Cautare

5365 de rezultate pentru "ultima" (3.49 secunde)
Astfel, se incheie orarul de vara, care debuteaza in ultima duminica a lunii martie, iar diferenta fata de timpul universal (GMT) este din nou de 2 ore.
Drumul spre Ultima gara. ... Drumul spre Ultima gara Viata, un Transfagarasan al existentei, e perceputa diferit, de la un individ la altul. ... Unii ating linia orizontului mult prea devreme, altii, mai norocosi, o privesc doar, incetinind pe cat posibil traseul spre ultima gara.
Celalalt partid al Opozitiei, PRM a pierdut trei consilieri locali "neimportanti", dar in partid s-au inscris, in ultima perioada, 150 de consilieri locali si judeteni.
"Din pacate, ati auzit foarte multe neadevaruri despre mine in ultima luna", sustine Elena Udrea, adaugand ca:
Toti cei cu care am stat de vorba in ultima perioada, colegi din strainatate si oameni din tara, remarca nivelul foarte jos al dezbaterilor politice din Romania. ... Mai este o tema, care nu a fost in atentia PSD in ultima vreme: ... O ultima observatie:
Prima motiune de cenzura a Opozitiei impotriva Guvernului Tariceanu pare sa fie si ultima oportunitate din aceasta sesiune legislativa de a declansa alegeri anticipate. ... Puterea nu vrea ajutorul Opozitiei Motiunea de cenzura se contureaza ca ultima sansa pentru sustinatorii alegerilor anticipate de a declansa procedura pentru acestea.
Va fi ultima iubire, iar el va ramane prietenul fidel.
va trebui sa si demonstrezi cat de mult il apreciezi, pentru ca, in ultima perioada, pune la indoiala sentimentele pe care pretinzi ca le simti pentru el. Bani - Eforturile tale din ultima perioada nu vor trece neremarcate.
Bineinteles, vorbim de medici extrem de bine pregatiti si aparatura medicala de ultima generatie in cadrul clinicilor in care isi desfasoara activitatea.O sa va dau si cateva exemple. ... - Toate acestea n-ar fi posibile fara o dotare de ultima generatie.
De exemplu, doua telefoane mobile testate (un model mai vechi si un altul de ultima generatie) arata un nivel de 100 mW/cm2 si respectiv 50 mW/cm2.
In timp ce la judet, liderii PD si PNL nici nu-si mai amintesc cand a avut loc ultima intalnire, la municipiu, alesii ambelor formatiuni nu pierd nici o ocazie sa se atace.
Apostol Andrei" nu se mai afla in atentia consilierilor judeteni, care nu au dezbatut proiectul la ultima sedinta de Consiliul Judetean. La sfarsitul anului trecut, in ultima sedinta a Consiliului Judetului (CJ), s-a dezbatut proiectul realizarii unei clinici private in curtea celui mai mare spital clinic din Galati.
Mircea Geoana, presedintele PSD, a declarat duminica, la Antena 3, ca liderii partidului l-au rugat pe presedintele de onoare, Ion Iliescu, pe ultima parte a campaniei, sa vina public cu un mesaj mai puternic despre criza, precizand ca mesajul acestuia va fi foarte puternic si dupa 30 noiembrie.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat la inceputul sedintei CEx a partidului ca, "din pacate" pentru partid, se vorbeste inainte de reuniunea Consiliului National numai despre "ultima batalie, ultima frontiera", referindu-se la alegerile pentru sefia CN.
Laura Cernahoschi (foto) transmite din Minsk, capitala Belarus, un articol intitulat 'Va scriu din "ultima dictatura din Europa"'. Corespondenta a pus ghilimele la"ultima dictatura din Europa" din motive lesne de inteles: Belarus e ultima si Romania probabil penultima.
"Acesta este documentul discutat la ultima sedinta a conducerii PSD". ... In cadrul reuniunii s-au impartit formulare pentru racolarea de membri, dar acestea au ajuns pe mana actualei conduceri, fiind dezbatute la ultima sedinta a Biroului Permanent National.
Ultima fisa de 1 ban a fost emisa in 1952 de Banca de Stat a Republicii Populare Romane. ... In 1975 s-a lansat ultima moneda de 5 bani. ... In 1952 a fost emisa ultima moneda de 10 bani. ... Ultima valoare de 1 leu avea suport metalic.
Vanzarile au crescut chiar de peste patru ori La randul lor, oficiali ai Departamentului de Vanzari ai Grundfos Pompe Romania ne-au spus ca vanzarile au crescut considerabil in ultima perioada, desi la ei o pompa de evacuare a apei uzate costa in jur de 50 de euro.
Cheltuielile pe care Guvernul le-a lasat pentru ultima luna a lui 2005 vor arunca practic in aer si ultima tinta de inflatie stabilita de BNR.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va incerca pentru ultima data sa gaseasca un investitor, in caz contrar urmand sa vanda fabrica pe bucati.
google-analytics.com