Cautare

61305 de rezultate pentru "terasa cu garda din costinesti" (4.66 secunde)
Fiecare statiune turistica are minunatiile sale, cu care ademeneste turistii in cautare de senzatii tari.
Patronul terasei "Mitu" din Eforie Nord a primit, ieri, din partea Ispectoratului Teritorial de Munca Constanta un "cadou" de toata frumusetea, adica o amenda in valoare de 9.
directorul adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca, Daniela Neagu (foto), este in relatii mai mult decat proaste cu superiorul Florian Constantin (foto). Cei doi nu numai ca sunt la cutite, insa, afirma Daniela Neagu , pedelistul Florian Constantin incearca sa ii influenteze pe inspectorii cu care ea lucreaza.
De astazi si pana pe 15 iulie, terasa Promenada va fi rezervata microbistilor care vor putea trai emotia stadionului urmarind, in aer liber, la inaltime, Campionatul Mondial de Fotbal FIFA Rusia 2018.
Era doar un loc salbatic, cu o plaja imensa pe malul Borcei, brat al Dunarii de Jos. ... Azi aici se afla un hotel modern, cu restaurant, bar, terasa, plaja, sezlonguri, gratar. ... Impreuna cu regretatul dir.
Miercuri 12 noiembrie 2014, orele 13:00, pe terasa "Morgan La Dud" are loc lansarea albumului Tempo de amor - Gabriela Costa / Alex Man. ... Concertul de lansare a albumului este programat joi 13 Noiembrie, orele 19:30, pe terasa "Morgan La Dud".
Institutia are contractata cu beneficiarii serviciilor de irigatii o suprafata de circa 300.000 de hectare, fata de 198.000 de hectare in 2006, iar Ministerul Agriculturii pregateste o revizie la alte 400.000 de hectare pentru reabilitarea sistemelor de irigatii.
Intamplarea din camera de garda care l-a convins pe prof. ... Intamplarea din camera de garda care l-a convins pe prof.
Ca o palida razbunare pentru noi, comisarii au avut serios de munca, aplicand florariilor, in cele doua zile de sarbatoare, amenzi de peste 50.000 RON, recordmena fiind "Orhideea" din Mangalia, care a fost amendata cu 8.000 RON pentru ca nu elibera bonuri fiscale catre clienti.
Firmele si persoanele implicate in aceasta inselatorie - SC Loenermark SRL din Poarta Alba, SC Scu Pin Clean SRL si Transport Comercial Prest SRL, ambele din Constanta, controlate de Costel Buzatu, Emil Pricop, respectiv Daniel Gruea - au fost depistate si anul trecut de Garda Financiara, dupa ce au furat de la stat tot 50 miliarde lei vechi.
Cele mai importante institutii descentra-lizate din Oltenia au de ieri directori noi.
Doua firme fantoma din Constanta au prejudiciat bugetul de stat cu peste 9. ... Comisarii Garzii Financiare au constatat ca societatea a comercializat deseuri metalice catre o alta firma din Constanta in valoare totala de 9.
Dincolo de suspiciunile (din ce in ce mai intemeiate) care planeaza asupra trecutului securist al presedintelui conservator, ilegalitatile flagrante care se petrec chiar in acest moment in ograda lui Voiculescu scandalizeaza prin lipsa absoluta de reactie a celor care ar trebui sa ia atitudine.
Garda de Mediu amendeaza nerespectarea normelor de gestiune a deseurilor menajere. ... Vecinii de curte cu firma HODOSANA se plangeau ca stivele de gunoi pe care firma le-a depozitat atrag sobolani. ... Din cauza asta este o adevarata invazie de sobolani.
Garda Financiara constanteana a devenit, fara voia ei si cu "sprijinul" neconditionat al evazionistilor de sezon, unul dintre cei mai mari contribuabili la bugetul de stat din judet.
Prejudiciul total calculat de Garda, prin neachitarea impozitelor aferente, se ridica in cazul ultimelor cinci firme fantoma descoperite la 4.427.744, 89 RON (peste 1,3 milioane euro).
FARCAS) In ziua de 20 septembrie 1973, intre orele 16:35 si 16:45 GMT, misiunea cosmica americana Skylab 3 s-a intalnit cu un misterios satelit rosu, care a fost si fotografiat.
Pentru ca o anumita specialitate medicala nu are linie de garda de sine statatoare un galatean cu falca rupta in trei locuri a fost intii trimis pur si simplu acasa, a revenit si a fost plimbat prin sectii ca pina la urma, la insistentele unor oameni in alb care nu au uitat de omenie, sa fie cazat temporar intr-o sectie a spitalului, alta decit cea in care ar fi trebuit sa fie internat.
Potrivit prim-vicepresedintelui PPCD Aurel Pruna, "toate tranzactiile efectuate de firmele presedintelui organizatiei judetene, Liviu Scarlat, sunt perfect legale, ca sa nu mai vorbim de faptul ca in tranzactiile verificate de Garda Financiara Constanta apare si o firma unde Liviu Scarlat nu este actionar.
Daca aparea acum doua zile, puteam sa confiscam si TIR-ul pe care l-am gasit incarcat cu cereale fara documente", ne-a declarat Cristian Radu.
google-analytics.com