Cautare

3900 de rezultate pentru "vasile si elena stan" (3.30 secunde)
VASILE ALECSANDRI sarbatorit de Google la 193 de ani de la nastere, printr-un logo special VASILE ALECSANDRI este sarbatorit, luni, de Google printr-un logo special, care marcheaza implinirea a 193 de ani de la nasterea acestei personalitati a culturii romane.
'Prinsi in valmasagul evenimentelor economico-sociale din ultima vreme, nu mai apucam sa scoatem capul de la cutie si sa observam manevre discrete care se fac "pe langa". ... Elena Udrea. Semne sunt, si din ce in ce mai clare, ca asta se intampla, iar papusarii din umbra nu au odihna.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la expozitia Body Mind Spirit de la Sala Palatului.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta perioada la targul de Craciun Bucharest Christmas Market organizat la Universitate.
Elena Stan este prezenta zilele acestea la targul de la MTR cu diverse produse apicole precum:
Premierul a fost ales in fruntea PDL, in urma unei Conventii Nationale cu scantei, ce s-a desfasurat sambata si duminica la Palatul Parlamentului Conventia Nationala a PDL a avut loc sambata si duminica la Palatul Parlamentului din Bucuresti.
Pentru a scapa cateva ore de gratiile inchisorii sau pentru a evita transferul in alt penitenciar, un detinut de la Penitenciarul Poarta Alba i-a reclamat pe Gelu Danut Dinca (foto), fostul director al penitenciarului, pe Mihai Mate, sef serviciu siguranta interioara si pe dr.
Deputatul Ion Stan adus la DNA Vicepresedintele comisiei SRI in aceasta legislatura si presedintele acestei comisii intre 2004-2008, deputatul PSD Ion Stan, a fost ridicat azi de DNA pentru anchetare.
Se desfasoara intalnirea la nivel inalt intre George Bush si M.S.Gorbaciov, unde se discuta probleme referitoare la dezarmare, cooperare, situatia internationala etc. Presedintele American si-a exprimat sustinerea pentru politica de perestroika:
Cazul Vasile Rudan (Autor: Dan D., Farcas) La fel ca in SUA, Rusia etc., si in Romania au existat proiecte militare implicand clarvazatori, proiecte care au avut legaturi marginale si cu fenomenul OZN. Un protagonist al acestor experimente este Vasile Rudan.
Remus Vasilescu) Democrat-liberalii evita sa se pronunte asupra viitorului lider Multi dintre liderii filialelor PDL se feresc sa nominalizeze persoana pe care o considera potrivita sa preia conducerea partidului, limitandu-se sa spuna ca este nevoie de un om puternic si care sa-i tina uniti, in timp ce altii spun ca Vasile Blaga are puterea si experienta sa reconstruiasca PDL.
Elena Udrea, acuzata de abuz in serviciu si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite Seful Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general al Romaniei referatul in vederea sesizarii Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de Elena Udrea care, in perioada in care se presupune ca a savarsit faptele, a indeplinit functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Elena Mosor, primarul comunei gorjene Alimpesti, este urmarita penal intr-un dosar si cercetata in altele, majoritatea faptelor fiind sesizate de localnici. ... Potrivit lui Emil Mota, prim-procuror in cadrul Parchetului Gorj, in dosarul in care urmarirea penala a inceput in iulie, Mosor este acuzata de fals si favorizarea infractorului.
Una din prezentele care au luat probabil mintile imberbilor democrati reuniti zilele trecute la scoala de Vara de la Costinesti a fost Elena Udrea. ... un deux- pieces negru, dantelat, cu un decolteu extrem de generos si o fusta dezvelind cativa metri de picioare imbracate in ciorapi negri.
Dupa ce Elena Basescu a promis la Ploiesti legalizarea drogurilor, Crin Antonescu s-a enervat si a exclamat: ... Le da domnisoara Elena Basescu.
Din 8 filiale PDL contactate, 5 au confirmat ca au pregatit listele cu cate 10 votanti pentru EBA, iar unele au furnizat numele si numerele de telefon ale militantilor care-si vor sacrifica duminica votul pentru mezina presedintelui.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat ieri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca exista discutii in PSD legate de faptul ca Ion Iliescu l-ar sustine pe Sorin Oprescu pentru a candida la alegerile prezidentiale din toamna. ... Acest scenariu este foarte posibil", a declarat Elena Udrea.
Andreea Vass, consiliera premierului Emil Boc, si-a gasit apartamentul din cartierul bucurestean Drumul Taberei spart. Jaful a avut loc in aceeasi zi in care a inceput scandalul cu Elena Basescu. ... Vass avea in apartament si bijuterii si un laptop scump.
Liderul deputatilor PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca unul dintre motivele aparitiei in presa a stenogramelor din dosarul Vintu l-a dezvaluit Elena Udrea, respectiv obturarea oricarui plan de rasturnare a Guvernului sau de suspendare a sefului statului.
Sorin Rosca Stanescu) Doamna Elena Udrea a dat o noua lovitura de imagine. ... Asumandu-si, deci, deliberat gestul. Si riscul. Si castigand, in schimb, o noua plasare pe prima pagina in cursa mediatica.
google-analytics.com