Cautare

61263 de rezultate pentru "terasa cu garda din costinesti" (7.38 secunde)
Tinand cont de faptul ca statiunea Costinesti s-a extins foarte mult, prioritatile edilului Traian Cristea sunt investitiile in infrastructura zonelor "noi" ale comunei. Astfel, numai anul trecut a fost canalizat 70% din bugetul pe anul 2007 in investitiile de modernizare a strazilor din zona noua a comunei.
S-a ajuns in situatia incredibila ca cei de la Politia de Frontiera sa ceara suplimentarea efectivelor pentru a face fata miilor de turisti romani care parasesc tara cu destinatia Nisipurile de Aur sau Albena.
gazele ajung si in localitatile Costinesti si 23 August. Locuitorii din sudul judetului Constanta asteapta de zeci de ani să
In cadrul audierilor de la Comisia parlamentara de ancheta ce o vizeaza pe Monica Ridzi, Directorul executiv al Pro Tv SA, Costi Mocanu, a afirmat ca scena principala a evenimentului de la Costinesti, din 2 mai, a fost platita de compania Media Pro Pictures si nu de Ministerul Tineretului.
Top cele mai hot terase din Bucuresti Pentru ca temperaturile cresc pe zi ce trece si stresul de la locul de munca isi spune cuvantul, aveti nevoie de un strop de relaxare, iar Feminis iti recomanda locurile unde iti poti reincarca bateriile in Bucuresti in aceasta vara.
Garda Financiara Constanta va declansa incepand de luna viitoare verificarea tuturor societatilor comerciale privatizate in judetul Constanta, pentru a stabili modul in care noii proprietari si-au indeplinit obligatiile asumate prin contractul de privatizare.
Garda Financiara Constanta a reusit cea mai importanta captura a anului, dupa ce a confiscat peste 150 miliarde de lei vechi de la doua firme din Constanta care derulau afaceri pe cai mari fara a inregistra veniturile obtinute.
Garda Financiara Constanta, a doua din tara ca rezultate dupa divizia Bucuresti, trece printr-o perioada de reorganizare si primenire.
DESCHIS Gastrobar este o terasa din Bucuresti, construita pe acoperisul fostei Fabrici de Bumbac (Splaiul Unirii 160). Terasa a fost inaugurata in vara anului 2015 cu o petrecere din care nu au lipsit baloane cu heliu inaltate spre cer. ... joia cu cinema in aer liber, concerte live, workshopuri educative.
Programul paradei militare din Capitala: 3.000 de militari, avioane F-16, irlandezi cu kilturi si cimpoaie (Autoare: Carla Dinu) Joi, 1 decembrie 2016 se implinesc 98 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania. Manifestari cu ocazia Zilei Nationale vor fi oaganizate in toata tara.
Desi nu are in atributii sa execute silit agentii economici cu datorii la stat, Garda Financiara a declansat anul acesta controale in forta la firmele cu restante.
Week-end negru la Costinesti. ... Apa era agitata, iar fata nu a putut lupta cu valurile. O ora mai tarziu, salvamarii i-au gasit trupul inert, pe care l-au depus la morga din Mangalia. Salvamarii au interzis accesul turistilor in apa din cauza valurilor mari si a pericolului de inec.
Gestionarea paguboasa a unor fonduri SAPARD a adus patru comune din judetul Constanta in situatia ingrata de a fi executate silit de Fisc pentru debite totale in valoare de 240.099, 79 lei.
Dupa ce miercuri reprezentantii Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si cei ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului au sanctionat terasa "Bucataria sultanului" din statiunea Costinesti pentru ca vindea mancare expirata, in cursul zilei de ieri s-au autosesizat si reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta.
„Garda Financiara ar încasa mult mai mult daca ar depista marea evaziune, din domeniul taxei pe valoarea adaugata si al accizelor“, a spus ministrul, care a enumerat câteva dintre domeniile catre care sa-si îndrepte comisarii-sefi controalele anul acesta, pentru a descoperi „marea evaziune“ cu alcool, din constructii, panificatie.
"Garda Financiara ar încasa mult mai mult daca ar depista marea evaziune, din domeniul taxei pe valoarea adaugata si al accizelor", a spus ministrul, care a enumerat câteva dintre domeniile catre care sa-si îndrepte comisarii-sefi controalele anul acesta, pentru a descoperi "marea evaziune" cu alcool, din constructii, panificatie.
Firmele fantoma continua sa-si faca de cap in Constanta, in ciuda eforturilor depuse de Garda Financiara. ... Este cazul descoperit la complexul comercial Tom- Carrefour, unde Garda a fost nevoita sa inchida doi agenti comerciali care nu foloseau casele de marcat.
Intr-o perioada in care praful a inceput sa bata la propriu prin buzunarele dezvoltatorilor imobiliari, varianta Constantei, acolo unde in urma cu aproximativ doi ani de zile a fost desfiintat targul de legume pentru a face loc unui viitor complex rezidential, nu putea arata decat dezolant.
Justitia a decis ca Garda Financiara ar trebui sa reangajeze mai multi comisari care au fost transferati anul trecut fortat, de la Garda la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).
Garda Financiara Constanta reuseste sa se mentina pe primul loc in tara, dupa Garda Centrala, la valoarea amenzilor, a produselor confiscate si a prejudiciilor constatate. Potrivit comisarului sef Cristian Radu, Garda Financiara Constanta si-a depasit indicatorii de eficienta consemnati anii trecuti, batandu-si astfel propriile recorduri.
google-analytics.com