Cautare

1015 de rezultate pentru "top" (3.77 secunde)
Presedintele PIN, deputatul Cosmin Gusa, a prezentat un Top 100 al "parlamentarilor expirati", despre care afirma ca "sunt penali" sau "se afla in lupta cu trecutul". Printre cei enumerati in Top 100, se afla Ion Iliescu, Viorel Hrebenciuc, Marko Bela sau Radu Berceanu.
la firma la Maison Consulting SRL, in valoare de 1.700 USD, la Top Cont SRL, in valoare de 800 lei si la Banca Tiriac, in valoare de 4.700 lei, sume neschimbate fata de ultima declaratie din decembrie 2007.
TOP VIP - un clasament al popularitatii persoanelor si personalitatilor publice, alcatuit de Agentia ZP NEWS INTERCEPTOR pe baza nominalizarilor din presa scrisa - marcheaza fenomenul unei pierderi constante de popularitate a presedintelui Traian Basescu.
Concret, pe 14 februarie 2012, deputatul PSD Ion Stan a depus in Camera doua declaratii politice de-a dreptul incendiare, intocmite pe baza unor informatii de top, accesibile doar serviciilor secrete si anumitor factori politici de top.
Astfel, in tara noastra exista 136 de masini la o mie de locuitori si ne situam in acest top doar deasupra Albaniei, care are 30 de autoturisme la o mie de locuitori.
Potrivit acestui top, Grupul European Drinks este situat intre primii zece producatori de alimente si de bauturi, ocupand locul 8 in topul 100 al celor mai mari companii din Europa. ... Vanzarile vor creste semnificativ “Acest top vine sa confirme cresterea economica inregistrata de Grupul European Drinks in 2004.
Sectorul financiar-bancar ofera in Romania cele mai mari salarii pentru functiile de top management, fiind urmat de industrie si IT&C, apoi de sectorul bunurilor de consum, afirma Panos Manolopoulos, director general al firmei Stanton Chase, specializata in recrutarea de personal pentru conducere.
Potrivit analizei, primele patru companii din top 25 au avut anul trecut venituri de peste un miliard de euro. ... Urmatorul loc din top este ocupat de Grupul Rompetrol (Petromidia).
Asa cum era de asteptat, oamenii de afaceri galateni nu lipsesc din top, judetul Galati situindu-se pe locul 11, cu sapte multimilionari in dolari, a caror avere totala a fost estimata intre 191 si 208 milioane de dolari.
Lipsa de specialisti se resimte insa nu atat la nivelul personalului executant, cat mai ales in ceea ce priveste middle si top management, strategii care dezvolta planurile de extindere a bancii si metodele de atragerea clientilor.
Benzina Premium 95 fara plumb va costa 3,45 lei/litru, iar pentru un litru de benzina Top Premium 99+ va trebui sa platim 3,77 lei.
ßoferii comozi si companiile de top, in pierdere Masura luata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), prin care se interzice vanzarea de polite RCA pe strada, in masini sau la tarabe, va avea insa si efective negative.
Un litru de benzina Top Premium 99+ se va scumpi de la 3,77 lei la 3,86 lei.
Folosind datele primite de la Directia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie, se poate alcatui cu usurinta un top al localitatilor de pe raza judetului Constanta cu cea mai saraca populatie, pe primul loc in acest trist top situandu-se localitatea Baneasa care, dupa cum s-a putut observa, are mai mult de jumatate din populatie dependenta de ajutoarele de stat.
Serbia si Ucraina figureaza cu cate 6 nume, Bulgaria cu 3, din care unul mai bogat decat toti romanii din top, avand o avere estimata la 1 miliard de euro, in timp ce Croatia, Cehia si Lituania au numai cate doua nume in top.
In privinta terenurile intravilane sunt cautate terenuri in special in statiunile cele mai aglomerate in timpul verii (Saturnul este in top), dar si in Cartierul Colonisti, in zone mai bune. Terenurile cele mai scumpe, cele din zona Spitalului Municipal, ramant totusi in top:
Astfel, un litru de benzina ECO Premium va costa, incepand cu noaptea de sambata spre duminica, 3,40 lei pe litru, sortimentul Premium 95 fara plumb se va comercializa cu 3,38 lei, in timp ce un litru de benzina Top Premium 99+ va costa 3,70 lei.
Astfel ca 472 de firme au intrat in top.
Astfel, intr-un top al bancilor, Volksbank a urcat pe locul 11 de pe 15, in clasamentul activelor, OTP a ajuns pe 16 de pe 22, iar Piraeus a trecut pe locul 18, in timp ce o scadere zgomotoasa a fost inregistrata de catre ING Bank de pe 4 pe 9.
"Urmatoarele in "top"-ul acestor solictari sunt cererile pentru ajutoare sociale de orice fel - fie ajutoare pentru cazuri medicale, fie pentru materiale de constructii etc, dar si solicitari de locuri de munca. ... Totusi, pe langa aceste solicitari "de top" mai exista foarte multe cazuri dificil de solutionat.
google-analytics.com