Cautare

7685 de rezultate pentru "turg piata taraneasco si mesteri" (4.19 secunde)
• de la gara - 12-15 roni (depinde de aglomeratie) • de la Universitate, Piata Unirii, Piata Romana, Piata Victoriei - 8-10 roni • de la Baneasa - 15-18 roni • dinspre Berceni (i.e.
Nu am mintit si nu mint, nu-mi sta in caracter Consilier Buzea Romeo: ... Piata este un imens focar de infectie autorizat, culmea, de catre DSP, o alta Institutie care da curs neregulilor ce permit ca prin mizeria existenta sa se poata crea riscuri de imbolnavire a populatiei.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, in data de 07.10.2014, va avea loc un miting in Piata Victoriei. ... Kiseleff, gradual, daca situatia o va impune, intre Piata Arcul de Triumf - Piata Victoriei.
Intregul festival este conceput astfel incat sa puna Maramuresul pe harta turistica si culturala a Europei. Editia de anul acesta include concerte de muzica traditionala si simfonica, ateliere de mestesugarit, degustari de produse locale si vizite in casele mesterilor din Tara Maramuresului.
Costica si Maria Mischiu - mesteri ceramisti - participa cu ceramica de Horezu la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti), organizat in curtea MTR. ... platouri ceramica Horezu, farfurii ceramica Horezu, castroane ceramica Horezu, urcioare, cesti si cani, ciorbalace ceramica Horezu.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul cu mesteri si produse traditionale, de Sfantul Ilie, in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din 18 pana in 20 iulie 2014. "Am adus la Piata Taraneasca de la MTR:
Din 20 pana in 22 noiembrie sunteti asteptati la o noua editie a Pietei Taranesti si Mester(Esti)! ... Zecilor de producatori li se alatura mesteri, artizani si negustori de antichitati taranesti si nu numai.
Piata Taraneasca organizeaza din 10 pana in 12 iunie 2016 la Targul lui Ciresar.
Piata Taraneasca si Mester(Esti)! va invita de vineri pana duminica la Targul de Sfanta Maria, din 12 pana in 14 august, intre orele 10,00 si 18,00 in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din Intrarea Monetariei nr.
[email protected] (15 -21 aprilie) - Cu cei 4 militari implicati in explozia unei bombe-capcana in Afganistan cifra sacrificiilor armatei romane se ridica la peste 200 de raniti si 20 de morti, de la debutul implicarii noastre.
Targurile traditionale din curtea Muzeului National al Taranului Roman se redeschid cu Targul lui Ciresar organizat de Piata Taraneasca in perioada 12 - 14 iunie 2020.
Asociatia Urban Events organizeaza Targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... 60 de producatori, mesteri populari, artizani si colectionari din toate zonele tarii aduc cu ei produse ale toamnei, comori din lazile de zestre si obiecte lucrate manual.
Chiar daca produsele de sezon de tipul bradutilor si al Mosilor de ciocolata se vand un pic mai bine decat anul trecut, cota de piata a produselor in cauza ramane sub 1%. ... Chiar si asa, si la acest capitol, suntem cu mult in urma altor tari.
Cu sau fara interventia bancii centrale pe piata imobiliara, specialistii estimeaza ca preturile la imobile vor cunoaste, o data cu aderarea, corectii importante in jos.
Peste 60% din piata autohtona a mezelurilor este dominata de cinci mari producatori, care isi disputa anual in jur de 600 de milioane de euro.
Cu alte cuvinte, cei care lucreaza cu bancile trebuie sa fie informati despre pozitia lor pe piata. De aceea, orice clasament al institutiilor de credit este binevenit, mai ales ca in ultimii ani au aparut multe banci comerciale noi, mai mici, care insa cuceresc cote de piata importante.
La ora actuala autoritatile statului nu dispun de nici un fel de politica de protejare a cetatenilor proprii in fata unei posibile si foarte probabile invazii a fortei de munca ieftine din spatiul extracomunitar.
Specialistii din domeniul imobiliar din Craiova spun ca, desi numarul creditelor flexibile este în continua crestere, acest lucru va influenta numarul tranzactiilor si nu preturile imobilelor.În ultima luna, tot mai multe banci au primit acordul Bancii Nationale a României (BNR) pentru normele proprii de creditare.
Dobanzile la imprumuturile luate de companii si populatie vor creste in urmatoarele luni, ca efect al majorarii ratelor pe piata interbancara, a declarat joia trecuta Rozalia Pal, senior economist la Unicredit Tiriac Bank.
BNR a intervenit pe piata, atragând 1,07 miliarde de lei în depozite cu scadenta la o saptamâna, la o dobânda de 8% pe an.  Leul s-a depreciat din nou ieri cu 1,12% pâna la 3,7619 lei/euro fata de cursul de referinta de 3,7202 lei/euro, anuntat luni de Banca Nationala.
google-analytics.com