Cautare

61305 de rezultate pentru "terasa cu garda din costinesti" (4.29 secunde)
Sexy prezentatoarea de la Antena Stars a ales sa distreze alaturi de sotul ei in Costinesti, in detrimentul cluburilor de lux din Mamaia.
Zamfir Iorgus (Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Viorel Mugur Mitrana (23 August) si Florin Mitroi (Valu lui Traian) sunt primarii care au acceptat nu doar sa aiba discutii cu reprezentantii PD, dar asteapta sa fie acceptati in partidul lui Boc cat de curand.
Dupa femeile democrate care si-au dat intalnire la Costinesti, pentru ca apoi sa chefuiasca alaturi de presedintele Traian Basescu la Neptun, vine si randul liberalilor sa se intruneasca.
Litoralul romanesc a fost luat cu asalt, in acest sfarsit de saptamana, de numerosi turisti dornici sa se relaxeze la malul marii.
Panica la malul marii, in statiunea Costinesti: o explozie a avut loc in zona unui dig, zeci de pietre fiind aruncate pe mal.
Au fost trase 21 de salve de tun si a fost intonat imnul national, in onoarea Regelui Mihai, la Catedrala din Curtea de Arges.
FARCAS) Pe latura sudica a Muntilor Fagaras, cei mai inalti din Carpatii Romanesti, pe raul Arges, se afla barajul VIDRARU, de 166 metri inaltime. Pe coronamentul acestuia trece un drum, parte din TRANSFAGARASAN Barajul colecteaza apa intr-un lac cu suprafata de aproximativ 9 kilometri patrati.
Dupa ce a facut o plimbare prin cartierul Kilometrul 4-5, Principele Radu a poposit la cafeneaua OnPlonge, din Portul Tomis. Aici, Alteta Sa a stat de vorba cu mai multi constanteni si a incercat sa cunoasca procuparile si problemele acestora.
Medicul de la Colentina, care a lansat intr-o duminica volumul Cartea dragostei, spune ca a impacat neurologia cu literatura, fiindca medicina l-a invatat sa fie riguros. ... Popescu (43 de ani) are doua joburi cu norma intreaga si exceleaza in ambele:
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a dat publicitatii punctajul obtinut de candidatii la functiile de conducere din Finantele judetene si din Garda Financiara.
Ministrul finantelor le-a transmis oamenilor din subordine directii clare de urmat: Garda Financiara si Directia Generala a Vamilor sa scoata evazionistii la iveala, iar cei de la Finante trebuie sa aiba grija cum cheltuiesc autoritatile locale banul public.
El le-a cerut directiilor judetene sa comunice la minister toate problemele cu care se confrunta in aplicarea legilor fiscale. Finantele doljene si Garda Financiara sunt "incurcate" de traficul cu cereale, pentru care nu se platesc impozite si taxe.
Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, vrea mai multa implicare din partea Garzii Finaciare in lupta anticorutie. seful finantelor i-a indemnat pe comisarii Garzii sa nu ii ocoleasca pe marii evazionisti si le-a pus in vedere sa rupa acordurile cu cei care incalca legea.
la targul din weekend fara a avea case de marcat.
Garda de Mediu Constanta a formulat un punct de vedere referitor la situatia societatii care se ocupa de salubrizarea orasului Mangalia. ... Astfel, desi isi poate indeplini activitatea in mod normal, conducerea societatii este nevoita sa respecte masurile impuse", a declarat comisarul sef din cadrul Garzii de Mediu, Vasile Petro.
Victor Ponta a numit o noua conducere la Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor, Agentia Nationala a Functionarilor Publici si Garda Nationala de Mediu, in locul fostilor presedinti, eliberati din functie.
De la 1 ianuarie, productia de tuica din propria gospodarie trebuie declarata la fisc si accizata. ... Ei se pot trezi in orice moment cu Garda Financiara la usa. ... Ei se pot trezi in orice moment cu Garda Financiara la usa daca exista suspiciuni ca nu respecta legea.
Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a acuzat, marti, MEF ti ANAF ca au emis, luni, un ordin prin care mai multe zeci de conducatori de Directii Financiare, de la Vama ti Garda Financiara, au fost mutati in alte judete, din motive politice, in contextul campaniei electorale.
Democrat-liberalii au facut publica lista propunerilor la sefia institutiilor deconcentrate doljene, cu doua zile inaintea primelor concursuri pe functiile de directori coordonatori.
google-analytics.com