Cautare

7683 de rezultate pentru "turg piata taraneasco si mesteri" (4.31 secunde)
Bancile vind euro intr-o veselie pacalitoare, deoarece se apreciaza ca asa se dezvolta sansele de a se exercita presiuni in sensul scaderii cotatiilor - fapt demonstrat in zilele cind BNR a intervenit pe piata monetara si valutara.
• Incepand din data de 26 octombrie 2010, ora 20.00, va fi restrictionata parcarea autovehiculelor in Piata Victoriei, Piata Constitutiei, alveolele de pe Soseaua Kiseleff si de pe traseul de deplasare a manifestantilor, inclusiv pe Bulevardul Unirii si Bulevardul Libertatii.
Piata Presei Libere - Piata Arcului de Triumf - Bulevardul Maresal Al. ... • Piata Presei Libere - Piata Arcului de Triumf - Bulevardul Maresal Al.
1000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei Peste 10.000 de persoane sunt asteptate la mitingul care a fost demarat incepand cu orele 11, miercuri, in Piata Victoriei.
Restrictii de trafic cu ocazia Maratonului International Bucuresti Sambata si duminica Maratonul International Bucuresti va lua startul din Piata Constitutiei. Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd. ... Libertatii -Piata Constitutiei.
Puteti citi in continuare textul integral al contrascrisorii lui Liviu Plesoaianu, un tanar si idealist politician roman. ... ca simplu cetatean, am fost scarbit cand am vazut cum isi bat joc Victor Ponta si Crin Antonescu de VOTURILE mele din 2012! ... Exact din acest motiv, redactez si public aceasta contra-scrisoare.
Multi cunosc si înghetata Top Gel, ketchupul Tomi, uleiul Olpo. ... O serie de marci "nascute si crescute" în Oltenia s-au detasat  în decursul ultimilor ani, pe o piata din ce în ce mai competitiva.
Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Finala Europa League 2012 aduce in Bucuresti, potrivit organizatorilor, aproximativ 30.000 de suporteri spanioli, sustinatori ai echipelor Atletico Madrid si Athletic Bilbao, dar si alte cateva zeci de turisti, cel maimare oras al Romaniei devenind, pentru o zi, capitala fotbalului european.
Octavian Stireanu) Se cauta definitii pentru ceea ce se petrece in Piata Victoriei de cateva zile si nopti.
Piata materialelor de constructii si a imobilelor ar putea creste spectaculos in urmatoarele cateva luni, daca estimarile specialistilor in domeniu se confirma.
Pe scena amplasata in Piata Unirii din Iasi, presedintele Romaniei Traian Basescu si presedintele Senatului Mircea Geoana au participat duminica, la manifestarile oficiale dedicate implinirii a 151 de ani de la Unirea Principatelor Romane.
PDL s-a pus de-a curmezisul mitingului USL catre Piata Universitatii USL va organiza doar un miting la Arcul de Triumf, dupa ce secretarul general al Primariei, membru PDL, a refuzat sa aprobe deplasarea catre Piata Universitatii sau Palatul Cotroceni.
Piata farmaceutica romaneasca este monopolizata de o gama diversificata de produse internationale, recomandate adesea de catre medicii de familie. Medicamente provenite din state precum Austria, Germania, Italia, Franta si chiar India se afla frecvent in retetele eliberate de diversi medici din Romania.
Topul primelor zece banci in functie de active valabil pentru anul 2004 nu a suferit modificari semnificative, insa au fost consemnate evolutii diferite in ceea ce priveste cota de piata detinuta, chiar in randul primelor trei clasate, se arata intr-un raport al Bancii Nationale a Romaniei.
Insa ei nu exclud posibilitatea ca in curand pelicula sa dispara de pe piata.
Dupa cum stim, majorarea impozitelor si a taxelor continua, ultima gaselnita a guvernantilor fiind cresterea acestora pentru locuintele si masinile de lux.
Cu toate acestea, o parte din denumirile anumitor produse intrate in subconstientul romanilor ca fiind purtatoare a garantiei calitatii a ramas pe piata autohtona si chiar s-a impus in fata concurentei acerbe practicate de producatori straini de mare anvergura.
Potrivit Patronatului Bijutierilor din Romania, majorarea pretului aurului nu va intarzia sa se faca simtita nici pe piata romaneasca. ... Este important ca aurul a depasit nivelul de 650 de dolari pe uncie, dar avansul a fost prea rapid", sustin specialistii de pe piata de capital.
Producatorii de tamplarie termoizolanta vor simti mai acut ce inseamna competitia, iar cei care nu vor respecta standardele de calitate vor disparea de pe piata. Pe langa normele UE din domeniu, si noul Cod Fiscal va contribui la falimentul multor producatori.
google-analytics.com