Cautare

3900 de rezultate pentru "vasile si elena stan" (2.72 secunde)
Elena Udrea spune lucruri trasnite Coincidenta, sau nu, CNC al PDL s-a desfasurat in paralel cu Congresele PNL. Sambata a luat cuvantul si Elena Udrea, cea care se vrea sa fie inscaunata numarul 1 in partid.
Social-democratii George Maior, presedintele Comisiei de aparare din Senat, si Ion Stan, secretarul Comisiei comune pentru controlul parlamentar asupra SRI, au acuzat ieri ca infiintarea Comunitatii Nationale de Informatii (CNI) reprezinta „forma de creare a unei noi institutii de putere in stat“, pe baze nedemocratice.
Intentia in acest sens a social-democratilor a fost exprimata de deputatul PSD de Suceava Ioan Stan. Stan s-a aratat convins ca toti parlamentarii PSD vor vota motiunea de cenzura la adresa Guvernului.
Vineri, Primaria Constanta a demarat o actiune de plantare de arbori si arbusti in municipiul nostru, actiune a caror costuri se va ridica la suma de 140.000 de euro. Pomisorii vor "rasari" in cartierele Poata 6, Tomis Nord, Bratianu, Km 4-5, Abator, Gara, Brizei si Lupeni.
Asa cum amintea ieri viceprimarul Mircea Razvan Cristea, liberalii galateni s-au hotarat sa-si lanseze in sfarsit candidatul la Primarie, chiar daca acesta a mai avut parte de alte doua prezentari oficiale.
Tensiune maxima in comuna Ciobanu acolo unde unul dintre consilierii PSD si-a dat demisia. ... Edilul spune insa ca alesul local Iulian Stan si-a ales soarta devenind un tradator al organizatiei de partid. "Iulian Stan s-a incardasit cu cei de la PNG si se visa viceprimar.
Politie politica cu "doi si-un sfert" pentru USL Deputatul Ion Stan si candidatii USL, filati de DGIPI Deputatul (PSD) Ion Stan si candidatii USL la presedintia Consiliului Judetean Dambovita si Primaria Municipiului Targoviste, filati de serviciul teritorial al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna!
Bogdan Tiberiu Iacob) Un scenariu stupefiant este lansat in prim plan de catre portavocea SRI, vicepresedintele comisiei de resort a parlamentului, deputatul Ion Stan, prin intermediul unei declaratii politice.
In primele sase luni ale acestui an au parasit Santierul, pentru a merge la lucru in strainatate, intre 120 si 200 de oameni. Inexactitatea este data de faptul ca liderii de sindicat si conducerea unitatii prezinta cifre diferite.
ßi asta pentru ca institutiile financiare vor gasi "portite" prin care sa acorde credite in continuare si sa fenteze politicile BNR. Masurile de limitare a creditarii valabile pana acum doar pentru banci se vor extinde si asupra societatilor de leasing si societatilor de creditare.
Nu mai putin de 5 hoteluri si 6 restaurante din Eforie Sud, Eforie Nord, Saturn si Jupiter urmeaza sa fie scoase la licitatie in perioada urmatoare.
Gelu Stan, presedintele Asociatiei Nationale a Constructorilor de Nave din Romania si directorul Santierului Naval Damen Galati, a trimis o scrisoare premierului Calin Popescu Tariceanu prin care solicita simplificarea procedurilor de angajare a muncitorilor din afara Uniunii Europene.
Ola John Mai organizati si mai puternici, olandezii au controlat jocul si l-au castigat gratie unei executii de vis a lui Ola John.
Stan crede ca echipa sa a facut o partida buna: ... - Domnule Stan, cum vi s-a parut meciul? ... Echipa a aratat potenta in joc si putem spune ca doar din cauza ghinionului am primit golul.
Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", lanseaza "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania album pe care il va prezenta si joi, 23 mai, in Hard Rock Cafe.
Dupa ce toata familia i-a plecat in Italia, la munca, Adina Visterineanu, fosta sotie a lui Marcel Prodan, impresarul care a snopit-o in bataie pe Alexandra Stan, si-a gasit sprijin in fostii socri, cu care se intelege foarte bine.
Alexandra Stan incepe anul in forta, cu lansarea unui nou videoclip de pe albumul Alesta, lansat in Romania pe 9 martie anul trecut.
Stefan Stan si Andreea Mantea au avut o relatie scurta, dar pasionala, care s-a terminat cu un amantlac, iar bruneta nu a uitat ca a fost inselata de cantaret, cu toate ca-si pusese inima pe tava.
Pe data de 17 octombrie, ora 19:00, la Cinema City Cotroceni, regizorul Ion Ionescu, actorii Ela Prodan, Andrei Stan, Irina Noaptes, Anca Similar si o buna parte a numeroasei echipe artistice, au fost prezenti la proiectia de gala din Bucuresti, pentru a impartasi experiența din timpul filmarilorintr-o sesiune de Q&A.
Daca ar exista astfel de dovezi, "ar trebui sa fie de necontestat" si sa le vedem in muzeele de stiinta.
google-analytics.com