Cautare

176 de rezultate pentru "terasa" (3.18 secunde)
Alaturi de Maria Basescu, seful statului a ajuns pe terasa localului la miezul noptii.
Pe terasa "Ciresica" din statiunea Olimp, presedintele Romaniei s-a distrat de minune in prezenta consoartei sale, de data aceasta destul de departe de privirile indiscrete ale presei, reporterii si cameramanii facand adevarate figuri echilibristice pentru a putea surprinde, cu camera video sau foto, crampeie din scurta distractie a primului om in stat.
Dupa ce miercuri reprezentantii Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si cei ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului au sanctionat terasa "Bucataria sultanului" din statiunea Costinesti pentru ca vindea mancare expirata, in cursul zilei de ieri s-au autosesizat si reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta.
Pe vremea lui Ceausescu, terasa avea responsabil pe Nelu, un ospatar amabil care, putin timp dupa ora unspe ziua, cadea peste frapiere de atata ospitalitate. ... Terasa a devenit o locanta cu staif, serviciul este OK.
N-a fost sa fie chiar pe sufletul marelui fotbalist, deoarece, chiar in spatele hotelului IAKI, adica acolo unde turistii care se cazeaza la el pot avea o priveliste minunata - nisip, mare, fete la plaja - un bucurestean pe nume Marian Alexe a pus sapa si lopata la munca si a inceput sa-si croiasca un chiosc cu o terasa.
Dupa ce saptamana trecuta, inspectorii de la ITM au gasit unele nereguli la terasa "Cuptorul cu placinte" din Satul de Vacanta, acestia au descins din nou la respectiva locatie, pentru a verifica modul cum au fost indeplinite masurile dispuse.
Zona descoperita va functiona o terasa pe toata durata anului. Dezvoltata pe o suprafata de peste 7.000 mp, pe terasa din Promenada vor fi:
Pentru a ne contura universul care ne reprezinta, putem porni de la o imagine care ne fascineaza si pe care dorim sa o vedem in casa, pe terasa sau in piscina. ... in casa, pe terasa, la piscina sau in locatia propriei afaceri.
Intre 23 - 26 august 2012, va avea loc cea de-a XI-a editie a CUPEI TAUBENREUTHER, pe Terasa Capus, judetul Cluj, organizata de catre Clubul Transsylvania Off Road.
Compania RCS&RDS asigura acoperire WiFi si in mall-urile Afi Palace Cotroceni, terasa centrului comercial Baneasa Shopping City si restaurantele Ancuta si Dynasty din Bucuresti Mall (Mall Vitan), restaurantele Hanul cu Tei, Hanul lui Manuc, La Jaratic, La Mitocanu, Malagamba, N.Tonita nr.3, Niste Domni si Fiii, Promenada, Casa Mara, Robinhood, Excalibur, The Floor si pe str.
Joi, 27 Noiembrie 2014, pe terasa "Morgan La Dud", va avea loc lansarea primului album al trupei clujene Jazzybirds intitulat Birth.
Recent, pe terasa "Morgan La Dud", a avut loc lansarea primului album al trupei clujene Jazzybirds intitulat Birth. ... De nepretuit!" Evenimentul de lansare a albumului "Birth" de la terasa Morgan la Dud a fost prezentat de Florin Ursulescu, realizator de emisiuni de radio.
"Descopera cum sa calatoresti cu stil" este sugestia Danei Savuica, iar conferinta va avea loc in data de 24 iunie 2015, incepand cu ora 19:30, in Baneasa Shopping City, pe terasa Grand Combo.
Participantele s-au lasat rasfatate intr-o calatorie de 5* in lumea modei, a frumusetii si a gusturilor fine, pe terasa-gradina a hotelului boutique Marshal Garden 5*, in timp ce primavara si vara s-au regasit in colectia de haine si pantofi LPB, in bijuteriile dedicate femeii romantice Meli Melo, in gama de produse Gerovital Plant, a carui ingredient de baza este uleiul organic din Floare de Mac, in gustul indraznet al berii Redd's precum si in delicioasele clatite gatite special de Dana Savuica si Chef Sandu Carpen in tigaia Tefal Panda.
Ne-a placut foarte mult apartamentul mai ales ca avea o terasa mare! ... rnPranzul il luam sus pe terasa caci era umbra, dar la cina, ne facea placere sa ramanem la o masa direct pe nisip.
Un nou corp de cladire cu trei etaje si terasa va fi construit in spatele hotelului. ... De asemenea, in lateralele hotelului vor fi construite doua corpuri mici, regim de inaltime p+1, cu functiuni de terasa, comert si servicii.
Sala din interior e destul de mica, insa au inchis complet terasa din fata, de pe trotuar, asa ca toata lumea sta acolo, fiindca e luminoasa si cu vedere la strada. ... Insa in spate exista o curte imensa, care ar putea sa fie amenajata ca terasa.
In Gastro Area vor fi amenajate 2 terase pe uscat plus o terasa extinsa pe ponto Terasele vor avea amenajari diferite pentru a satisface mai multe tipuri de clienti. ... Terasa de pe ponton va tine de cea care a abordat o amenajare minimalista.
Sanzieni, sector 2, unde, prin taierea unui grilaj si a unui lacat, au urcat pe terasa blocului, unde au lasat o franghie si o ranga in vederea folosirii ulterioare la sustragerea de bunuri din locuinta vizata.
"Misterul" prezentei liberalilor la Terasa Colonadelor vineri seara, dupa intalnirea de la hotelul Ibis, a fost dezlegat: a fost ziua de nastere a consilierului judetean Victor Manea.
google-analytics.com