Cautare

7685 de rezultate pentru "turg piata taraneasco si mesteri" (2.84 secunde)
Constantin Onu si mama sa, Elisabeta Onu, mesteri populari, din Bascov, judetul Arges, au participat recent cu turta dulce si cu figurine de turta dulce la targul din curtea MTR. Am venit cu acadele si figurine de turta dulce, personaje de desene animate ale lui Walt Disney.
Avea in curte o centrala eoliana, cultiva rosii si alte legume, iar casa era incalzita cu o centrala solara. ... Expozitia, intitulata Traditie si Sanatate, promova, sub mottoul Omul - purtator de traditie si beneficiar al sanatatii, domenii precum terapiile naturale, medicina bio-informationala, arhitectura verde sau agricultura organica, biodinamica.
Presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, si ministrul Turismului, Elena Udrea, au facut duminica Guvernului si Presedintiei un cadou inedit - un car cu oua gigant- , confectionate din ipsos si incondeiate in stil bucovinean. ... "Si-a dat seama ca exista si un minister vesel", a spus Udrea.
- Premierul are o mare problema, poate chiar doua â€" ca isi incheie mandatul foarte curand si ca face parte din echipa de la Bruxelles, unde se va intoarce. ... Pentru Dacian Ciolos este foarte greu sa gestioneze lucrurile interne fara sa se implice si in lucrurile externe.
Expozitie gastronomica cu vanzare de produse din branza si pastrama, spectacol folcloric si expozitie de animale. Toate acestea le veti putea vedea la Festivalul Branzei si Pastramei, Ravasitul Oilor, care se va tine in acest week-end la Bran.
Mesteri populari din zona Oltenia si Harghita au poposit miercuri, 11 martie, pentru cateva zile, la Galeriile Real pentru a-si expune lucrarile in cadrul primei editii a Targului Artelor Dor.
Preturile ridicate, perioada lunga de asteptare si toate documentele, studiile tehnice, de fezabilitate si audit ii determina pe craioveni sa nu mai astepte reabilitarea guvernamentala si sa-si izoleze singuri apartamentele. ... Craiovenii fie se grabesc sa-si imbunatateasca apartamentele, fie nu au incredere in promisiunile guvernamentale, chiar daca sunt legiferate.
Simplu si natural Pe malul lacului Moara Vlasiei, o casa minimalista, cu finisaje simple si naturale, se integreaza perfect in peisaj, si asta datorita proprietarilor ei, care au realizat o constructie ecologica, in armonie cu mediul.
Copii, mamici, tatici sau bunici, toti sunt invitati sa descopere in muzeu mesteri populari si creatiile lor, produse gustoase si aromate din gastronomia romaneasca, specifice acestei perioade a anului.
Si daca pana acum a stat departe de aparitiile publice care au avut ca scop ajutorarea unor copii din centrele de plasament si nu numai, recent, alaturi de Clubul Rotary Triumf, al carui membru este, Negrau a mai facut o fapta buna.
Costica si Maria Mischiu - mesteri ceramisti - participa cu ceramica de Horezu la targul "Traditii si flori de sarbatori" in Parcul Cismigiu, pana pe 21 aprilie inclusiv. ... 0744924396 si 0760475967. ... platouri ceramica Horezu, farfurii ceramica Horezu, castroane ceramica Horezu, urcioare, cesti si cani, ciorbalace ceramica Horezu.
In luna lui Florar va asteptam la o noua editie a Pietei Taranesti si Mester(Esti)!
Costica si Maria Mischiu - mesteri ceramisti - au participat recent cu ceramica de Horezu, la targul Traditii si flori de sarbatori din Parcul Cismigiu. La standul lor, bucurestenii au gasit si achizitionat:
La standul sau am observat si doua icoane pictate pe lemn de fiica sa, Iohana Amira, dar si cele patru Evanghelii: Luca, Matei, Ioan si Marcu, sculptate in lemn de Rudolf Walter.
Incepand de vineri, 22 martie si pana luni, 25 martie 2013, este organizat in Parcul National din Sectorul 2 Bucuresti, Festivalul pescaresc de Buna Vestire.
Anul acesta, mesteri populari din toate colturile tarii isi dau intalnire, din 23 aprilie, la Sala Dalles, la Targul Cadourilor de Florii.
• Vineri, 16 mai - Deschiderea oficiala a evenimentului Onoruri militare, muzica de taraf si ritmuri bucovinene, impletite cu un recital de chitara clasica; vernisajul unei expozitii de pictura, un atelier de gravura, demonstratii ale mesterilor populari - olarit, tesut si icoane pe sticla.
In zilele de 11 si 12 octombrie, incepand cu ora 15:00, pe platoul din fata Consiliului Judetean Calarasi, s-a desfasurat prima editie a Festivalului Dunarii Calarasene. ... Au fost prezenti producatori locali de vin si au fost ascultate povesti pescaresti.
La ROMEXPO incep Targul de Turism al Romaniei si Romhotel 11.000 de metri patrati pentru vacante si dotari hoteliere Pe 13 noiembrie la ROMEXPO incep doua dintre cele mai asteptate evenimente ale toamnei:
Pentru a intampina cum se cuvine sarbatoarea cunoscuta in popor si ca Blagovestenia, la targ vor fi specialitati din peste, pregatite cu mare pricepere, dupa retete traditionale din inima Deltei Dunarii:
google-analytics.com