Cautare

244 de rezultate pentru "unda popp" (2.66 secunde)
Arthur Silvestri, presedinte Institutului de Consultanta Imobiliara, declara pentru postul de televiziune Realitatea ca deja “nu mai gasesti o oferta cat de cat rezonabila pe piata aceasta.“ Pretul locuintelor ar putea creste cu 10-15% pe an Dan Ioan Popp, presedintele unei mari companii de pe piata imobiliara, declara de curand ca pretul locuintelor ar putea creste daca Romania va urma evolutia pe piata imobiliara din tarile care au aderat la Uniunea Europeana.
Pretul apartamentelor ar putea scadea cu 16%, daca Guvernul ar anula TVA, si cu 5% in cazul in care mediul privat si antreprenorii si-ar reduce marja de profit cu o treime, a declarat Dan Ioan Popp, presedintele Impact Developer and Contractor.
Apartamentele aflate in prezent in stadiul de proiectare vor fi "locuinte de criza", cu preturi mici, suprafete din ce in ce mai reduse si construite cu materiale si tehnologii de slaba calitate, apreciaza principalul actionar al dezvoltatorului Impact Developer & Contractor (IMP), Dan Ioan Popp.
Alina Stanescu-Popp, medic primar, supraspecializarea gastroenterologie pediatrica. ... Alina Stanescu-Popp, medic primar, supraspecializarea gastroenterologie pediatrica. Ce persoane au un grad sporit de risc?
Carol Popp de Szathmari nu putea lipsi dintr-un astfel de ansamblu expozitional, fiind prezent prin acuarela "Tarancuta din Arges" (valoare estimativa: ... Printre artistii prezenti in expozitie se afla si Kimon Loghi, Octav Bancila, Constantin Pascali, Misu Popp, Emanoil Panaiteanu-Bardasare, Constantin Daniel Stahi etc.
Dar, daca cercetatorii nu se uita la particula, ea se va comporta ca o unda si va trece prin ambele orificii in acelasi timp. ... Aceasta este dualitatea unda/particula. ... Cercetatorii au lasat un foton sa termine un traseu, acesta putand alege singur daca devine unda sau particula.
Exista o coloana centrala (goala in interior) care se inalta chiar din mijlocul navei, aceasta este ghidul de unda - undele gravitationale sint canalizate prin el.
In cursul lunii mai administratia Combinatului intentioneaza sa dea unda verde primei operatiuni de autodisponibilizare din acest an, a saptea din istoria platformei siderurgice.
Captura arata o forma de unda luata de la bornele bateriei. ... Forma de unda a alternatorului arata acum aproape normal si in plus, nu mai iese din scara aleasa. ... Forma de unda finala din aceasta serie, figura 4, arata acelasi vehicul echipat cu o noua baterie.
Inca in anul 1903, fizicianul danez Niels Ryberg Finsen a primit premiul Nobel pentru activitatea sa legata de terapia cu lumina, el utilizand descoperirile facute pentru a construi un aparat ce putea eminte lumina cu lungimi de unda similare luminii solare.
Inca in anul 1903, fizicianul danez Niels Ryberg Finsen a primit premiul Nobel pentru activitatea sa legata de terapia cu lumina, el utilizand descoperirile facute pentru a construi un aparat ce putea eminte lumina cu lungimi de unda similare luminii solare.
Dupa ce subiectul a fost incheiat, prin decizia de a se mentine actuala forma a articolului 13, democratul Cosmin Popp a propus prelungirea programului pana la epuizarea ordinii de zi.
Deputatii cu cele mai multe prezente, calculate procentual din numarul total de voturi, incepand cu 1 februarie 2006, sunt Gheorghe Gabor (PNL) 95,7%, Corneliu Momanu (PNL) 94,8% si Cosmin Gabriel Popp (PD) 94,1%.
Mai mult, ministrul Justitiei a iesit afara sa-l aduca in sala pe tanarul deputat PD, Cozmin Popp, de la fumat, pentru a vota amendamentele minsterului.
Echipa "marilor invinsi portocalii" a fost condusa de liderul PD, Emil Boc, si a fost formata din primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, primarul sectorului 3, Liviu Negoita, ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, deputatii: Mircea Man, Ioan Oltean, Marian Jean Marinescu si Cosmin Popp (portar), presedintele ANAF, Sebastian Bodu.
Presedintele companiei, Dan-Ioan Popp, este actionar principal, controland 27,96% dintre titlurile companiei, iar Carmen Sandulescu, directorul economic, detine circa 11,3% din capital.
Hammondistul Adi Stoenescu, un muzician inventiv si versatil, discipol al lui Marius Popp, Tavi Scurtu un adevarat "must-see-to-believe" si saxofonistul Catalin Milea va iau cu ei intr-o calatorie in care aduc un amalgam de jazz, funk, rock, muzica spectrala, noise, serialism, pentru a strabate teritoriile unei muzici ne-imaginate inca, Catalin Milea Hammond Trip.
Hammondistul Adi Stoenescu, un muzician inventiv si versatil, discipol al lui Marius Popp, Tavi Scurtu un adevarat "must-see-to-believe", unul din cei mai solicitati bateristi de la noi, si saxofonistul Catalin Milea - vă
Alina Popp - Sef de lucrari, Doctor in stiinte Medicale: "Intoleranta alimentara la gluten este una dintre cele mai comune boli din lume.
Cei care au fost atrasi de la inceput de frumusetile naturale ale Balcicului si a ale Coastei de Argint au fost, cum era si normal, artistii plastici, dintre care amintim pe Gheorghe Petrascu, Ion Theodorescu-Sion, Ipolit Strambu, Iosif Iser si Alexandru Satmary, nimeni altul decat fiul vestitului fotograf al Casei Regale, Carol Popp de Satmary.
google-analytics.com