Cautare

5365 de rezultate pentru "ultima" (3.08 secunde)
Problemele de relatie ivite in ultima vreme pot fi rezolvate doar daca aveti o discutie serioasa cu persoana iubita. ... Agitatia din ultima vreme va face mai irascibili ca de obicei. ... Ati evoluat in ultima vreme si astfel au crescut si ambitiile.
Doi morti in sarcina Internelor, SRI si STS, pentru ca nu au folosit sistemul de interceptari S-a scris mult in ultima zi despre incompetenta, iresponsabilitatea si presupusii vinovati din autoritatile statului abilitate sa intreprinda actiunea de localizare si salvare a victimelor accidentului aviatic din muntii...
Ultima care a vazut-o pe Iulia este mama ei, Daniela Ionescu, cea care s-a despartit de copila, miercuri, in jurul orei 12.00, in statia de metrou Eroilor din Capitala.
Va preocupa refacerea unor relatii ce in ultima vreme au avut de suferit. ... Cei care au legatura cu afacerile financiare vor fi incantati sa descopere ca investitiile facute in ultima vreme au dat roade multumitoare. ... Aveti, in sfarsit, satisfactii pentru ca in ultima vreme le-ati cam incurcat pe toate.
Ulterior, in cea de-a doua saptamana va avea un regim termic normal pentru ultima decada a lunii martie.
Romania trece, in ultima duminica a lunii martie (in noaptea de sambata spre duminica 29/30 martie 2014), la ORA DE VARA - Ora oficiala de vara, ora Europei Orientale.
Ultima saptamana din Postul Pastelui se numeste "Saptamana Patimilor" si incepe in duminica Floriilor, duminica in care se comemoreaza intrarea lui Iisus in Ierusalim. ... In acesta ultima saptamana, multe biserici tin slujbe in fiecare seara, slujbe numite "Denie".
Urmeaza o saptamana prielnica achitarii datoriilor ce va obsedeaza in ultima vreme. ... Incetiniti ritmul alert cu care v-ati obisnuit in ultima vreme. ... Poate in ultima vreme ati fost cam indiferenti fata de ei.
In aceste zile veti avea cea mai mare sansa din ultima perioada pentru a va stimula castigurile financiare sau pentru a obtine un loc de munca mai bun. ... Se pare ca excursiile va obsedeaza in ultima vreme iar oportunitatile sunt prea incitante ca sa le rezistati.
Cand se schimba ceasul, cand se va trece la ORA DE IARNA 2014 NEWS b365.ro Trecerea la ORA DE IARNA 2014 se face in noaptea dintre 25 si 26 octombrie 2014 (ultima duminica din luna octombrie), schimbarea orei facandu-se astfel incat ora 4:00 a diminetii de 26 octombrie 2013 devine ora 3:00.
Ea chiar a jucat in spectacole in ultima perioada, a facut multe roluri in spectacolele pentru copii. ... Ultima oara a fost vazuta in viata a fost duminica seara, cand a asistat la premiera spectacolului Inima de caine.
Va gasiti energia necesara solutionarii problemelor care au aparut in ultima vreme si o faceti destul de rapid. ... In ultima vreme v-ati tot facut planuri pentru a va imbunatati stilul de viata si iata ca acum a sosit timpul sa le si puneti in aplicare.
Mariustuca.ro / Pilulele de ultima generatie maresc riscul de tromboza (Autoare:
Vreau doar sa va marturisesc ca, in ultima vreme, temperaturile din ce in ce mai ridicate imi provocau o angoasa. ... Eximia Body Farm Plus incorporeaza intr-o singura sedinta mai multe tehnologii de ultima generatie, considerate cele mai eficiente la ora actuala:
Poetul Corneliu Vadim Tudor si-a presimit moartea scriind o ultima poezie, "Ultima cafea", pe tema mortii. "Hai, Moarte, sa bem o cafea Ti-o fac cu caimac, aromata Mai leapada-ti coasa cea grea Si mantia asta ciudata.
Valori usor mai coborate se vor inregistra in perioada 11-12 februarie si posibil in ultima zi a intervalului de referinta, cand media regionala a temperaturilor diurne va fi intre 6 si 9 grade, iar noaptea acestea vor deveni negative.
Dupa data de 23 ianuarie se estimeaza o crestere usoara si treptata a temperaturilor, acestea urmand a se situa peste mediile climatologice specifice in ultima decada a lunii ianuarie, cu valori diurne de la doua la 6 grade si nocturne de la -6 si 0 grade, mediat pe regiune.
Care era obiceiul in Rusia Incepand cu anul 1913, femeile din Rusia au sarbatorit ziua femeii in ultima duminica din februarie. In anul 1917, ultima duminica din februarie conform calendarului pe stil vechi a coincis cu ziua de 8 martie pe stil nou.
Conform traditiei, Sambata Mare este ultima zi de pregatire a Pastelui.
Anunt de ultima ora de la meteorologi. ... Anunt de ultima ora de la meteorologi: Administratia Nationala de Meteorologie a lansat un avertisment pentru mai multe zone ale tarii.
google-analytics.com