Cautare

182 de rezultate pentru "tiriac jr" (2.86 secunde)
Ceremonia de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European a avut loc, duminica seara, pe arena Liceului cu Program Sportiv "Ion Tiriac" din Brasov.
Simona Halep si Ion Tiriac au rememorat finala de la Wimbledon Simona Halep si Ion Tiriac au rememorat finala de la Wimbledon, in cadrul evenimentului organizat, miercuri, pe Arena Nationala, in care campioana de la All England Club si-a prezentat trofeul cucerit.
Ion Tiriac ar fi facut donatia Inspectoratul General de Aviatie (IGAv) a primit ca donatie din partea unei persoane private un avion turbojet, care urmeaza sa fie utilizat pentru interventii ale SMURD.
Grupul Medical Romgermed, alaturi de Tiriac Auto si Ford, a ajuns la sinistratii din Judetul Buzau, intr-o actiune umanitara. ... De aceea este primul pick-up care a obtinut o evaluare de 5 stele din partea Euro NCAP.", spune Bogdan Tanasescu, Brand Manager Tiriac Auto pentru marca Ford.
A cantat imnul si a povestit filmul evenimentelor Imagini din cadru finalei cu Serena Williams au fost proiectate pe un ecan aflat pe teren, iar Halep si Tiriac au comentat diverse faze din meci si dinaintea lui.
Ultimele aparitii la rampa ale omului de afaceri Ion Tiriac nu fac decat sa sporeasca sentimentul ca asistam la un spectacol pe cat de grotesc pe atat de tragic.
La HVB Tiriac Bank creditul imobiliar cere o vechime in munca de minimum un an, cu o intrerupere totala de maximum o luna, iar suma obligatiilor financiare (credite sau leasing), inclusiv rata si comisionul lunar mediu solicitat nu trebuie sa depaseasca 40% din venitul net lunar eligibil al familiei.
In 2009, CSA sustinea ca actiunile companiilor sunt in concordanta cu normele prudentiale La data de 14 mai 2009, Asociatia Societatilor de Service Auto Independente (ASSAI) a sesizat Garda Financiara, Consiliul Concurentei si Comisia de Supraveghere a Asigurarilor cu privire la neregulile savarsite de Allianz Tiriac Asigurari si Omniasig, care au impus service-urilor "contracte abuzive, anticoncurentiale si neconforme legilor in vigoare".
La Maison Consulting SRL, unde detine o cota de participare de 30%, valoarea la zi a actiunilor fiind de 1.700 USD, dar si la Banca Tiriac, unde detine 210 actiuni, in valoare de 4.700 RON.
In viziunea economistului-sef al UniCredit Tiriac Bank, Rozalia Pal, reducerea TVA la 5% pentru alimentele de baza va avea un impact negativ asupra bugetului de stat.
Executivul a prezentat lista chiriasilor RAAPPS Guvernul a prezentat lista chiriasilor RAAPPS, printre care figureaza Daniel Funeriu, Gabriel Cotabita, Ion Tiriac, Adrian Severin, Gelu Voican.
Ca si anul trecut, primii bogati ai tarii raman Iosif Constantin Dragan, Ion Tiriac si gemenii Ioan si Viorel Micula. ... Ion Tiriac a acumulat o avere de 700-750 de milioane de dolari din comert, activitati bancare, asigurari, sport, iar investitiile acestuia s-au dovedit cat se poate de inspirate.
La Volksbank, la fel ca si la Banca Tiriac, avansul minim este de 25%, cand creditul nu are un garant, alta persoana, desi se poate alege si varianta fara avans, fiind insa nevoie de un garant.
Una dintre putinele exceptii de la regula este chiar Allianz - Tiriac, cea mai mare companie de asigurari de pe piata, care are insa cele mai mari preturi la incheierea RCA.
La randul sau, Marius Onofrei, director de comunicare in cadrul Allianz-Tiriac, ne-a spus ca Allianz nu incheie decat asigurari de raspundere civila a proprietarului. ... Onofrei a mai precizat ca Allianz-Tiriac nu vinde anual mai mult de cateva zeci de asigurari de acest fel.
Potrivit www.finzoom.ro, lista ofertei de credite si leasing pentru autoturisme include societati financiare precum Alpha Bank, Firenze Bank, Banca Comerciala Carpatica, Procredit Bank, Banca Transilvania, BCR, BRD, CEC, BT Leasing, Finansbank, HVB Leasing, HBV Tiriac Bank, Piraeus Bank, Porsche Leasing, Porsche Bank, Raiffeisen Bank, RBO Romexterra Bank, Romexterra Leasing, Tiriac Leasing, UniCredit, Volksbank.
Printre acestea se remarca companiile de asigurari AVIVA, AIG Life si Allianz Tiriac Asigurari.
La aceasta se adauga si bancile care au suferit anumite schimbari, cum e cazul Credit Europe Bank (fosta Finansbank avea asa-numitul Credit de vacanta) si UniCredit Tiriac Bank (anul trecut, Banca Tiriac avea Creditul Vacanta).
La aceasta se adauga si bancile care au suferit anumite schimbari, cum e cazul Credit Europe Bank (fosta Finansbank avea asa-numitul Credit de vacanta) si UniCredit Tiriac Bank (anul trecut, Banca Tiriac avea Creditul Vacanta).
Opt banci acorda astfel de creditePrintre bancile care acorda astfel de credite fac parte, potrivit www.finzoom.ro, Alpha Bank, UniCredit-Tiriac, Banca Româneasca, Bancpost, BCR si ING Bank.
google-analytics.com