Cautare

167 de rezultate pentru "the grand offices" (5.88 secunde)
S-a facut o paralela intre Grand Projets din Parisul lui Mitterand si imensele edificii ale lui Ceausescu. Dar putem vorbi, de fapt, despre un demers postmodern?
Capul Nefericirii - Cap Malheureux- unde au acostat prima data britanicii in 1815, nu-si mai merita astazi numele, pentru ca de-a lungul coastei cu plaje albe Grand Baie sunt cele mai multe dintre hotelurile de lux de pe insula.
Tratatul semnat in 4 iunie 1920 la Grand Palace de Trianon de la Versailles, (Franta), dupa primul razboi mondial, consfintea unirea Transilvaniei si Banatului cu Romania.
Partidul este pe cale sa ajunga pe mana junilor turciti de la Rin Grand Hotel. - Fostul presedinte Ion Iliescu este marginalizat, ignorat si chiar persiflat, fostul presedinte Adrian Nastase a fost abandonat, iar fostul presedinte Mircea Geoana este ostracizat.
Proiectele speciale RADIRO, Grand Prix Nova si Gaudeamus au strans si in acest an in jurul lor mii de oameni, consolidand pozitia Radioului Public in tara si la nivel international.
Analistii apreciaza ca una din explicatii este tocmai succesul fenomenal inregistrat in luna octombrie 2004 de hit-ul „Grand Theft Auto:
Acest prototip s-a impus recent la Darpa Grand Challenge, un fel de raliu care se desfasoara pe o distanta de 215 km, printre gropile, canalele sau bolovanii din desertul californian Mojave, situat in apropiere de Las Vegas.
Printre aceste active figureaza Complexul balneo-sportiv Baneasa, aflat sub ipoteca, Hotelul Bucovina din Vatra Dornei, care era pus sub sechestru, Complexul Snagov, Hotelul Astoria din Bucuresti si Caminul Grand, dar si alte obiective turistice.
Este vorba de concept-car originale si solutii inedite care imbogatesc oferta prezenta pe pietele europene, incepand cu micutul C1 si mergand pana la prestigiosul Grand Tourer C6.
Pe saua acestei motociclete, create in 1970, s-au format piloti de calibru, precum Kenny Roberts si Nicky Hayden, ca sa nu mai vorbim de Scott Parker, castigator de noua ori al campionatului Grand National.
Fiat, Renault, Peugeot, Opel, si Ford ofera siguranta pe sosea Astfel, masini de dimensiuni mai mari precum Audi Q7, Land Rover Freelander sau Jeep Grand Cherokee au fost depasite, in ceea ce priveste siguranta pe care o ofera pasagerilor, de masini de dimensiuni mai mici precum cele ale firmelor Fiat, Renault, Peugeot, Opel, Ford, Volskwagen sau subsidiarii acesteia.
Caietul de sarcini pentru licitatia de ieri fusese cumparat de o persoana fizica si de firmele THR Marea Neagra, Glina si Grand Plaza, insa la sedinta s-a prezentat numai ultima societate.
Hotelul Rex din Mamaia se va afilia la una dintre cele mai luxoase organizatii hoteliere din lume, The Leading Hotels of the World, fiind prima unitate hoteliera din Romania care intra in acest sistem, potrivit proprietarei Carmen Adamescu.
In incinta Grand Plaza Hotel din Bucuresti, Mivan Development a anuntat, miercuri, cea mai mare investitie din Romania intr-un lant de malluri, cu o suma de peste 700 de milioane de euro.
Beneficiarii proiectelor pot solicita 20% din suma grand sau pana la 10% din finantarea eligibila, suma cu care se pot duce la banca sa-si negocieze conditiile de cofinantare.
Pentru unele proiecte avem discutii serioase, dar nu putem dezvalui numele companiilor partenere pentru ca nu am semnat contractele", a declarat luni directorul general al JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Kurt Strohmayer.De asemenea, lantul hotelier Starwood intentioneaza sa devina un jucator important pe piata romaneasca.
Reprezentantul companiei Intercontinental, Peter Vermeer, a precizat ca orasele din Romania vor avea in curand branduri apartinand Intercontinental precum Holiday Inn., de patru stele, sau Grand Plaza, de cinci stele.
unul in Slovenia - 'Vino Ljubljana 2008', si altul in Canada - 'Le plus grand concours international de vins en Amerique du Nord 2008'.
Pâna la sfârsitul lui 2008, densitatea suprafetelor închiriabile la mia de locuitori va continua sa creasca usor prin lansarea mall-urilor Liberty Centre, în sectorul 5, si Grand Arena, în sectorul 4, iar începutul lui 2009 va aduce o crestere considerabila printr-un numar important de centre comerciale de acest tip“, a precizat Radu.
Astfel, de la 1 noiembrie, SC Atlas SA, societate al carei principal partener de afaceri este ArcelorMittal Galati, a disponibilizat 29 de persoane, SC Grand Smithy Works International SRL a notificat AJOFM cu privire la concedierea colectiva a 200 de angajati, iar SC Pentatic SRL urmeaza sa concedieze, din decembrie, 78 de salariati", a precizat Carmen Tofan.
google-analytics.com