Cautare

9604 de rezultate pentru "viata mea" (4.05 secunde)
Viata mea, in ce are ea esential, nu a fost schimbata de politica; ... Tot in aceasta perioada am avut posibilitatea sa aprofundez studiile de limba greaca veche, o pasiune a mea careia aici, la muzeu, m-am putut dedica in liniste.
Anul 2002 a prilejuit intalnirea mea cu America, mai precis cu New York-ul. ... Exista momente in viata cand esti pus in situatia de a opta intre diverse variante si este foarte important sa stii ce sa alegi, iar alegerea facuta sa fie cea corecta.
- Tu ai fost si esti viata mea, cu tine s-a inceput si s-a incheiat si, daca nu traiesc pentru a gandi macar la tine, nu am la ce trai.
FARCAS) In cautarea civilizatiilor extraterestre, una dintre multele necunoscute o reprezinta numarul corpurilor ceresti care ar putea gazdui viata.
Viata extraterestra (sau viata din spatiul cosmic) este la ora actuala doar o ipoteza conform careia in Univers ar putea sa existe si viata al carei mediu natural nu este Pamantul.
Dupa cum se poate intui si din numele sau, in cadrul acestei tehnici controversate, subiectii sunt hipnotizati si condusi in trecut, prin viata lor prezenta, in copilarie, si tot ianpoi spre vremea de dinainte sa se nasca.
Viata n-ar trebui sa fie luata ca o problema. ... Daca crezi ca viata e o problema, n-ai sa-i gasesti niciodata solutia. ... acela de a lua viata ca pe o problema. Daca viata e luata ca o problema, nu i se va gasi solutie.
Fondurile se vor strange si prin ASOCIATIA VIATA COPIILOR, dar si prin Fundatia CASA CAMPIONILOR (Octavian Bellu si Mariana Bitang), doi oameni de succes, doua valori, la care eu tin enorm, dar si prin Fundatia Gheorghe Hagi, regele fotbalului, cel mai iubit sportiv al tuturor timpurilor, iar surprizele vor continua.
Andreea Elena Bujanca este Head Coach la Salvalife - Salvamari Pentru Viata, Antrenoare la Paradisul Verde Sport & Spa si Antrenor inot la World Class Romania. ... - Ce implica viata de salvamar?
Dulcea mea amica. ... Si, daca-mi dai voie sa vorbesc de mine, de acea dureroasa dar adanca si intinsa fericire pe care atingerea in treacat a manei tale, zambetul tau, privirea ta trecatoare au rasfrant-o asupra unei vieti atat de izolate si lipsite de fericire precum este a mea:
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Nu asta e teama mea cea mai mare.
Epopeea lui Ghilgames Constiinta de sine este unul dintre darurile supreme, o comoara la fel de pretioasa ca viata insasi.
Ia-ma sub ocrotirea dragostei tale si opreste izvorul lacrimilor mele, caci toata oboseala mea a fost zadarnica. ... In tine imi pun toata increderea mea, Sfanta Rita, roaga-te pentru mine acum si pururi si-n vecii vecilor. ... Ma incredintez bunatatii Tale, si pun viata mea in mainile Tale.
- Casa mea era la poalele unui deal pe care am mers la sanius, am cules flori si plante medicinale, i-am admirat schimbarile cromatice in fiecare anotimp si mai tarziu, cand mama mea zacea fara cale de intoarcere, am simtit ca dealul este viu si vegheaza ca un preot.
- Draga Areta Sandru, iti mai aduci aminte ce motive, ce "evenimente" din viata ta te-au condus spre proza, spre scrierea prozei? ... - Toti avem o experienta de viata, depinde ce vrem sa scoatem din ea intr-o carte. ... - Stiu ca a discuta astazi despre "experienta de viata" starneste intotdeauna iritare.
Prin fiecare in parte ne confruntam cu emotiile si cu lectiile noastre de viata. ... In viata ta amoroasa, aparitia unui barbat din trecut iti va dezgropa multe amintiri, unele placute, unele nu. ... Acum vei fi deschis la noi cunostinte si noi oameni in viata ta.
Asociatia LIMRA a efectuat recent un studiu despre perceptia romanilor asupra asigurarilor de viata. Potrivit acestuia, aproximativ 74% dintre persoanele neasigurate considera ca nu isi permit asigurarea de viata, in timp ce 52% sunt nehotarati in privinta nivelului de protectie de care au nevoie.
A incetat din viata la 22 octombrie 1995 la Bucuresti si a fost inmormantata la Cimitirul Straulesti II. ... Eu nu pot vorbi insa in numele lor, nu stiu cum si-o reprezentau ei, povestesc numai ce-a ramas in amintirea mea.
Convingerea mea este ca omul ajunge sa cunoasca meditatia prin orgasmul sexual, pentru ca in viata nu exista alt moment care sa se apropie atat de mult de meditatie. ... Toata viata am luptat impotriva idiotilor. ... Ce poate fi mai sacru decat sa dai viata?
google-analytics.com