalentul a 24 de ani umani in 2 ani, apoi imbatranind de opt-cinci ori la fiecare doi ani (numarul scade pe masura ce pisica imbatraneste).
De cate ori putem iubi in viata? Romanticii vorbesc despre singura mare iubire si suflete pereche, optimistii spun ca putem iubi de mai multe ori in viata, norocosii traiesc mai multe iubiri, iar Maria nu crede in dragoste.
xxx - Razand de propriile greseli, iti poti lungi viata! (Shakespeare) - Razand de greselile nevestei, iti poti scurta viata! ... - Taticule, de ziua mea imi cumperi un pistol adevarat? ... - Cu tot cu sotia mea?
UNIQA Asigurari a lansat astazi, la Scoala Centrala, "Casa mea e UNIQA" - campanie de informare si educare a "noii generatii".
De ce dispare apetitul sexual - 7 intrebari si raspunsuri Ce recomandati barbatului pentru a depasi intervalele de rutina din viata de cuplu, cand nu exista motivare / mobilizare / libidou? ... Alaturi de acestea, exista cauzele fiziologice ce pot impiedica o viata sexuala armonioasa.
Ce recomandati barbatului pentru a depasi intervalele de rutina” din viata de cuplu, cand nu exista motivare / mobilizare / libidou? ... Alaturi de acestea, exista cauzele fiziologice ce pot impiedica o viata sexuala armonioasa. ... Pot afecta diversele probleme din viata cotidiana viata sexuala?
Nu s-a casatorit inca si reuseste sa impace viata de politist cu cea personala. ... Foarte multa lume ma intreba cum impac viata personala cu viata de politist. ... - Cum reusesti sa impaci viata de familie cu viata de politist? ... - De obicei, politistii isi aleg partenere de viata tot din politie.
Jurnalul National ii ureaza "La multi ani!" "Cea mai mare 'nebunie' a fost, probabil, aceea de a crede serios in ideea ca exista o sansa pentru Romania dupa sfarsitul regimului comunist" "Viata si istoria nu au fost deloc tandre cu mine si cu generatia mea, indiferent in care tabara ideologica am fost si indiferent ce am profesat.
In una dintre viziuni, care - dupa cate spunea - i-a schimbat radical modul de a privi viata, ea s-a vazut in pielea unui batran. ... Casa mea era o chilie sapata in varf de munte, unde se putea ajunge doar cu scara.
Nu i-a placut niciodata sa iasa in fata si sa vorbeasca despre viata lui sau despre realizarile sale si, poate, de aceea, nu s-a facut remarcat in comunitate.
La un an de cand sta departe de fotoliul de edil-sef al Craiovei din cauza acuzatiilor de coruptie pe care i le aduc procurorii DNA, Antonie Solomon explica intr-un interviu acordat GdS ce planuri de viitor are pentru primarie si marturiseste ca viata lui este monotona acum.
- Am fost destul de protejata inca de la primul contact cu viata din Bucuresti, caci parintii mei au avut grija sa nu simt cele mai rele aspecte ale orasului. Mi-a fost destul de greu sa ma obisnuiesc cu stilul de viata de-aici, cu distantele, cu transportul, cu oamenii.
Sau poate sa-i ofere o poezie a mea, mai veche:
- Casa mea e cerul liber! ... Sa invat sa traiesc fara mama mea (2000 ore) 2. Sotia mea nu este mama mea (350 ore) 3. ... Viata in doi 1. ... prima mea supa instant fara sa ard cratita Exercitiu practic:
Gigi Becali a fost prezent, marti, la Tribunalul Constanta, unde a declarat ca multumeste magistratilor ca l-au condamnat pentru ca perioada de detentie a fost cea mai folositoare din viata sa.
Respectiva asociatie s-a constituit din dorinta de a oferii servicii sociale comunitatii bucurestene, ajutand astfel oamenii doritori de evolutie spirituala si mentala, sa beneficieze de suport specializat, in anumite situatii din viata. ... - Cu drag voi impartasi cu tine, cate ceva din activitatea mea profesionala si civica.
google-analytics.com