Cautare

532 de rezultate pentru "teatru" (4.01 secunde)
"N-a fost nici o lovitura de teatru. Nu s-a dorit si nu se doreste deconspirarea Securitatii... A fost o lucratura bine pusa la punct.
Accesorizate adecvat, devin perfecte pentru o seara la teatru/opera sau la un cocktail unde parintii pot fi i nsotiti de catre copii.
A doua zi isi da intalnire cu o veche prietena pe nume Sally pe care o duce la o piesa de teatru in care jucau actorii ei preferati dar pe care Holden nu-i putea suferi.
Marga Barbu, cunoscuta actrita de film si teatru, i-a fost alaturi o buna parte din viata. Licitația patrimoniului Eugen si Marga Barbu aduce la lumina obiecte si documente inedite care oglindesc viata celebrului cuplu.
- Editura Casa Radio vine la Bookfest cu reduceri de peste 60% la aparitiile din Colectia de teatru radiofonic Fonoteca de Aur, seriile Shakespeare, Molière, Goldoni, Ibsen, Hugo iar la stand vizitatorii vor putea gasi peste 140 de titluri.
Cu trei nominalizari la MTV European Music Awards in palmares, un al doilea album incitant lansat in 2007 si o colaborare inedita pentru realizarea coloanei sonore live a piesei de teatru "Desteptarea primaverii" la Teatrul Mic din Bucuresti (2016-2017), Firma se afla acum intr-un nou puseu creativ.
Trebuia sa o fi vazut macar asa, la modul trecator, in timp ce ma dadeam jos din tramvaiul 36, sau prin vitrina unui fast food in timp ce ma grabeam sa ajung la teatru.
"De unde ideea construirii unui mall in parcul de la Teatru National, un obiectiv cultural atat de important pentru Craiova?
Nu mai vorbesc ca nu exista, de exemplu, un teatru; oamenii aceia nu au acolo decat dormitorul, considera arhitecta. Doua cartiere care s-au pastrat relativ bine in Bucuresti sunt Cotroceni si Domenii, spre deosebire de Vatra Luminoasa, unde s-au facut prea multe interventii nefericite.
Genial dramaturg, Shakespeare si-a deghizat gindurile si sentimentele fata de tabloul epocii sale framintate in spatele personajelor din piesele de teatru, din care Hamlet reprezinta, in modul cel mai profund, complexitatea caracterului sau uman.
A fost una dintre cele mai elegante prezente din istoria teatrului romanesc, un om de teatru minunat de care ne vom aduce aminte cu dor.
Cand faceam spectacole de teatru la Timisoara, venea de flecare data. Puteam sa fiu in sfera politicului. - De ce n-ati intrat in politica?
Stanca, in tandreturi cu cravata lui Constantinescu Revenind la sedinta care ar fi facut toti banii daca ar fi fost o piesa de comedie jucata pe o scena de teatru, din cei 37 de consilieri, la prezidiu s-au aflat Mihai Pariza, Radu Babus si Adrian Bratu, iar din comisia de numarare a voturilor exprimate pentru alegerea conducerii CJC au facut parte Dumitru Florea, Nicolae Dospinescu, Valentin Vrabie, Paul Branza si Victor Manea.
Presedintele democratilor, Emil Boc, a declarat dupa intalnirea cu delegatia PPE ca Romania nu poate fi teatru de incercari pentru aplicarea unor drepturi pe care alte state nu le-au acordat minoritatilor nationale.
pentru copii el va parea intotdeuna mai mare decat Himalaya." Larry Wilde • "Craciunul nu este atat deschiderea cadourilor, cat deschiderea inimilor noastre." Janice Maeditere • Anul Nou si Craciunul sunt ceva ca o pauza de teatru.
Puteti chiar petrece vacanta bucurandu-va de excursii, spectacole de teatru si de film sau vizite la muzee. In august trebuie sa va asteptati la o multime de invitatii insa aveti grija sa le filtrati.
Imi dau seama ca acest castel este amplasat ca un teatru, inconjurat de coline, in jurul unui golf portuar, langa un bazar ce se asterne strategic pe o distanta de aproape 800 de metri.
Christopher, un creion, un set de chei, un bilet folosit de autobuz, bilete la teatru, o nota de plata de la un hotel, precum si o chitanta de la un magazin pentru cumpararea unei camasi (aici englezii au facut o greseala:
Cristina Bobe) Nimeni nu a invatat pe de rost mai mult decat actorii de teatru. In pofida unui exercitiu de o viata, cazurile de Alzheimer printre actori sunt numeroase, iar lor li se adauga numele a sute de intelectuali.
Imi place sa merg la teatru,el la fel! Mie imi plac barbatii, si lui la fel! xxx Imi plac femeile care ma surprind, dar sunt de parere ca totusi ar trebui sa semnalizeze si ele cand intra in intersectie.
google-analytics.com