Cautare

5365 de rezultate pentru "ultima" (3.52 secunde)
Evolutia leului din ultima perioada nu este nici pe departe favorabila pentru cei care au riscat si s-au împrumutat în euro si dolari.
Ieri a fost ultima zi în care fermierii au putut depune solicitarile pentru plata la hectar.  Ca si anul trecut, fermierii doljeni au venit în ultima clipa sa solicite subventia pe suprafata de la Uniunea Europeana.
Imprumuturile in valuta s-au ieftinit cel mai mult, pentru ca dobanda de referinta pe piata interbancara, EURIBOR, s-a ieftinit cu cel putin un punct procentual fata de ultima data luata in calcul de unele banci.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... "Romania nu va mai trage ultima transa de la FMI, de 1 miliard de euro".
In Craiova, firmele trec imobilele pe persoana fizica In ultima perioada, tot mai multe firme craiovene aleg sa treaca multe cladiri pe persoana fizica, din cauza impozitului prea mare pe care il achita.
Gol ANULAT pentru CFR la ultima faza: ... GOL ANULAT PENTRU CFR la ultima faza! ... Ratare imensa pentru Petrolul, Boudjemaa e blocat in ultima clipa! ... Maah patrunde din nou periculos, dar este blocat in ultima clipa de Manasse!
Managerul de 34 de ani sustine ca aceste probleme trebuie discutate acum, cat mai traieste ultima generatie care-si poate aminti cum era lumea inainte, cand telefoanele erau conectate in pereti. ... - Suntem ultima generatie care isi poate aminti cum era viata inainte.
In primavara lui 1991, se stingea, doborata de o boala neiertatoare, dar incercand pana in ultima clipa sa tina condeiul in mana.
Ne vom intoarce la ora de vara in ultima duminica din martie cand ora 03:00 devine 04:00.
Trump si-a inceput ultima zi de campanie in Florida, dupa care s-a dus in North Carolina, Pennsylvania, New Hampshire si Michigan.
O parte din ele este acoperita cu bronz sau plastic la modelele de ultima generatie pentru a oferi o contra greutate si serveste, de asemenea drept maner pentru acupuncturist. ... Tendinte si descoperiri de ultima ora Multe dintre disfunctiile sexuale isi gasesc tratamentul prin acupunctura.
Romania va reveni la ORA DE IARNA in 28 spre 29 octombrie, de regula in ultima duminica a lunii octombrie. ... ORA OFICIALA DE IARNA este adoptata in ultima duminica a lunii octombrie, iar ORA OFICIALA DE VARA in ultima duminica din luna martie.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a stabilit ca luni va avea loc ultima sedinta din legislatura 2000-2004 pentru ca, in scurt timp, deputatii care au fost alesi la 28 noiembrie vor trebui validati.
O plama grea democratiei din Romania Gratierea lui Miron Cozma de catre Ion Iliescu in ultima sa zi de lucru la Cotroceni a creat un val de critici extrem de dure la adresa presedintelui an functie.
El a dat ca exemplu in acest sens ultima propunere a Guvernului privind intabularea gratuita a terenurilor.
Intrucat ultima sedinta de guvern a lui Mihai Razvan-Ungureanu va fi miercuri, se vor semna pe coltul mesei proiecte de hotarari de guvern, pe ultima suta de metri, dupa care vor purcede in "goana catre Monitor" - adica tentativa de a prinde ultima suta de metri cand ar putea fi publicate, desi au fost trecute de sedinta de guvern.
Mai mult, Taracila - considerat posibilul succesor al lui Iliescu in fruntea grupului parlamentar al PSD - nu numai ca si-a exprimat speranta ca Ion Iliescu sa renunte la programata demisie din ultima sa functie de partid, dar a si precizat ca nu doreste sa-i ia locul:
este ultima zi pentru depunerea mai multor obligatii declarative ale contribuabililor constanteni, se arata intr-un comunicat de presa al DGFP Constanta, vizat de directorul executiv Bogdan Iulian Hutuca.
Tineretul Liber, fostul Scanteia Tineretului, apare la Bucuresti pe 22 decembrie 1989 si are ultima aparitie in aprilie 1997.Colaboratori ai numarului din 22 decembrie au fost Constantin Sorescu, Lucian Avramescu, Victor Socaciu, Horia Alexandrescu, Eugen Mihaescu, Stefan Mitroi sau Dan Stanca.
- Tineretul Liber, fostul Scanteia Tineretului, apare la Bucuresti pe 22 decembrie 1989 si are ultima aparitie in aprilie1997.Colaboratori ai numarului din 22 decembrie au fost Constantin Sorescu, Lucian Avramescu, Victor Socaciu, Horia Alexandrescu, Eugen Mihaescu, Stefan Mitroi sau Dan Stanca.
google-analytics.com