Cautare

3901 de rezultate pentru "vasile si elena stan" (2.98 secunde)
Daca ar exista astfel de dovezi, "ar trebui sa fie de necontestat" si sa le vedem in muzeele de stiinta.
Ieri, eroina povestii noastre a ajuns impreuna cu Codrin Adrian Stan in Germania, in satul Illingen, acolo unde baiatul locuieste impreuna cu mama sa. ... Marian Ivanciu, tatal fugarei, a vorbit atat cu fiica sa, cat si cu ginerele virtual.
Mircea Geoana are si el aerul ca o astfel de intentie a fostului lider al PSD nu ii este tocmai pe plac. Dupa ce l-a avertizat ca n-ar avea "moaca" de prezidentiabil, i-a oferit o "functie neoficiala" in partid, doar-doar Nastase n-o mai tinti si altceva.
Cum era de asteptat, dupa ce premierul Calin Popescu Tariceanu a dat asigurari ca localele vor avea loc la termenul stabilit si nu vor fi decalate in cine stie ce alte anotimpuri indepartate, formatiunile politice au prins ceva mai mult curaj si au trecut la atac, fie el fatis sau nu.
Dupa cum anticipam zilele trecute, Adunarea Generala a Actionarilor de la Litoral SA a revocat din calitatea de membri ai Consiliului de Administratie pe Marius Vasile Iosif Roman, Monica Barbuletiu si Olivia Vaduva. ... Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu.
Liderul PDL Dolj, Radu Berceanu, a declarat, sambata, la Craiova, ca il va sustine la presedintia partidului pe Vasile Blaga, care, in opinia sa, ar reprezenta "cea mai buna varianta", intrucat "la 48 de ore dupa alegeri" partidul ar creste cu 7 procente.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in acest week-end la targul traditional organizat pe platforma de la Academia Militara, deschis intre orele 9.00 - 20.00.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman deschis intre orele 9.00 - 18.00. Iata ce puteti gasi si cumpara la standul lor:
UNPR, spaguirea seicilor arabi si afacerile cu urmaritii FBI (Autor :
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
Cu 69 de voturi "pentru", Vasile Blaga , candidatul coalitiei de guvernare, a castigat sefia Senatului. Titus Corlatean, candidatul USL (PSD si PNL) a obtinut 63 de voturi. ... Vasile Blaga s-a nascut in data de 26 iulie 1956 in localitatea Petrileni, Bihor.
Grupul PDL contesta din nou la CCR hotararea de revocare a lui Vasile Blaga de la sefia Senatului Grupul senatorilor PDL a depus vinerea trecuta, la Curtea Constitutionala, o noua sesizare cu privire la Hotararea Parlamentului de revocare a lui Vasile Blaga din functia de presedinte al Senatului.
Explicatiile sociologului Vasile Dancu Presedintele IRES, Vasile Dancu, spune ca romanii sunt interesati de soarta Greciei pentru ca se gandesc la Romania si la ce s-ar fi putut intampla aici.
Femeile democrate au sarbatorit sambata, in avans, Ziua Europei, prilej cu care s-au reunit pentru a se imbarbata reciproc in privinta carierelor politice pe care si le-au ales.
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
Alegerea democrat-liberalei Elena Ivanescu in Consiliul de Administratie al SC Litoral S. ... Nu din partea unora care si-ar fi dorit postul in cauza, ci, culmea, chiar din partea Elenei Ivanescu, patroana hotelului Doina din Mamaia spunand ca pe ea nu a informat-o nimeni cu privire la aceasta nominalizare.
Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, are probleme si cu geografia. Devenita celebra pentru "succesuri", "scaun electric" pentru persoana cu handicap, legalizarea marijuanei ca drog usor, finala "Euro-Clic" in loc de Euro-League, "Emil Boc editeaza fraze", Elena Basescu a mai comis o gafa la Cluj.
Toti comentatorii s-au grabit sa ia in discutie doua dintre fumigenele Elenei Udrea, prima legata de succesorul lui Traian Basescu la Cotroceni si a doua despre daramarea zidului Parlamentului.
Sex-simbolul Udrea a ajuns si ea la mana PSD, care s-a aliat cu PNL si a semnat pentru infiintarea comisiei de ancheta impotriva sefei de la Turism pentru modul cum a cheltuit banul public.
Pe siteul www.kamikaze.ro este publicat rezultatul unui sondaj in care internautii sunt pusi sa aleaga intre Elena Basescu si Zeita Atena. Articolul despre sondaj are titlul "Concurs de iubire, sex, fantezii, marlanie si oftat". Puteti citi in continuare intrebarea sondajului si rezultatele acestuia.
google-analytics.com