Cautare

6176 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs sibiu" (7.79 secunde)
Maine puteti si partea a II-a a interviului, in care Vasile Dancu explica cum considera ca se poate reforma PSD cu Adrian Nastase si Miron Mitrea in echipa de conducere, de ce momentul Timisoara (1 Decembrie 2009) a dus la infrangerea lui Mircea Geoana si de ce considera ca estimarea lui Silviu Brucan, referitoare la trecerea a 20 de ani pentru ca romanii sa inteleaga ce este democratia a fost o previziune optimista.
Initiat odata cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe ultima turnanta imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, recunoscut oficial de Tribunalul Bucuresti pe 20 aprilie, UNPR se lanseaza public, sambata, in Piata Revolutiei, de Ziua Muncii, melodia aleasa ca imn oficial fiind "Noi suntem romani".
scoaterea posturilor la concurs astfel incat la terminarea rezidentiatului medicii sa fie ajutati sa se angajeze la spitale cu deficit de personal si sa fie descurajata ramanerea lor in marile centre universitare fara post (asa cum se intampla in prezent);
Deplasare la concurs cu bani de imprumut Catalin Brandusoiu, director adjunct al LPS "Petrache Triscu", a spus ca rezultatele obtinute de micutii atleti in Capitala sunt foarte bune si, surprinzator, acestia s-au remarcat in probe de sprint sau probe tehnice (aruncarea ciocanului):
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda. ... "Atmosfera este buna dupa ultimele rezultate, important este sa o mentinem asa.
Este un vis devenit realitate si stiu ca ma numar printre putinii romani norocosi care, dupa atat de multa munca, se pot si bucura de rezultate.
Noul manager va fi numit de primar in urma unui concurs care va fi organizat de primarie in termenul de 90 de zile. ... Eu am ocupat prin concurs acest mandat si nu vad ce temei are primaria sa organizeze altul.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Am renuntat cand m-am casatorit si m-am mutat la Sibiu. ... Au fost vreo 7 ani, gratie programelor culturale din Sibiu, in care am putut sa scriu despre teatru si film, muzica si expozitii, erau festivalurile. ... 2007, cu Sibiu, Capitala Culturala Europeana, fusese un exces, imi cam ajunsese.
Totodata, el a adaugat ca recent s-au organizat examene pentru ocuparea posturilor din invatamant, iar aceasta masura ar face practic inutil acest concurs, conducand astfel la risipirea banilor publici.
Poate va trebuie sa dati concurs ca sa ocupati un post, sa fiti admisi la o scoala, sa fiti preferati inaintea altora, sa obtineti o titularizare.
Vezi rezultatele la bac sau la concursurile de titularizare, vezi mizeria din spitale, lipsa de medicamente, numarul insuficient de paturi, vezi disparitia peste hotare a atator persoane dubioase, vezi birocratismul sufocant, domolit doar de spaga etc.
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
Am constatat ca s-a intervenit pe toate caile, inclusiv pe cele neortodoxe, prin diverse institutii care nu au nici o abilitate in acest sens, pentru ca fiica mea sa fie impiedicata sa ocupe postul pentru care a dat concurs.
Am constatat ca s-a intervenit pe toate caile, inclusiv pe cele neortodoxe, prin diverse institutii care nu au nici o abilitate in acest sens, pentru ca fiica mea sa fie impiedicata sa ocupe postul pentru care a dat concurs.
Iar acestea nu au fost deloc putine, 85 de contestatii inregistrandu-se in urma acestui concurs. ... "Cand sunt depuse atatea contestatii, e clar ca lucrurile nu au stat tocmai in regula la acest concurs si s-a dispus reluarea lui.
Inainte cu o zi ca ambii sa primeasca decizia de numire de la Agentia Nationala pentru Sport si Tineret (ANST) a avut loc un concurs la Bucuresti pentru postul vacant de director executiv. La concurs s-au inscris trei persoane:
Concurs fara candidati Posturile ramase vacante prin pensionarea celor patru cadre medicale vor fi scoase la concurs in perioada urmatoare, insa abia atunci vor incepe sa apara problemele. ... Postul a fost scos la concurs pana acum de trei ori si nu s-a prezentat nimeni", a spus Mogos.
Dupa sase luni, directorii numiti urmeaza sa sustina concurs pe posturi. ... Se va organiza concurs, dar numai pentru cei care nu au dat. ... La noi se organizeaza concurs pentru functia de director executiv adjunct la control, unde postul este vacant“.
google-analytics.com