Cautare

7685 de rezultate pentru "turg piata taraneasco si mesteri" (3.05 secunde)
"Discrepantele dintre asteptarile vanzatorilor si cele ale cumparatorilor au condus la reducerea investitiilor.Volumul tranzactiilor pentru prima jumatate a anului 2008 a fost de 902 de milioane de euro, reprezentand o diminuare cu 43% fata de aceeasi perioada a anului trecut, adica inainte de criza financiara globala.
Pâna la aplicarea noilor norme de creditare, piata imobiliara înregistreaza în continuare un numar mic de tranzactii. Cei care fac totusi investitii imobiliare în aceasta perioada cheltuiesc, în general, sume sub 10.000 de euro. Pâna acum, 2008 s-a dovedit un an atipic pentru piata imobiliara din Craiova.
Pâna la aplicarea noilor norme de creditare, piata imobiliara înregistreaza în continuare un numar mic de tranzactii. Cei care fac totusi investitii imobiliare în aceasta perioada cheltuiesc, în general, sume sub 10.000 de euro. Pâna acum, 2008 s-a dovedit un an atipic pentru piata imobiliara din Craiova.
Piata de leasing din Romania ar putea inregistra anul viitor o scadere o volumului de finantari cu circa 25-30% fata de 2008, mai ales din cauza reducerii tranzactiilor pe segmentele auto si imobiliar, pe fondul turbulentelor internationale.
La aproape o luna si jumatate de la inceputul anului, numarul tranzactiilor imobiliare este in continuare mic. ... La aproape o luna si jumatate de la inceputul anului, piata se mentine inghetata, chiar daca, spun specialistii, se observa o usoara crestere a numarului celor care se intereseaza.
Piata de 9,2 milioane de euro in Capitala VEZI PROIECTUL Primarul Sectorului 3, Liviu Negoita (PDL), intentioneaza sa investeasca peste 37 milioane de lei in Piata Republica, ce va fi construita la intersectia dintre Şos.
Hala viitoarei piete din cartierul craiovean 1 Mai va semana cu o aripa de avion Infiintata cu zece luni in urma, SC Piete si Targuri Craiova SRL a reusit sa termine anul 2011 pe profit.
Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii Un articol gazduit de site-ul gandeste.org, in care reputatul analist economic Ilie Serbanescu sintetizeaza limpede cum stau lucrurile in economia romaneasca, din punct de vedere al puterii de decizie si al castigurilor.
Compania americana Microsoft a anuntat, la sfârsitul saptamânii trecute, ca a facut o oferta de preluare a gigantului media on line Yahoo pentru 44,6 miliarde de dolari, ceea ce a dus la avansul actiunilor Yahoo cu 56%, scrie Reuters, citat de NewsIn.Microsoft a declarat ca ofera 31 dolari/actiune pentru preluarea Yahoo, cu 62% mai mult fata de nivelul de tranzactionare a actiunilor Yahoo la închiderea sedintei bursiere de pe piata Nasdaq.„Respectam în mod deosebit compania Yahoo“, a aratat, într-un comunicat, directorul general al Microsoft, Steve Ballmer.
Criza creditelor a afectat in ultimul trimestru al anului trecut piata mondiala a PC-urilor, care a crescut insa la nivelul intregului an 2008 cu 11,6%, la 299,4 milioane de unitati, sustinuta de vanzarile de notebook-uri, se arata intr-un raport realizat de compania de cercetare si analiza iSuppli.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Jumatate din piata IT din Romania lucreaza cu tehnologia Microsoft Peste 400.000 de firme, jumatate din piata de IT din Romania, lucreaza cu tehnologia Microsoft potrivit declaratiei Marius Filipas, responsabil servere Microsoft Romania. "50 % din piata de IT este impactata de Microsoft.
Focuri de artificii si concerte la Revelionul din Piata Constitutiei Primarul Capitalei a declarat, vineri, ca scena din Piata Constitutiei va fi terminata pe 30 decembrie si a invitat bucurestenii sa vina la petrecere, mai ales ca focul de artificii va fi unul special.
Restrictii de circulatie, impuse sambata si duminica pentru semimaratonul Bucuresti Politia Rutiera anunta ca, pentru organizarea 2017 OMV Petrom Bucharest Half Marathon, in Bucuresti vor fi instituite mai multe restrictii de circulatie. ... Unirii, ambele sensuri, intre Piata Constitutiei si Bd. ... Bratianu si pe Bd.
Cum a papat o sustinatoare #rezist din Revelionul penibil de juma de milion de euro organizat de Firea Unul din sustinatorii rezist a fost co-prezentator al spectacolului de Anul Nou din Piata George Enescu din Bucuresti, spectacol finantat de Primaria Capitalei cu 500.000 de euro.
Asa-zisa reforma a sistemului energetic romanesc, in spatele careia s-a aflat ex-ministrul economiei, pesedistul Dan Ioan Popescu, s-a dovedit a fi profitabila mai degraba pentru „baietii destepti“ de pe piata energiei, cum i-a numit presedintele Traian Basescu pe cei care castiga sute de milioane de dolari din intermediere.
Totul despre Revelionul in Piata Revolutiei, Piata Constitutiei si Vanghelion.
Viorel Vacaru, Director medical si reglementari in domeniul farmaceutic Laboratoire Innotech International, Reprezentanta pentru Romania Parte a Grupului Innothera Anul trecut, Grupul INNOTHERA a implinit 100 de ani de la infiintare, o varsta venerabila chiar si printre marile companii farmaceutice mondiale.
• In mesajele lor publice transmise pe parcursul protestelor, atat premierul, cat si presedintele Basescu au afirmat ca nu au avut alternativa, ca au facut ce trebuia. ... • Alternative la politicile economice si sociale promovate de actuala guvernare existau.
Perspectivele pentru acest an anunta cresteri si la nivelul cererii de credite ipotecare, dar si la nivelul preturilor la apartamente, case si mai ales terenuri.
google-analytics.com