Cautare

182 de rezultate pentru "tiriac jr" (4.74 secunde)
Lider în clasamentul administratorilor, dupa numarul de participanti atrasi, era pe 15 decembrie ING Fond de Pensii, cu 958.977 de acte de aderare semnate si cu un segment de 33% din piata, arata datele Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale.ING Fond de Pensii era, la a sasea raportare bilunara, urmat de Alianz-Tiriac, cu 25,78% (749.657 de adeziuni), si de fondul de pensii al Generali, cu 9,44% (274.613 participanti validati).
Banii proveniti de la 2,5 milioane de români înscrisi la fondurile de pensii private ale ING, Allianz-Tiriac, AVIVA, Generali sau Omniasig vor fi depozitati la BRD.
Printre cele care au renuntat la acest tip de creditare se numara BCR, CEC, MKB Romexterra Bank, Banca Comerciala Carpatica si cele care au suferit anumite schimbari, cum e cazul Credit Europe Bank (fosta Finans-bank avea asa-numitul Credit de vacanta) si UniCredit Tiriac Bank (Banca Tiriac avea Creditul Vacanta).
Mercedes-Benz va da un raspuns concret în cel mult trei saptamâni referitor la deschiderea unei uzine în România, a declarat ieri omul de afaceri Ion Tiriac, care importa aceasta marca prin divizia auto a Tiriac Holdings.
Bancile cele mai active in recrutare pentru agentiile nou-deschise sunt Raiffeisen, UniCredit-Tiriac Bank si Bancpost, potrivit bankingjobs, site dedicat recrutarii in domeniul bancar.
Raiffeisen Bank, Raiffeisen Bausparkasse (Austria) si Bausparkasse Schwäbisch Hall (Germania) au preluat toate actiunile HVB Banca pentru Locuinte (HVB BpL) de la Vereinsbank Victoria Bauspar (VVB), Bank Austria Creditanstalt si UniCredit Tiriac Bank. ... Vereinsbank Victoria Bauspar AG, Bank Austria Creditanstalt AG si UniCredit Tiriac Bank.
La UniCredit Tiriac Bank, familia ar putea lua o suma satisfacatoare doar în euro, nu si în lei, la un grad de îndatorare de 55%, iar la Banca Româneasca - suficient pentru o garsoniera, nicidecum pentru un apartament si tot în euro.
Cu un portofoliu de 9 marci si 10 ani de experienta in domeniul auto, Tiriac Auto Brasov este cel mai mare complex auto din Brasov.
Ion Tiriac il urmeaza pe pozitia a doua, cu o avere de 850-900 de milioane de euro.
Nu este exclus ca si agricultura sa aiba o influenta pozitiva, avand in vedere efectul de baza", a comentat Rozalia Pal, economistul-sef al UniCredit Tiriac Bank.
Economistul-sef al UniCredit Tiriac Bank, Rozalia Pal, crede ca momentul votului celor doua masuri a fost nepotrivit, intrucat misiunea FMI tocmai a sosit in Romania, iar Parlamentul ar fi trebuit sa astepte o consultare cu reprezentantii institutiei financiare internationale.
Potrivit informatiilor siteului amintit, Bobby Paunescu este si cel care a modificat clasamentul miliardarilor, inlocuindu-l pe Dinu Patriciu, de pe prima pozitie, cu Ion Tiriac. ... "Cand mi-a aratat Claudiu Serban (seful de la Capital n.n.) topul, inainte de tipar, Tiriac era pe primul loc".
In momentul de fata, doar BRD, OTP Ban, CEC Bank, ATE Bank si Unicredit Tiriac Bank puteti sa va faceti un credit de 13.000 euro pentru care rata lunara nu depaseste 300 de euro.
De ce Polonia atrage de doua ori mai multi bani decat noi Suntem ultimii la atragerea de fonduri europene structurale, Polonia fiind cu mult inaintea noastra, arata o analiza comparativa realizata de economistul sef al UniCredit Tiriac, Dan Bucsa .
Printre spectattori au fost Ion Tiriac, Nadia Comaneci si Bogdan Stelea, printre altii. ... Halep (24 ani), a sasea favorita a turneului patronat de Ion Tiriac, s-a impus dupa o ora si 20 de minute.
Este ca in cazul lui Tiriac: ... Iar peste patru ani vom auzi de alti bani bagati nu in diguri, ci in termopane, de aceleasi firme care repara scolile si drumurile din Romania si, probabil, de acelasi Tiriac prieten bun cu viitorii guvernanti.
Voiculescu i-a mentionat printre posibilii prezidentiabili pe guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, pe omul de afaceri Ion Tiriac, dar si pe presedintele Academiei Romane, Ionel Haiduc.
Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, e sigur ca Gigi Becali are mai multi bani decat Ion Tiriac si nu-l intereseaza ca, oficial, nu e pe primul loc in clasamentul bogatilor. ... Gigi este cel mai bogat om din Romania la ora actuala, cu mult peste Tiriac.
Finantatorul ros-albastrilor a vorbit despre plecarea lui Compagno, despre arbitrajul de la FCSB - Farul, despre rivalitatea cu Rapid si despre posibilitatea ca Ion Tiriac si Mircea Lucescu sa intre in fotbal.
Victor Ponta sustine ca evenimentul organizat de Ion Tiriac pe domeniul de la Balc s-a reflectat negativ asupra imaginii lui Adrian Nastase si a PSD, intr-un moment in care prioritara este reformarea partidului, si nu dezbaterea publica a participarii liderului PSD la o partida de vanatoare.
google-analytics.com