Cautare

3901 de rezultate pentru "vasile si elena stan" (6.86 secunde)
Intr-o postare pe blog, Dan Voiculescu dezvaluie ca Vasile Caciula - Deleanu, proprietarul firmei Rovigo, administrator judiciar al Realitatea Media SA, a dat note despre el la Securitate. Voiculescu prezinta pe blog documente prin care arata ca Vasile Caciula a fost ofiter de securitate in timpul regimului Ceausescu.
Vasile Dancu si "stanga" Vasile Dancu reapare la rampa printr-un amplu text pe blogul propriu, cu un titlu provocator : ... Nu stiu pe ce temei este considerat Vasile Dancu om de stanga, ba chiar "ideolog si reformator al PSD" (pretentie pe care o afiseaza si el in titlul articolului mentionat).
Aura Vasile nu mai pleaca din PSD. Deputata este internata la Spitalul Universitar Liderul PSD, Marian Vanghelie, a declarat, luni seara, ca a avut o discutie cu deputata Aura Vasile, iar aceasta a renuntat sa plece din PSD la UNPR.
Marea Loja Nationala Romana isi exprima regretul fata de decesul lui Radu Vasile Marea Loja Nationala Romana "1880" a dat publicitatii, joi, un comunicat in care scrie despre fostul premier Radu Vasile ca a fost "un om de convingere, umanist cu vederi liberale, economist de talent, o personalitate marcanta a epocii contemporane".
In loc sa-si prezinte imediat demisia, ca un adevarat barbat, coplesit de onoarea si demnitatea postului ce i s-a incredintat, ministrul Vasile Blaga a recurs la strategia celei mai jalnice tate de mahala. Reactia sa imediata si inca nemodificata l-a dat de gol.
La umbra nucului batran numit "Traian Basescu" n-a crescut mai nimic Desi incep sa se contureze doua directii in PDL, una reprezentata de Vasile Blaga si vechea garda, alta, aripa "baronilor tineri", care ar fi agreata de Elena Udrea, partidul nu si-a gasit, pana in prezent, un "craisor" pe care sa-l scoata in fata si care sa domine discursul lui Crin Antonescu sau actiunea politica a lui Victor Ponta, spune Cozmin Gusa, la Realitatea TV, in emisiunea "PERSPECTIVA".
"Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Elena Udrea ar fi trebuit sa demisioneze din Guvern, dupa ce a votat in partid pentru varianta demisiei premierului Emil Boc. Aceasta este parerea ministrului de Interne, Vasile Blaga, citat de Evenimentul zilei.
Ministrul dezvoltarii, Vasile Blaga, a venit ieri in Banie pentru a semna trei contracte de finantare in valoare de aproximativ 14 mili-oane de euro, initiate de Primaria Craiova, Consiliul Judetean Dolj si Primaria Dragasani, ocazie cu care a promis ca va aloca fonduri pentru Sala Polivalenta.
Ajuns la cea de-a XXIV-a editie, festivalul este un mix de expozanti de top, speakeri internationali, traineri de inalta tinuta, carti de succes, un eveniment plin de inovatie si inspiratie. Aici gasesti locul ideal pentru prospectare, explorare, crestere si dezvoltare personala.
Stelian Tanase a scris un text exceptional despre Gheorghe Florescu, pe care si eu il consider cel mai important cafegiu nu doar din Bucuresti, ci din toata Romania.
Contractele incheiete intre firma de avocatura a fostului consilier prezidential Elena Udrea cu RAAPPS sunt legale, dar nu respecta principiile transparentei in ce priveste cheltuirea banilor publici, iar onorariile au fost acordate arbitrar.
Secretarul general al Organizatiei de Tineret a PD-L, Elena Basescu (foto), a anuntat, ieri, ca va demisiona din partid si ca va candida ca independent la alegerile europarlamentare pentru ca tatal ei sa nu fie acuzat de nepotism, iar PD-L sa nu "aleaga" intre ea si intelectuali, urmand sa revina in PD-L dupa alegerile din 7 iunie.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, la Targu Mures, ca tinerii au nevoie de carti, educatie si modele si a criticat-o pe Elena Basescu, sustinand ca aceasta le promite romanilor legalizarea drogurilor.
Elena Udrea si-a indeplinit cea mai importanta misiune a existentei sale, ca femeie de cariera, top-model al politicii si blonda mondena. Conduce o fractiune din partidul prezidential si conduce un minister a carui buget este mai mare decat toate celelalte portofolii cu importanta in stat.
Alianta electorala PSD+PC a castigat alegerile in Dolj, cu un procent de 39,20% dinvoturi, fata de 36,56% reusit de PD-L, insa a pierdut in Craiova, unde democrat-liberalii si-au insusit 30,82% din voturile valide, in comparatie cu cele 28,8 procente ale PSD+PC.
Consilierul primului ministru, Andreea Vass, poarta un nou razboi cu mezina familiei prezidentiale, Elena Basescu.
O publicatie centrala sustine ca liderii si parlamentarii PD-L au fost instruiti, prin e-mail-uri, sa faca tot posibilul s-o scoata pe Elena, fiica presedintelui Basescu, din scandal.
Elena Udrea nu isi doreste sa mai apara la televizor. ... Imbracata intr-un costum Channel, cum de alftel si telespectatorii au remarcat, Ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, a declarat la postul OTV ca nu isi doreste sa mai fie atat de prezenta pe ecranele televizoarelor:
Doctorul Ion Uta, tatal lui Teo Trandafir, face dezvaluiri incendiare despre candidatura fiicei sale, criticandu-i pe Traian Basescu, Emil Boc, EBA si Elena Udrea, intr-un interviu acordat jurnalistilor de la femeiasecolului21.ro.
google-analytics.com