Cautare

5365 de rezultate pentru "ultima" (3.39 secunde)
Andon a opinat ca ultima zi pentru depunerea acestor documente ar trebui sa fie una lucratoare, si nu ultima si a anului, cand in institutiile unde ele trebuie sa fie depuse nu se lucreaza.
La inceputul lunii decembrie, Sergiu Nicolaescu, care in legislatura 2008-2012 a fost senator PSD, le multumea colegilor in ultima sedinta de plen a Camerei superioare a Parlamentului pentru anii petrecuti impreuna, anuntand ca nu a mai dorit sa candideze la alegerile din 9 decembrie pentru ca a vrut ca anii "putini de trait" care i-au mai ramas sa ii termine in profesia sa.
exista fara radacini, fara cauzalitate, fara o cauza ultima. ... Atunci se naste extazul, atunci beatitudinea - atunci bucuria ultima, trairea ultima ce i se poate intampla unei fiinte umane.
Realizatorul Radio Zu se vazuse cu acesta chiar in ultima zi din 2015. ... Asta este cu siguranta ultima poza cu maestrul popular. E facuta chiar in ultima zi a anului 2015.
Ultima gaselnita pusa in aplicare, referendumul prin care a cerut puteri sporite, a crescut teribil nervozitatea partenerilor occidentali ai Turciei. Toata lumea s-ar fi asteptat sa cada, sa fie primul pas catre declinul celui care, in ultima perioada, s-a legat cu lanturile de destinul tarii sale.
Tehnologia de ultima generatie IMRT-VMAT permite modularea dozei totale de radiatii, astfel incat tumora primara sa fie tratata cu doze mari si tesuturile sanatoase din vecinatate sa fie cat mai protejate.
Toata politica galateana din ultima saptamana s-a invartit in jurul mult discutatei motiuni de cenzura a PSD si a dezastrului de la Tecuci.
Ultima luna a lui 2007 a fost, astfel, una a bilanturilor si a asteptarilor pentru 2008.
Radu Comanici, iesit pe usa din dos a politicii tomitane in urma excluderii din PRM, a participat ieri la ultima sedinta a Consiliului Judetean Constanta intr-o calitate doar de el stiuta.
In acest top este prezent numele deputatului Petrea Constantin, care, in baza de date a Camerei Deputatilor, figureaza cu ultima declaratie de avere din data de 20 decembrie 2006.
Senatorul Ioan Chelaru, membru al Comisiei juridice, a declarat, miercuri, ca Senatul ar putea dezbate cazurile Paul Pacurau si Codrut Seres in sesiunea din toamna, fiind posibil insa ca raportul referitor la ministrul Muncii sa fie dezbatut chiar in ultima zi a actualei sesiuni, pe 30 iunie.
Formatiunea politica a schimbat un candidat pe ultima suta de metri, a mai facut vreo doua miscari prin colegii si, intr-un final, cum nu era de ajuns, au avut probleme la depunerea unei candidaturi la BEJ.
Intr-o ultima incercare de a schimba balanta de putere la viitorul Congres, acesta a amenintat ca s-ar putea retrage din toate functiile detinute in partid in cazul in care delegatii partidului vor vota pentru viziunea lui Geoana de accedere in functii:
Presedintele a declarat razboi tuturor!" Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, sustine pe blogul sau ca seful statului a avut in ultima vreme "cateva iesiri publice, care mai de care mai socante.
Andrei Alexandru (foto) are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... "Sper ca aceasta sa fie ultima potlogarie financiara a tranzitiei".
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... Ultima semneaza un articol acuzator:
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora".
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... Primul, dupa cum se exprima in ultima vreme, pleaca de la Cotroceni si se intoarce in PDL, unde a mai lucrat deghizat in sociolog.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... "Ma pomeneste atat de des in ultima perioada, incat nu poate fi vorba de altceva decat despre o obsesie chinuitoare pe care a dobandit-o in ceea ce ma priveste".
In plus, liderul PRM a inceput sa ii atace tot mai des la TV, in ultima perioada, pe Crin Antonescu si Victor Ponta, capii actualei opozitii.
google-analytics.com