Cautare

133 de rezultate pentru "turg" (2.77 secunde)
Sute de oameni si o multime de oficialitati au condus-o ieri pe ultimul drum pe Florica Cozminca, sotia senatorului Octav Cozminca.
De astazi si pana pe 18 iulie, Centrul de Pelerinaj "Sfantul Nicodim" al Arhiepiscopiei Craiovei organizeaza un pelerinaj in Grecia si Italia.
Banii alocati de la bugetul de stat sau cel judetean bisericilor din Bistrita-Nasaud a devenit subiectul preferat de campanie al politicienilor din Bistrita-Nasaud, atat liberalii, cat si reprezentantii PDL invocandu-l, vineri, la conferintele de presa ale formatiunilor respective.
PSD anunta ca duminica, la Biserica Ortodoxa din cartierul Mehala din timisoara, deputatul Petru Andea va prezenta in fata enoriasilor activitatea Grupului Ecumenic de Rugaciune din cadrul Camerei Deputatilor, el fiind presedintele acestui organism.
Sediul de campanie al staff-ului lui Sorin Oprescu s-ar afla intr-unul din sediile Universitatii "Spiru Haret". Cei care lanseaza zvonul pe un site din Giurgiu, cunoscut cu simpatii PD-L-iste, spun ca ar exista si o explicatie pentru acest gest.
Inpolitics publica articolul 'Valentin Nicolau: "Statul roman a sucombat si i s-a substituit statul Traian Basescu"' pe care il puteti citi in continuare.
DeCeNews: Nastase explica miza protestelor din Turcia Intr-un material publicat pe blogul personal, Adrian Nastase isi exprima opinia cu privire la miza reala a manifestatiilor din Turcia.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Pe langa fiecare biserica, un after school!", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul DARIUS BOGDAN VALCOV a sustinut o declaratie politica intitulata "O motiune de cenzura careia i s-a gresit adresantul", pe care o puteti citi in continuare.
AmosNews: Alegerile americane de la sfarsitul lumii (Autor: Adrian SEVERIN) Asa zisele alegeri din Romania sunt o simpla farsa democratica intr-un stat esuat.
Fondul de investitii norvegian Romania Invest si Bank of Cyprus anunta incheierea unei afaceri de succes pentru acest moment al pietei imobiliare roamanesti.
Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, va fi demolata in proportie de 70%, pe amplasamentul acesteia urmand sa fie dezvoltat un proiect imobiliar, cu o suprafata construita de 600.000 de metri patrati, de catre Plaza Centers in parteneriat cu statul roman.
Retailul romanesc trebuie sa se adapteze rapid noilor conditii ale societatii moderne, pentru a atrage atentia consumatorilor din ce in ce mai grabiti, intr-un mod dinamic si inovator.
Din 28 martie, TVR 3 deschide grila de primavara cu editia a doua a concursului Vocea populara.
InfoBrasov informeaza:
AmosNews: Mielul turbat (Autor: Octavian ANDRONIC) S-a impamantenit in ultima vreme, mai ales de la preluarea puterii de catre coalitia PSD/ALDE, un fel de obicei.
Cotidianul : Joia neagra a fotbalului romanesc 0-1, 0-2 si 1-5 De ce ne-a fost frica nu am scapat: trei meciuri, trei infrangeri pe linie.
Ziua Marinei la Calarasi, august 2014 Primaria Calarasi a organizat o serie de activitati dedicate Zilei Marinei, desfasurate si in acest an in Parcul Central si pe bratul Borcea, in ziua de Sfanta Maria.
google-analytics.com