Cautare

61305 de rezultate pentru "terasa cu garda din costinesti" (6.30 secunde)
Garda Financiara Dolj are nevoie de inca zece comisari pentru ca activitatea sa acopere tematicile de control, a afirmat ieri comisarul-sef al institutiei, Dragos Ursulescu.
Tot cu ocazia acestui control, in depozitul frigorific al pizzeriei de pe I. ... Garda l-a amendat pe patronul de la Sabroso, Gheorghe Misu, cu 30.
Guvernul a hotarat ieri ca Garda Financiara si Autoritatea Nationala Vamala (ANV) sa fie transferate din subordinea Autoritatii Nationale de Control, in subordinea Ministerului Finantelor Publice (MFP). ... Potrivit acestor angajamente, atat Garda Financiara, cat si ANV trebuiau sa treaca in subordinea MFP inca de la 1 ianuarie 2005.
Garda Financiara se va ocupa numai de controlul operativ, in timp ce Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) se va ocupa de controlul fiscal, se arata intr-un proiect de act normativ, care ar putea ajunge in Guvern pana la sfarsitul acestui an.
Doua firme au fost inchise si amendate cu 60.000 lei, iar in cazul altor doua s-a constatat un prejudiciu produs bugetului de stat in valoare de peste 1,3 milioane lei, in urma unor controale ale Garzii Financiare Constanta.
Garda Financiara a desfasurat, in perioada 18-24 mai a. ... Din totalul sumelor atrase au fost incasate 2,08 milioane lei.
Acest lucru se va intimpla in cazul in care Executivul va adopta un act normativ care va prevede preluarea de catre Garda Financiara a competentelor Politiei Economice.
DIN DRAGOSTE: ... Naratorul isi rememoreaza episodul Maitreyi, referindu-se la jurnalul tinut in vremea aceea si intercaland in relatare extrase copioase din acel jurnal. Stilul jurnalului este cel din Santier :
Cu toate ca cei mai multi dintre ei nu se asteptau sa gaseasca plaje la fel de bine intretinute ca in tarile vecine, situatia litoralului romanesc i-a ingrozit pe cei cativa turisti care au indraznit sa vina la plaja.
Cum arata Promenada, "mall-ul corporatistilor" din Bucuresti. Imagini din interior, cu o saptamana inainte de marea deschidere Peste o saptamana se deschide cel mai nou mall din Bucuresti, Promenada, situat pe Calea Floreasca Nr.
N-a fost sa fie chiar pe sufletul marelui fotbalist, deoarece, chiar in spatele hotelului IAKI, adica acolo unde turistii care se cazeaza la el pot avea o priveliste minunata - nisip, mare, fete la plaja - un bucurestean pe nume Marian Alexe a pus sapa si lopata la munca si a inceput sa-si croiasca un chiosc cu o terasa.
Sala din interior e destul de mica, insa au inchis complet terasa din fata, de pe trotuar, asa ca toata lumea sta acolo, fiindca e luminoasa si cu vedere la strada.
In cursul noptii de marti spre miercuri, presedintele Romaniei, Traian Basescu, s-a aflat pe litoral, unde a petrecut doua ore impreuna cu consoarta sa la hotelul Majestic din statiunea Olimp.
Nici acum nu ne-am dumirit, desi, iata, se face saptamana de la batalia din spatele carciumii Ciresica. ... Pe vremea lui Ceausescu, terasa avea responsabil pe Nelu, un ospatar amabil care, putin timp dupa ora unspe ziua, cadea peste frapiere de atata ospitalitate.
Intre 23 - 26 august 2012, va avea loc cea de-a XI-a editie a CUPEI TAUBENREUTHER, pe Terasa Capus, judetul Cluj, organizata de catre Clubul Transsylvania Off Road. Aceasta reprezinta a IV-a etapa din Campionatul National de Off-Road al Romaniei.
Recent, s-a desfasurat prima editie pe anul 2016 a caravanei Traieste Inteligent sustinuta de Dana Savuica si organizata impreuna cu Replica Vedetelor Events, avand drept centru al actiunii Hotelul Marshal Garden, din Calea Dorobantilor 50B.
La data de 19.03.2011, orele 06:22, Sectia 7 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca intr-un apartament situat intr-un bloc din str.
In urma cu doar cateva zile, fostul presedinte al Consiliului Judetean si al PSD Gorj a venit cu o echipa de muncitori care a ridicat un gard din plasa de sarma pe terenul pe care se afla amplasat popasul turistic "Jalesul" din comuna Arcani, pe motiv ca acesta ii apartine.
Joi, 27 Noiembrie 2014, pe terasa "Morgan La Dud", va avea loc lansarea primului album al trupei clujene Jazzybirds intitulat Birth. In seara acleieasi zile, Jazzybirds va sustine la Muzeul Taranului Roman primul concert din turneul de promovare a albumului.
Recent, pe terasa "Morgan La Dud", a avut loc lansarea primului album al trupei clujene Jazzybirds intitulat Birth. In seara aceleiasi zile, Jazzybirds a sustinut la Muzeul Taranului Roman primul concert din turneul de promovare a albumului.
google-analytics.com