Cautare

167 de rezultate pentru "the grand offices" (2.55 secunde)
Dupa mai multi ani in care Bucurestiul a acuzat lipsa unei oferte hoteliere corespunzatoare cu cererea in crestere, in 2008 au fost deschise hotelurile Ramada Plaza, Radisson SAS si a fost finalizata extinderea RIN Grand Hotel, ceea ce a adus in piata o oferta in exces, apreciaza analistii firmei de consultanta.
În plus, a fost creat si site-ul www.re-mediu.ro, care gazduieste o retea de mediu si un forum, acesta dorindu-se un spatiu virtual, menit sa asigure cadrul necesar pentru identificarea solutiilor la principalele probleme ale ambientului natural din regiunea de frontiera.  "Trebuie implementat un management de mediu performant" La unele actiuni organizate în cadrul proiectului, numarul participantilor a depasit cifra stipulata în contractul de grand.
Spitalul Eforie Grand a primit de la Ministerul Sanatatii 60 de miliarde lei vechi pentru lucrarile de renovare a Bailor Reci care au fost inundate in urma cu cativa ani din cauza debitului lacului Techirghiol devenind groapa de gunoi a statiunii.
Organizarea anuala a cursei de Formula 1 pe apa, Class One Romanian Grand Prix, care face parte din prestigioasa competitie mondiala Class One World Powerboat Championship, aduce pe malurile lacului Siutghiol unii dintre cei mai bogati oameni ai planetei, ceea ce a determinat lansarea unor ambitioase proiecte investitionale intr-un nou pol al luxului in Romania.
Agentia Babel Communications a anuntat astazi, la Galleron Grand Cafe din Capitala, semnarea parteneriatului strategic cu una dintre cele mai cunoscute retele de publicitate din Europa, Springer&Jacoby.
De asemenea, Alina Barbu detine si parcarea din fata hotelului Rex, acolo unde vor fi amplasate toate ambarcatiunile participante la evenimentul Class One Romanian Grand Prix.
Consortiul franco-elen este format din firmele Vinci Concessions SAS, Aktor Concessions S.A., Vinci Construction Grand Projets SAS si Aktor SA.
Iar ca lucrurile sa fie mai clare, sunt disponibile doua caroserii diferite, cu aranjamente interioare diferite, C-Max jucand cartea sportivitatii, iar Grand C-Max pe cea a utilitatii, avand sapte locuri.
Dupa cum se poate observa si in fotografie, B-Max preia fidel designul lui Ford Grand C-Max si pare o copie de dimensiuni mai mici a acestuia.
Acesta este cel mai mic motor pe benzina construit de Ford si va fi disponibil la noul Ford B-MAX, Ford C-MAX si Ford Grand C-MAX, precum si la mai multe alte autoturisme Ford pe viitor.
Grand Arena, Militari Shopping Center, Sun Plaza, Afi Palace Cotroceni, Iris Shopping Center, Liberty Center si Kaufland Mihai Bravu si Carrefour Orhideea in timp ce in Pitesti, Arad, Bacau, Brasov, Cluj, Craiova Targu Mures si Ploiesti, detine cate 2 magazine, iar in Iasi numarul acestora a ajuns deja la 3.
Noul serviciu pentru costume barbatesti Made to Measure este disponibil exclusiv in magazinul Braiconf din cadrul galeriei de lux Grand Avenue, de la parterul Hotelului Marriott, iar incepand cu data de 1 martie va fi disponibil si in magazinul de pe Calea Victoriei nr.
CCCC a fost implicat in diferite proiecte, printre care si cel mai lung pod din lume, Danyang-Kunshan Grand Bridge, cu o lungime de 164,8 kilometri, situat in delta fluviului Yangtze si care face legatura intre orasele Beijing si Shanghai.
Vor mai fi concursuri in sala, grand-prixuri care nu sunt de obiectiv pentru noi, ci doar parte din planul de pregatire care ar trebui sa aiba finalitate participarea cu succes la Campionatul Mondial in sala din Turcia, programat in luna martie".
In acest weekend va avea loc etapa a doua a Grand Prix-ului din Bucuresti, iar peste doua saptamani se vor desfasura primele finale ale sezonului intern indoor.
Ioana Doaga, atleta legitimata la CS Universitatea Craiova, confirma parcursul bun de la cele doua grand-prix-uri de sala de la Bucuresti.
· Cannes Film Festival · Monte Carlo Grand-Prix · Gala Premiilor Oscar · Fashion Week: Paris, New York, Milano, Madrid, Londra Organizeaza, cu ocazia finalei UEFA Europe League, un eveniment special dedicat tuturor suporterilor, denumit Fashion TV Football Party.
Jucatoarea de tenis Alexandra Cadantu, locul 78 WTA, a ratat, astazi, calificarea in turul doi la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, fiind invinsa de rusoaica Maria Sarapova, a doua favorita a competitiei, cu scorul de 6-0, 6-0, informeaza Mediafax.
Doi dintre cei mai talentati jucatori de tenis de masa de la CSS Craiova, Cristian Barbulescu (profesor Liviu Nicoli) si Bogdan Cristian (profesor Olimpiu Oproiu), au obtinut rezultate notabile la concursul international Praga Grand Prix, competitie care a adunat la start 240 de sportivi din sapte tari:
Aceasta a fost pentru Nadal a 16-a finala la un turneu de Grand Slam, dintre care a castigat 11.
google-analytics.com