Cautare

61305 de rezultate pentru "terasa cu garda din costinesti" (5.68 secunde)
Regele Mihai a sosit ieri-dimineata la parlament, insotit de membri ai familiei regale, fiind intampinat de presedintele Senatului, Mircea Geoana, si de Garda de Onoare. Regele a fost primit la intrarea de la Senat cu Garda de Onoare.
Intr-o regiune acoperind judetele Covasna si Harghita, unde o parte dintre secui intentioneaza sa faca un decupaj din teritoriul Romaniei si sa creeze un nou teritoriu autonom in inima Europei, dupa modelul Tirolului de Sud.
Desi nu le impartasesc opiniile, ii respect pe prietenii mei de Fb care sunt monarhisti vechi si care isi afirma raspicat optiunea pro-monarhica cu diverse prilejuri. Nu ii combat, desi, uneori, le-as mai baga cate o stramba cu referire la unele adevaruri istorice.
Desi nu le impartasesc opiniile, ii respect pe prietenii mei de Fb care sunt monarhisti vechi si care isi afirma raspicat optiunea pro-monarhica cu diverse prilejuri. Nu ii combat, desi, uneori, le-as mai baga cate o stramba cu referire la unele adevaruri istorice.
in perioada 1999-2000, sotii Mircea si Liliana Maior din Tasnad au beneficiat de patru restituiri ilegale de TVA, in valoare totala de 412 milioane lei, aprobate de catre DGFP Satu Mare. Sumele proveneau din TVA-ul aferent vinzarii propriei case intre doua SRL-uri.
Primaria va cheltui in secret aproximativ 300 de miliarde de lei din bani publici pentru mult trambitata modernizare a centrului Craiovei, fara sa aiba avizele de mediu necesare.
Primaria Ramnicu Valcea a fost sanctionata in urma cu doua zile cu o amenda de 100.000 de lei de catre Garda de Mediu pentru ca nu a reusit sa inchida platforma de deseuri menajere de la Raureni in termenul stipulat de acordul cu privire la oprirea activitatii in acest obiectiv.
Sunt doua institutii care au sefi democrat-liberali, dar care, urmare a votului din Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta, vor fi schimbati din functii. ... Acesta se vede practic “trantit” din post dupa ce un lucru similar l-a mai trait, cu ocazia schimbarii guvernului.
Garda Revolutionara iraniana, o unitate militara de elita, a amenintat intr-o declaratie publicata pe website-ul sau ca va interveni, inabusind eventualele noi proteste, declansate de rezultatele alegerilor prezidentiale din data de 12 Iunie.
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, doreste ca Finantele Publice si Garda Financiara sa inceteze controalele in perioada campaniei electorale. Liderii liberalilor gorjeni sunt nemultumiti de faptul ca institutiile care au atributii de control au intetit in ultima perioada verificarile la firmele din judet.
Se subintelege insa din mesajul sau catre Mazare si se subintelege din faptul ca, desi il manca limba sa spuna mai multe vorbe de dulce la adresa celui pe care il considera respinsabil cu debarcarea sa, nu a facut-o. ... el face parte din garda veche.
Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala. ... - incepand cu ora 08.00 va avea loc ceremonialul depunerilor de coroane la Monumentul "Eroilor militari romani cazuti la datorie" din Parcul Copilului.
Zvonuri cu "miros" de "garda veche" a PSD Constanta au inceput sa circule din ce in ce mai insistent prin targ, insa, din punctul de vedere al presedintelui organizatiei, Radu Mazare, acestea sunt nimic altceva decat...
Garda Financiara Constanta a aplicat intr-o singura saptamana nu mai putin de 545 de sanctiuni, pentru firmele care nu aveau sau nu utilizau casele electronice de marcat, nu aveau documente de proveninta a marfurilor sau nu inregistrau veniturile in contabilitate.
Astfel, dupa cum ne-a declarat si comisarul sef al Garzii Financiare Constanta, Cristian Radu, nu este chiar de usor asa sa faci parte din Garda.
"Din cauza numarului mic de medici la mia de locuitori, in jumatate din tara numarul de doctori este dezastruos de mic", a mai spus Cinteza, precizand ca cea mai mare concentratie de doctori este in centrele universitare mari.
Kronospan Romania reprezinta cel mai mare producator de placi PAL din Sud-Estul Europei si o filiala a multi-nationalei Kronospan. ... In urma cu cativa ani Kronospan Romania a deschis in Portul Constanta Sud Agigea un terminal la care se incarca si se descarca pe si de pe nave produse lemnoase.
Majoritatea pacientilor dezvolta o reactie locala la intepatura, caracterizata prin aparitia edemului, durerii, tumefactiei si inrosirii zonei, iar cu tratament antiinflamator, analgetic si cu o toaleta riguroasa a ranii, simptomele se remit sau se atenueaza in aproximativ 24 de ore.nReactiile alergice sistemice la intepaturile albinelor apar cu o frecventa de 4 la 1000 de cazuri.
Vechea garda si noua garda din PSD au petrecut impreuna la hotelul Colosseum pana spre dimineata.
Se pregateste sa se desparta de vechea garda. ... "Sa vii cu lista in PD-L mi se pare o bolsevizare a partidului. ... Ar fi refuzat luni de-a randul sa participe la emisiunile mele (o fac din decembrie).
google-analytics.com