Cautare

5364 de rezultate pentru "ultima" (3.56 secunde)
Bogdan Tiberiu Iacob) Multe ciudatenii s-au adunat in ultima perioada pe scena politica, evenimente aparent inexplicabile, decizii aiuritoare, manevre obscure, iesiri la rampa neasteptate si nervi, foarte multi nervi. ... Sa recapitulam cateva fapte cu cantec din ultima vreme: ... In defavoarea lui Crin joaca si alte evenimente, in ultima vreme.
In ultima vreme se petrec evenimente interesante, aparent fara legatura unele cu altele. ... Actiunile sale din ultima vreme au ca unic scop zguduirea USL.
Cu riscul ca v-am obosit (pe jurnalisti - n.r.) in ultima perioada, cred ca ati remarcat, cel putin in comparatie cu Emil Boc, folosesc mult mai des crifre si date economice care se dovedesc reale.
Este o solutie de ultima instanta In disputa pe Constitutie a intervenit si presedintele PSD, Victor Ponta, care a luat in considerare doar un plan centrat pe demisia parlamentarilor USL, "solutie de ultima instanta". ... Insa este o ultima masura", a comentat Ponta.
cu 44% din voturi, USL poate sa-l demita pe Basescu, inainte de a forma noul guvern Intalnirea cu partidele, de la Cotroceni, este vazuta de pedelisti drept o ultima ocazie pentru o solutie negociata.
"Motiunea de cenzura va fi un test pentru coalitie, va fi un test daca avem sau nu avem majoritate, mai ales cunoscand dezertarile din ultima perioada din PDL si inclusiv ce se mai asteapta.
Traseismul politic din ultima perioada arata criza in care se afla actuala guvernare Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, considera ca traseismul politic foarte accentat din ultima perioada este o dovada a crizei in care se afla actuala guvernare si ca este nevoie de un guvern neutru, de serviciu, in cazul in care actualul guvern ar fi demis, potrivit B1 TV.
Ultima lovitura administrata de PDL Romaniei (Autor : Bogdan Tiberiu Iacob) Dupa ce a guvernat slab ani de-a randul, PDL ar putea administra o ultima lovitura Romaniei, culmea ironiei, prin insasi prabusirea ori chiar disparitia sa politica, dupa modelul PNTCD, in 2000.
In ultima vreme, mananca la fel de necomestibil ca tot restul (in conditiile in care Basescu l-a calcat in picioare). ... Miza ultima a lui Basescu e pe gruparile inca fidele din servicii si pe serviciile transpartinice ("clujenii").
Scandalul are insa potential pentru ultima saptamana de campanie: ... Probabil ca ultima saptamana de campanie va fi plina de stenograme aruncate pe piata de oamenii lui Basescu, de "dezvaluiri"care sa-i priveasca pe adversarii politici si, poate, daca DNA face un ultim efort, si de una-doua arestari spectaculoase.
De aici apar toate complicatiile care genereaza la Bucuresti una dintre cele mai profunde crize politice de la ultima mineriada incoace.
VEZI tot ce a realizat, dar si ce a stricat USL de cand conduce tara Scandalurile si scumpirile au tinut capul de afis in ultima luna de guvernare USL, dupa majorarile de taxe de la inceputul anului.
Desi invingator, alaturi de USL, in alegerile de anul trecut, Victor Ponta era mai fragil ca niciodata, tocat de scandalul plagiatului, ostilitatea Berlinului si a altor "parteneri" europeni, presiunile americane (Chevron e un cuvant cheie pentru multe din lucrurile care se intampla pe la noi in ultima vreme).
Atunci a fost vorba mai degraba de un soi de santaj pentru o candidatura pe care nu si-a dorit-o, de o decizie luata pe picior, in ultima clipa, si de o sustinere slaba din partea unei drepte faramitate si obtuze.
Sorin Rosca Stanescu Exista doar doi dintre posibilii aspiranti la functia de Primar General al Capitalei, care isi pot anunta candidatura doar in ultima clipa. ... Dar ea nu ar putea risca, in niciun caz, sa se inscrie in cursa, in ultima clipa. ... Formate in ultima vreme.
Ultima suta de metri de mandat. ... Nu mai reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca ne aflam in ultima sesiune a Legislativului ales in 2012. Ultima sesiune a mandatului 2012 - 2016 aduce in fata opiniei publice un Parlament care a pierdut increderea alegatorilor.
- Nu, am spus mereu ca trebuie avuta in vedere ca ultima solutie, ultima solutie pe care nici macar n-o vad in zare. ... Legea a fost promulgata in ultima zi a termenului legal pe care il avea la dispozitie.
Vom prezenta cateva oferte care mai sunt inca valabile si se adreseaza celor care-si aleg destinatiile pe ultima suta de metri. ... Lumina de la malul marii In ultima perioada, slujba de Inviere la malul marii a devenit aproape o moda printre romani.
Prabusirile monedei unice europene si ale dolarului din ultima perioada au fata si revers.
Acestia considera ca, pe ansamblu, in ultima saptamina, multe dintre fondurile de actiuni au avut o evolutie negativa pusa pe seama celor trei zile de corectie bursiera din aceasta perioada.
google-analytics.com