Cautare

5365 de rezultate pentru "ultima" (3.49 secunde)
Licitatiile au fost organizate, firmele constructoare alese, insa pe ultima suta de metri s-a realizat ca cele doua proiecte nu aveau Planuri Urbanistice Zonale aprobate.
In cel mai negru scenariu, ultima masura pe care ar putea-o lua banca ar fi cererea de intrare in insolventa.
Concorde Old Bucharest Hotel este locatia in care farmecul Centrului Vechi se imbina perfect cu facilitati de ultima generatie. ... O cladire monument, pe cea mai veche strada din Bucuresti, cu facilitati de ultima generatie, in inima trepidanta a orasului, este acum la dispozitia ta.
Pana la urma, gorjenii au fost obligati de comisii sa achite o ultima transa de 1.000.000 de euro in contul lui Dinamo, in cazul "Ilie Iordache", evitand in ultima clipa excluderea din fotbal.
"Ultima data a fost chiar la inaugurarea salii de sport si parca stia ca va fi ultima lui vizita, pentru ca de abia a plecat... ... Ultima transmisie radiofonica a sa avut loc in anul 1995.
Steaua va primi trofeul de campioana in ultima etapa Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca, din discutiile avute cu oficialii FC Steaua, formatia ros-albastra va primi trofeul de campioana la finalul partidei de pe teren propriu cu FC Brasov, programat in ultima etapa, la 29 mai.
Cu o aparare in care are incredere, deja obisnuitii Rat si Chiriches, alaturi de Tamas, folosit pe flancul in care a dat randament la Istanbul (1-0, 2012) si Grigore, intr-o crestere mare in ultima vreme.Cuplul de inchizatori e inedit, Pintilii - Hoban, tripleta din spatele lui Marica pare sa-l ocoleasca pentru prima oara in ultima vreme pe Torje.
Intr-un comunicat aparut pe site-ul oficial al gruparii din Banie, oficialii anunta ca partida cu Voluntari va fi ultima desfasurata la Severin. ... Sarbatoreste, asadar, la Severin, ultima seara de magie desfasurata in orasul de pe malul Dunarii. ... Traieste si tu alaturi de alb-albastri, poate ultima oara la Severin.
ANGLIA - COLUMBIA 4-3 (dupa penalty-uri) Anglia este ultima echipa calificata in sferturile Cupei Mondiale din Rusia. ... S-a dat penalty la ultima faza si eliminare pentru Lang, s-a revenit cu VAR asupra loviturii de la 11 metri mutand mingea, corect, in afara.
Voluntari s-a salvat, Hermannstadt - Dunarea Calarasi e super-derby-ul pentru obtinerea locului de baraj Ultima etapa din play-out va aduce o lupta pe muchie de cutit pentru evitarea locului 7, care retrogradeaza direct in Liga a 2-a.
Sony a lansat doua modele ale consolei de jocuri de ultima generatie: ... Dupa Xbox 360, Sony PlayStation 3 este a doua consola de ultima generatie pusa in vanzare si urmeaza sa fie lansata in Europa in martie 2007.
Cum va arata casa viitorului Casa Cornflake e rupta, parca, din filmele cu James Bond, unde peretii se rotesc, dezvaluind tehnologie de ultima generatie, iar bauturile preferate se prepara singure, potrivit stirileprotv.ro.
Femeile americane au continuat sa marcheze aceasta sarbatoare in ultima duminica din februarie pana in 1913. ... In zorii Primului Razboi Mondial, in timpul campaniilor pentru pace, rusoaicele au sarbatorit pentru prima data Ziua Internationala a Femeii in ultima duminica din februarie 1913.
De asemenea, toate tabletele de ultima generatie se lauda cu posibilitatea de-a rula filme full HD, atat pe ecranul lor, cat si pe un LCD TV conectat printr-un cablu HDMI.
Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii (incheiere) Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii Indiferent daca o sa se alinieze toate planetele, Nu ma sperie informatiile de ultima ora, Apocalipsa nici nu poate fi infirmata, dar nici confirmata, Hai sa nu disperam, nu ne-ar ajuta la nimic, Sa nu bagam toti disperatii lumii in seama, Dar, in acelasi timp, sa ne pregatim pentru orice Si, mai ales, pentru tot ce poate fi mai rau.
Radu Mazare a fost Suleyman Magnificul la ultima editie a carnavalului de la Mamaia Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a costumat in Suleyman Magnificul, sambata seara, la ultima editie din acest sezon estival a carnavalului din Mamaia, iar fiul sau, Raducu, a facut parte din randul spahiilor si ienicerilor.
Aici are loc proiectia filmului Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi, in regia lui Sergiu Nicolaescu, iar invitati sunt Eniko Szilagyi, Vladimir Gaitan si George Mihaita.
Este momentul potrivit pentru a reflecta asupra relatiilor si proiectelor ce par sa va incurce gandurile in ultima vreme. ... Totul este sa cumpaniti bine bugetul si asa greu incercat din ultima vreme.
Chiar daca este adepta fructelor de mare si a delicateselor din bucataria italiana, indiana si japoneza, actrita si regizoarea filmului "D’ORA" a exagerat in ultima vreme cu mancarea, pentru ca este foarte pofticioasa!
cazurile de tetanos aparute la persoanele complet imunizate, a caror doza ultima a fost administrata in ultimii 10 ani sunt extrem de rare.
google-analytics.com