Cautare

5365 de rezultate pentru "ultima" (2.68 secunde)
Propunere dezavantajoasa Pe de alta parte insa, presedintele Comisiei Europene (CE), Jose Manuel Barroso, a declarat recent ca tarile candidate Romania si Bulgaria nu vor putea adera la UE daca ultima propunere de buget a Marii Britanii va fi aprobata la summitul de maine si poimaine.
Astazi este ultima zi in care craiovenii mai pot depune declaratiile de venit fara a plati amenzi de intarziere.
Ultima zi in care se mai pot depune proiecte pentru finantare SAPARD este 31 iulie. ... Ultima zi in care se mai pot depune proiecte SAPARD este 31 iulie 2006, ora 16.00.
Piata bursiera a traversat o saptamina buna, ultima saptamina de vara din an. ... Listarea titlurilor TEL a fost poate cel mai important eveniment si cel mai asteptat in ultima parte a verii si, de asemenea, a adus cistiguri semnificative celor care au subscris in oferta.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) ar putea scoate pentru ultima data la vanzare pachetul majoritar de actiuni de la Electroputere Craiova, a informat ieri conducerea societatii.
Ieftinirea de sambata noapte este cea de-a treia din ultima perioada, luna septembrie venind cu doua ieftiniri consecutive la carburantii Petrom (prima modificare a constat intr-o reducere de noua bani, iar a doua de cinci bani).
Astazi este ultima zi in care producatorii agricoli din tara mai pot solicita Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA), ajutoarele agricole in bonuri valorice, potrivit Ordonantei 65/2006.
Magazinele vor fi deschise si in ultima zi a anului In urmatoarea perioada, marile centre comerciale din Craiova vor avea program special, acestea fiind deschise pana in ultima zi a anului, inclusiv.
Data de 15 februarie 2007 reprezinta ultima zi pentru plata impozitului pe profitul anual, de catre organizatiile nonprofit, contribuabilii care obtin venituri majoritare din cultura cerealelor si a plantelor tehnice, pomicultura si viticultura, pentru anul precedent, precum si pentru depunerea formularului 101 "Declaratie privind impozitul pe profit" si a platii acestui impozit, a precizat Vasilica Mihai, directorul executiv al DGFP Constanta.
Statul este la ultima tentativa de a privatiza societatea. ... Uzina craioveana are datorii catre bugetul de stat evaluate la circa 40 de milioane de euro si este la ultima tentativa de privatizare.
"Se lasa probabil pe ultima suta de metri" Pana marti, doua din abatoarele din judet primisera putine comenzi in acest sens, semn ca si anul acesta comerciantii de miei se lasa pe ultima suta de metri. ... Se lasa probabil pe ultima suta de metri", a afirmat Eliza Buzatu.
In ultima saptamana, pretul imobilelor a crescut cu pana la 10%. ... "In ultima saptamana, vanzatorii au ridicat preturile chiar si cu 10%, in special la terenuri. ... Apartamente vechi la pret de apartamente noi Cresterea preturilor la imobile din ultima perioada s-a facut diferentiat, in functie de pretul vechi.
Aceasta este a sasea incercare de privatizare a societatii craiovene si ultima a statului roman. Ultima oara, termenul-limita pentru depunerea ofertelor a fost 26 martie, insa a fost prelungit la cererea unora dintre potentialii investitori, care au motivat ca nu au avut timp sa-si definitiveze ofertele.
Daca in ultima luna a anului trecut nu s-a mai licitat cu nici o rabla pentru o masina noua, anul acesta, cei care vor sa scape pe ultima suta de metri de o masina veche o vor putea face si in ultima etapa:
Referitor la obligatiile declarative ale contribuabililor cu termen de depunere in luna mai a a.c., Agentia Nationala de Administrare Fiscala anunta ca 15 mai este ultima zi pentru:
Ieri, in ultima zi de depunere, taranii au luat cu asalt sediile Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura (APIA).
„Preturile la pâine si carne nu au crescut deloc în ultima perioada si nici nu am fost informati în acest sens“, a declarat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket Craiova.
„Preturile la pâine si carne nu au crescut deloc în ultima perioada si nici nu am fost informati în acest sens“, a declarat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket Craiova.
Luni a fost ultima zi in care IMM-urile au putut completa online formularul de preselectie, in ultimele doua ore aplicand nici mai mult, nici mai putin decat 200 de societati. Inscrierile au durat cinci zile, prima si ultima zi fiind cele mai aglomerate.
„Piata valutara are si functie de intrare pe piata de capital, are functia de a stabili cursul, care nu este doar cursul economiei reale, este un curs de echilibru pe plan financiar, are si functie de corectie legat de sectorul extern si balanta de plati, dar în ultima instanta, cursul de schimb este una din variabilele esentiale pentru orice economie“, a explicat Isarescu.Cu toate acestea, la finele saptamânii trecute, în cadrul seminarului EU-COFILE organizat de BNR, ARB si Alpha Bank, guvernatorul a mentionat ca nu sunt excluse noi interventii în viitor în cazul în care este nevoie, pentru a aduce cursul la un nivel „confortabil“ pentru economie.
google-analytics.com