Cautare

3901 de rezultate pentru "vasile si elena stan" (3.36 secunde)
Elena Udrea apasa cu tocul pe grumazul lui (Autor:
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa zilele acestea la targul de produse traditionale organizat de Florii, in curtea MTR.
Produsele apicole de la standul sotilor Elena si Vasile Stan din cadrul targului de la MTR sunt benefice pentru sanatate Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Elena Udrea, impresionata de serviciile Velvet Beauty & Spa Joi seara, Elena Udrea a participat la prezentarea serviciilor Velvet Beauty & Spa, la restaurantul Hotelului Roman, alaturi de primarul Laurentiu Dan Leoreanu.
Elena, supranumita Vaduva neagra din Tulcea, si-a ucis atat sotul, cat si concubinul, continuandu-si apoi nestingherita viata. Site-ul mariustuca.ro isi propune realizarea unui mini-serial despre crimele si delictele judiciare celebre.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa zilele acestea la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti) organizat in curtea MTR.
Adevaratul spirit al Craciunului inseamna sa pretuiesti pacea si bunavointa, sa oferi, din plin, compasiune." Calvin Coolidge • "Craciunul este perioada cand ai dor de acasa - chiar daca esti deja acasa." Carol Nelson • "Craciunul este perioada cand copiii ii spun Mosului ce doresc si adultii platesc." Richard Lamm • "Dimensiunea spirituala a Craciunului, sufocata de comert si gastronomie." Valeriu Butulescu • "Craciun.
Ion Stan, deputat PSD si secretar al Comisiei SRI, considera ca initiativa legislativa a social-democratilor privind autorizarea interceptarilor telefonice a deranjat vizibil „anumite centre de putere“, „anumite autoritati ale statului“, „unele societati de protectie si paza si unii detectivi particulari“.
Radu Stroe, presedinte al Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, solicita membrilor CSAT sa ia in discutie declasificarea a doua hotarari a CSAT, din 2002 si din 2004, referitoare la interceptarea telefoanelor.
Deprinsi de comunism si social-democratie sa se taraie la limita subzistentei si indobitociti de saracie, bunicii nostri trebuie sa devina peste noapte fermieri europeni.
Duminica seara, la inchiderea urnelor si numararea voturilor exprimate pentru desemnarea primarului orasului Techirghiol, a reiesit ca invingator in acest tur doi este candidatul PDL Florea Constandin, la un vot distanta de contracandidatul liberal Adrian Stan.
Viceprimarul Constantei, social-democratul Gabi Stan (foto), considera ca proximele alegeri pentru Parlamentul Europei nu starnesc un interes deosebit in randul populatiei. ... Europarlamentarele sunt cumva pe planul doi", a apreciat Gabi Stan.
Ion Stan, demis de la conducerea PSD Dambovita Presedintele PSD Dambovita, deputatul Ion Stan, a fost demis, marti, de Biroul Permanent National al PSD, cu unanimitate de voturi.
Acesta este principalul motiv pentru care directorul Santierului Naval Damen Galati, Gelu Stan, a renuntat sa mai aduca forta de munca din Vietnam.
Electrica isi va dubla anul viitor livrarile de energie catre clientii industriali, ca urmare a cresterii cererii din partea acestora, a declarat miercuri seara, la Roma, directorul general al distribuitorului de electricitate, Corneliu Stan.
Practic, incepand cu aceasta data, Gelu Stan, cel care a ocupat functia de director general a Santierului Naval Galati, a fost schimbat din functie astfel incat actualul manager a fost numit chiar din grupul olandez Damen.
Golul lui Rusescu si ratările incredibile ale clujenilor Gafa lui Szukala a fost cea care a facut diferenta intr-un meci care duce Steaua in lupta pentru titlu.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Marea Neagra SA se pregateste sa vanda prin licitatie publica activele unor unitati turistice situate in Eforie Nord, Eforie Sud si Saturn, unde actionar majoritar este "SIF Transilvania". De la hoteluri, restaurante pana la braserii, laboratoare si cofetarii, toate vor fi scoase la vanzare, in cel mai scurt timp.
corectnews.com informeaza Vasile Blaga, omul care tace si face (Autor : Sorin Rosca Stanescu) Caderea in dizgratie a lui Vasile Blaga este la fel de spectaculoasa dar nu la fel de discreta ca ascensiunea sa. ... Stansul banilor pentru partid si pentru campanie si organizarea partidului in teritoriu.
google-analytics.com